Sm bondage haetaan seksiseuraa homoseksuaaliseen

Mossad osaa nykyään lämmittää saunan ja hakea puut hämähäkkien kansoittamasta liiteristä. Minä voin vaan istua terassilla ja siemailla kultivoituneesti viiniä varpaitani heilutellen ja eteerisesti hymyillen sen sijaan, että näyttäisin Niskajärven Hetalta kumisaappaineni ja raskaine puuvasuineni. Mä jo odotin että joku trolli tulee vinkumaan siitä että sun rakastaja on kuin kotonaan sun ja Ykkösmiehen yhteisessä kodissa. Mun suurinta hupia on sun kommenttiboksi, jolla viihdytän itseäni imettäessä.

Pitäis antaa sun postausten aina vähän muhia eikä rynnätä heti lukemaan,  mutta kun ei malta. Hei, suuresti mietityttää miten naapurusto suhtautuu vieraaseen koiranulkoiluttajaan. Eikö kukaan ole edes hyvänpäiväntuttu, joka Ykkösmiehen kanssa jutellessaan saattaa ohimennen mainita tummasta ja komeasta koiranulkoiluttajasta, tai että pihalla on vieras auto koko viikonlopun?

Tai onko teidän talon ympärillä korkea muuri, ettei kukaan vahingossakaan näe ikkunoista sisään tai pihalle, kun grillailet tai nakuilet tuttavuuksiesi kanssa? Tai eikö teillä koskaan käy yllätysvieraita, joille pitää keksiä selityksiä?

Tuntuu, että elämäsi on hyvin "umpioitu", kun kaikkea tällaista pystyt puuhastelemaan ilman kiinnijäämistä en tarkoita Ykkösmiehelle, vaan kaikille muille. Jossain anonyymimmällä kerrostaloalueella tämän voin ymmärtää, mutta omakotitaloalueella en.

Niitä ramppaa meillä pitkin viikkoa ja viikonloppuisinkin, oli Ykkösmies kotona tai ei; naapurin poikien yövieraat myös usein parkkeeraavat meidän tontille heidän oma parkkipaikkansa on ahtaampi , joskus yöpyvätkin meillä jos on ollut yhteisiä bileitä ja tullut kauempaakin porukkaa. Jotkut on tummia, jotkut vähemmän tummia.

Ja joo, mulla on osa puutarhasta talon takana "eristetty" nakuiluun korkeilla aidoilla siten, että sinne ei ole näköalaa mistään suunnasta. En ylipäätäänkään tykkää, että naapurit näkevät, mitä puuhailen, vaikka olisin ihan yksinkin. Samasta syystä mulla on yleensä verhot kiinni niissä huoneissa, joista on näköala naapuriin. Yllätysvieraita ei käy, sillä olen tehnyt kaikille erittäin selväksi, että vierailuista tulee ilmoittaa etukäteen; koskee niin kavereita kuin sukulaisiakin.

Jos tullaan kutsumatta niin en avaa ovea. Onko sulla ketään entistä keissiä, jonka oot tavannut ja joudut väistelemään? Mutta onneksi on noita muitakin keissejä, kuin virheitä, eli luvallisia, ja niitä ei tartte väistellä: Arvaat varmaan, kummanlainen tapaus asuu samassa kaupungissa Joskus sitä vaan tekis mieli hakata päätä seinään omasta tyhmyydestä ;!

Ei itseasiassa, nyt kun rupesin muistelemaan niin koko mun ihmissuhdehistoriassa siis ihan entiset parisuhteet mukaanlukien ei oikeastaan ole tyyppejä, joita joutuisin väistelemään.

Että siinä mielessä aika onnekas olen vissiin ollut Tai sitten olen blokannut tyypit niin hyvin jopa mielestäni, etten vaan muista: Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Juuri ne fantasiat, joita ei uskalla koskaan sanoa ääneen, koska pelkää leimautuvansa.

