Seksiseuraa suomi mies homoseksuaaliseen sängyssä

seksiseuraa suomi mies homoseksuaaliseen sängyssä

Siis nainen saa vaatia, että mies täyttää naisen pienimmätkin toiveet, mutta nainen voi silti olla itse juopotteleva ja pettävä ilkiö jonka ei tarvitse ajatella yhtään sitä, että miten mies kokee naisen käytöksen. Lapset ovat naiselle usein peliväline millä ylläpidetään riittävä elintaso itselle, lapset sekoitetaan mukaan riitoihin ja samalla haetaan myötätuntoa muilta. Naisella on oikeus kulkea Kaisaniemen puiston läpi yöllä kännissä, eikä nainen ole vastuussa jos tulee raiskatuksi, Nainen voi syyllistää miestä mistä tahansa, ilman todisteita ja usein valheellisesti.

Naisella on oikeus viedä miehen lapset, rahat ja koti, jos nainen ei enää koe itseään riittävän tyytyväiseksi suhteessa. Nainen voi yksin päättää että puoliso ei ymmärrä, hyväksy, arvosta häntä ilman että nainen edes kertoo näistä miehelle, miehen tulisi aavistaa naisen ajatukset.

Naisella on oikeus tapailla montaa miestä kerralla, vaikka nainen vaatisikin mieheltä uskollisuutta. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Suhteet Naisen logiikka Naiset kuolettavan tylsää seuraa Naiset kuolettavan tylsää seuraa mieskatsoja 1.

Tämä seuraava havainto pätee sitten tavallisiinkin naisiin! Haastatteluissa naisilla ei ole tietoakaan itseironiasta tai hauskoista jutuista. Omaa ulkonäköä ja erinomaisuutta osataan tuoda esille sitten sitäkin enemmän. Naiset myös keikistelee ja hymyilee minkä ehtii, muuta eivät osaa. Vaikka juontaja heittäisi mitä jutun juurta tahansa johon nainen voisi tarttua ja puhua pidempään, nainen palauttaa puheenvuoron takaisin juontajalle kuivilla ja umpitylsillä keskitien kommenteilla.

Korkeintaan miehistä osaavat heittää herjaa, eivät muusta. Joskus on käynyt niin Conanissa ainakin että juontaja on heittänyt sellaisen jutun jonka miesvieras ottaisi heti huumorilla ja osaisi vastata siihen takaisin jollain nokkeluudella, niin naiset jäätyvät tilanteessa täysin ja usein yleisökin kohahtaa hieman "Ei naiselle noin saa sanoa".

Naiset ovat maailman tosikointa ja tylsintä jutteluseuraa. Missä se miehiin nähden ylivertainen verbaalinen lahjakkuus oikein jäi? Naiset myös usein kerskailevat osaavansa nauraa itselleen paremmin kuin miehet. Todisteita tällaisesta kyvystä yleisellä tasolla en ole vielä löytänyt. Poikkeuksia on toki aina.

Miksi nainen ei kysy siviilisäädystä mitään Miksiköhän nainen ei kysele mitään siviilisäädystä kun jutellaan? Miksi tämä ajatus naisista vahvistuu, enemmän ja e Tämä feminismin viimeinen aalto, rusinat pullasta -feminismi, korostaa sitä että naisella ON OIKEUS olla prinsessa joka vaatii asioita miehiltä, mutta samaan aikaan käyttäytyä kuin pahinkin ns.. Musta taas useimmat mieshaastateltavat lähes vaivuttaa mut koomaan tylsyydellään poikkeuksena koomikot , niin kuin suurin osa tavallisista miehistäkin.

Naisia ja miehiä nyt vain kiinnostaa niin eri asiat, että väkisinkin pitää toista sukupuolta tylsänä. Sama juttu varmasti toisinpäin. Vaan tilannetta jossa on vain kaksi ihmistä, mies ja nainen ja jolloin puheenaiheiden kuuluukin olla yleisluontoisia eikä liian sukupuoleen liittyviä, jotta kumpikin kokee olonsa kotoisaksi.

Talk show-ohjelmissakin harvoin puhutaan mitään kovin tyypillisiä miesten ja naisten juttuja. Siksi onkin huomionarvoista, että naiset ovat niin umpitylsää seuraa. Musta naiset edelleen on mielenkiintoisempia haastateltavia, mutta se on tietysti makuasia. Naisilla on enemmän sanottavaa, miehet vain haluaa huomiota vitsailemalla kaikesta. Kumpaa sitten tietysti tykkää katsoakin. Niin se vaan menee 1. Yritä jo edes keksiä jotain uutta. Tai kirjoita jotain hauskaa, kun kerran kuulut siihen hauskaan sukupuoleen!

Olen samaa mieltä siitä, että miehet ovat hauskempia. Ehkä se johtuu siitä, että miehet arvostavat naisessa kauneutta, joten naiset pyrkivät siihen, naiset taas miehessä hauskuutta, ja miehet pyrkivät siihen. Tämä nyt erittäin pelkistetty teoria ja noin sekunnissa kehitelty, parempiakin varmasti on.

En joka tapauksessa usko, että synnynnäisesti toinen sukupuoli olisi hauskempi. Naisissakin löytyy hauskoja tapauksia. Kannattaa ehkä tarkkailla muitakin naisia kuin Conanin haastateltavia, jotka pääsääntöisesti ovat ihan tavisnäyttelijöitä. Hauskuus kun nyt ei taida tuolla Hollywoodissa olla se ensimmäinen peruste kun naisia rooleihin palkataan.