Juuri ne, joita Tyypit eivät koskaan tule kuulemaan. Koska emme uskalla kertoa. Muusikon kanssa uskallan melkein ihan mitä vaan, haluan melkein ihan mitä vaan. On, kuin koko seksuaalisuuteni pakka olisi pistetty uusiksi, sekoitettu ihan eri järjestykseen jokerit mukana. Johtuivat nuo sitten joogasta, muusikosta tai mistä vaan, niin kuulostaa tosi hyvältä.

Tähän vastasinkin jo jossain aiemmassa "Muusikkopostauksen" kommenttikentässä, mutta hänen tilanteensa on tismalleen sama kuin minun. Eli kotona kun ei saa, on haettava muualta. Ja kun sanon "ei saa", tarkoitan, että ennen edellistä tapaamistamme Muusikko oli harrastanut seksiä viimeksi marraskuussa Eli ei siis niin, että kerran viikossa tjms ei hänelle riitä.

Että kuukauden tuttavuuden ja yhden tapaamisen jälkeen pitäisi heittää pois yli vuosikymmenen suhde? Onko Tyyppien jättäminen molemmille ehdoton no-no? Ettekö anna sinun ja Muusikon suhteelle edes mahdollisuutta kasvaa isommaksi? Ymmärrän kyllä, että kymmenen vuotta ajaa yhen kuukauden edelle Mutta jotenkin tämä tuntuu vain niin väärältä varsinkin, jos teillä on Muusikon kanssa tosiaan tuollainen yhteys. Mikä teidät pitää niin tiukasti nykyisissä suhteissanne? Ehkä Tyypitkin voisivat tahoillaan löytää vastaavanlaisen suhteen, kun vain ensin pääsisivät erokipujen yli?

Kai minä olen jotenkin vanhanaikainen enkä vain ymmärrä tilannetta Minusta tuo vain näyttää jo niin paljon enemmältä, kuin pelkästään hetkelliseltä romanssilta. Oon ihan samaa mieltä vakkarilukijan kanssa. Miksei puuma ja muusikko jätä tyyppejään, kun kuitenkin vaikuttavat todella paljon onnellisemmilta jo kuukauden jälkeen? Ymmärrän, että ero ei olisi helppo paikka, mutta kirjoitusten perusteella se kuulostaisi järkevältä. Puuman ja ykkösmiehen suhde ei ole pitkään aikaan kuulostanut sielunkumppanuudelta, joten miksei puuma kokeilisi mihin juttu muusikon kanssa menisi?

Tai olisi itsensä kanssa ja tapaisi uusia ihmisiä On eri asia olla onnellinen rakastajana ja rakastajattarena, kuin myös olla onnellinen arjessa Meillä on nyt molemmilla kumppanit, joitten kanssa voi olla suhteellisen onnellinen juuri siinä arjessakin.

No sanotaanko, että ainakin toistaiseksi on. Sitäpaitsi, enhän minä ole ainoa, joka asiasta päättää Minut pitää nykyisessä suhteessani paradoksaalisesti lojaaliuus Ykkösmiestä kohtaan, sekä toivo siitä, että tulevaisuus tuo tullessaan parempaa seksielämää.

Mikäli nyt ykskaks yllättäen lähtisin, se tarkoittaisi sitäkin, että talo menisi välittömästi myyntiin ja koirat pitäisi antaa pois; Ykkösmies ei pysty maksamaan kaikkia kuukaden menoja yksin, ja kun on työnsä puolesta paljon pois, ei koirille olisi hoitajaa.

Anteeksi, mutta minulle on vähän alkanut muodostumaan sellainen vaikutelma, että petaat itsellesi vaihdetaan lennosta -mahdollisuutta. Et välttämättä tietoisesti, mutta kuitenkin. Elopainoa yhteensä yli sata kiloa. En tiedä, en ole pohtinut. Menen edelleen sillä periaatteella, että nautitaan hetkestä eikä katsota tulevaan. Ykkösmieshän muuten aikoinaan vaihtoi lennosta No ei niin hyvin, että jos joku lahopää pitää kiimaista narttua vapaana, etteikö isännille tulisi kiire perään Tuollaista tilannetta ei varmaankaan kovin usein tule.

Ja vanhemmillekin koirille pystyy opettamaan luopumista ja johtajuuden vahvistamista. Jos koirat ovat hallinnassa sujuu lenkkeily kyllä useammankin ison koiran kanssa. Näillä kommenteillani vain pyrin hieman kyseenalaistamaan mainitsemiasi syitä sille, miksi eroaminen ei ole vaihtoehto.

Olemme joskus tosi hyviä viilaamaan itseämmekin linssiin. Ja teemme ihan mahdollisista asioista päässämme mahdottomia keksimällä mitä ihmeellisempiä syitä, joilla torppaamme jopa omia unelmiamme. Enkä nyt tarkoita, että haaveilet erosta, mutta tiedän kokemuksesta, että käytännön asiat kyllä useimmiten tuppaavat järjestymään ihan hyvin erosta huolimatta.

Mulle tuli kans ekana mieleen - tekosyy tai sit johtajuus on vaan tooosi hukassa. Aivan sama kuinka iso TAI pieni koira, jos nokkimisjärjestys on selvä, niin kontrolli pitää kyllä kiimasten narttujenkin ympärillä. Kyllä mä silti pidän perusperiaatteena sitä, että mun pitää tarvittaessa voida hallita koirani myös voimalla.

Koskaan ei tiedä, mikä tilanne tulee eteen. En siis hanki niin suuria koiria, etten niitä saisi pideltyä. Ymmärrän Puumaa hyvin, tekosyy tai ei. Mä olen pettänyt ex-miestäni, joten en voi tai halua moralisoida. Miksi tyypeille ei anneta mahdollisuutta päättää, haluaako he suhteen, jossa puoliso hoitaa seksin jonkun toisen kanssa?

Miksi heiltä ei kysytä, onko arki "suhteellisen onnellinen" siinäkin tilanteesssa? Mä tiesin, että petettyäni paluuta ei ollut. Ei siksi, että tajusin tuntevani jotain sellaista, mitä en koskaan ennen ollut tuntenut, vaan siksi, että olin rikkonut jotain ja pahasti. Vaikka mä olisin voinut elää valheessa ja hakea uskomattoman seksin muualta, ei mulla ollut mielestäni oikeutta pakottaa miestäni hyväksymään sitä tietämättään.

.. Henkilö joka kiihottuu seksuaalisesti tuntemattomista ihmisistä. Joskus sitä vaan tekis mieli hakata päätä seinään omasta tyhmyydestä ;! En ole koskaan antautunut samalla tavalla. Jos koirat ovat hallinnassa sujuu lenkkeily kyllä useammankin ison koiran kanssa. Henkilö joka nauttii itsensä paljastelusta tai esittelemisestä muille. Mulle tuli kans ekana mieleen - tekosyy tai sit johtajuus on vaan tooosi hukassa.

HOMO ITÄKESKUS HIERONTA NAISHIEROJA HELSINKI

Gay raakel liekki porno sukupuolitautitestit helsinki

Voidaan tehdä monin tavoin, köysillä, kahleilla, käsiraudoilla, jne. Swingerclubi tai -paikka jossa ei ole erikseen määriteltyä aluetta seksin harrastamiseen. Heh, huomaan jopa, että korvani alkavat vierastaa sitä kaikkein vihaisinta metallimusiikkia; sitä, jota ennen rakastin huudattaa nupit kaakossa, imien sen vihaa itseeni. Vapaita sieluja, jotka haluavat kokeilla ja harjoittaa kaikkia juttuja ilman niiden välisiä genrerajoja kuten parinvaihto, BDSM. Paljon sanoja, vähän tekoja!