Monet miehet arvostaisivat naisissa hauskuuttakin. Miehet arvostavat hauskuutta myös toisissa miehissä, joten sen kehittäminen on hyödyllistä miehille. Luulisi olevan naisillekin, parisuhteet kestäisivät ehkä vähän pitempään.

Nyt olet valittanut toisella palstalla siitä, että naiset eivät ole hauskoja, kolmannella palstalla siitä, että naiset eivät ole älykkäitä ja täällä on vuorossa se, etteivät naiset viihdytä sinua yhtään.

Ja aina on esimerkkinä Conan O'Brienin vieraskaarti. Mikä ihmeen kompleksi sinua vaivaa? Oletko sinä niin mitäänsanomaton yksilö, että sinun on yritettävä pönkittää omaa sukupuoltasi siinä toivossa, että olisit edes sen perusteella ihmiskunnan keskiarvon yläpuolella? Mulle on jopa väitetty, että miehet nyt vain on älykkäämpiä, koska Einstein oli älykäs! Kyllä, Einstein oli älykkäämpi kuin useimmat naiset, mutta kun hän oli myös älykkäämpi kuin useimmat miehet! Aivan kuin Einsteinin älykkyys jotenkin takaisi sen, että ap: Tai se, että ammatikseen ihmisiä hauskuuttavat miehet tekisivät suomalaisista miehistä jotenkin hauskempia.

Mutta jos ei ole mitään omaa saavutusta, jolla ylpeillä, niin Surullisia tapauksia nuo ap: Toivoa on vielä ketjun aiheessa. Eiköhän tuo ap ole täällä kohta tyrkyttämässä tuohon Einstein-selitykseen verrattavaa kliseetä siitä, että "eivät naiskoomikot ainakaan kirjoita tekstejään itse, vaan miehet ne kirjoittavat".

Seuraava askel on sitten se, että eri mieltä oleminen todistaa alkuperäisen väitteen oikeaksi n. Tässä ketjussa ei liene päästy vielä siihen, että kun argumentit osoittautuvat tyhjäksi uhoksi, naiset kategorisoidaan patjoiksi ja pilluiksi palstan poikien kesken ja sitten karataan joukolla paikalta. Häkellyttävää, mutta nähty on tuokin. Tuossa vieressä nimimerkki "mies" joka viihtyy palstalla kumman hyvin valittamassa, ettei löydä naista itselleen selittää, että "naisten hauskuus on usein joko koiranpentumaista,viatonta söpönä olemista ja ympärillä tapahtuvien asioiden pyöreäsilmäistä ihmettelyä, tai sitten lesbomaisen rumemman naisen statistina olemista joka vuoropuhelulla mahdollistaa miehen hauskojen juttujen luomisen".

Etsin niinkin sovinnaisesta mediasta kuin televisiost naispuolisia koomikkoja, joita voi tälläkin viikolla bongata ihan meikäläisiltä TV-kanavilta! Viattomasta söpönä olemisesta ei ole tietoakaan, ja nämä naiset aivan oikeasti kirjoittavat materiaalinsa itse ja pärjäävät mainiosti myös stand up -koomikkoina ilman käsikirjoitusta.

Jos käsitys komediasta on Conanin ja Krissen varassa ja jos jostakusta tuntuu siltä, että alla mainitut henkilöt eivät ole hauskoja, hänen on ruvettava avartamaan maailmankäsityksiään laajemmalle kuin sen oman nöyhtönavan ympärille - nuo naiset ovat maailmalla valtavan suosittuja ihan siitä huolimatta, onko esimerkiksi aloittaja ikinä kuullutkaan heistä.

Jos heidän huumorinsa on jonkun mielestä typerää tai olematonta, saattaa olla, että hän ei yksinkertaisesti vain ymmärrä sitä. Ja se, että joku ei sitä ymmärrä, ei liene kauhean painavaa ja vakavasti otettavaa kritiikkiä. Viimeiseksi voi sitten miettiä sitä, miksi naispuolisia stand up -koomikkoja on toistaiseksi niin vähän. Ala on sitkeästi suorastaan naisia syrjivä ja kategorisoiva, joten vain aivan kaikkein sitkeimmät ja kovanahkaisimmat naiset pääsevät edes esille.

Ja sitten se historiallinen syy: Useimmat tuolla lyhyellä listallakin ovat siihen pystyneet. Aloittajan omasta hauskuudesta ja älykkyydestä voisin tehdä muutamia arvauksia, mutta kyllä hän osaa tasonsa näemmä osoittaa ilman apuakin. Montako miestä nuo naiset ovat naurattaneet? Stereotyyppisesti osa noista naisista on juutalaisia ja lesboja. Ja disclaimerina perään, että kuuntelen kyllä mieskoomikoita keskimäärin mieluummin.

Onko juutalaisuudessa muuten jotain vikaa? Kukaan ei tullut maininneeksi, että kysymys ei ole hauskoista naisista ja koomikkonaisista, vaan niistä naisista, jotka naurattavat herra kasiviitosta. Olisipa aloittajakin maininnut asian, niin olisin osannut olla kommentoimatta kirjoitusta, joka ei ole kommentoimisen arvoinen. Mitä muuten tarkoitat sanomalla "stereotyyppisesti osa noista naisista on juutalaisia ja lesboja"? Väitätkö, että juutalaisuus jotenkin vaikuttaa ihmisen huumorintajuun?

Onko mielestäsi lesbous jonkinlainen este koomikon uralle? Vai onko sinun mielipiteesi "stereotypiasta" nyt se kaikkein korkein auktoriteetti, jonka mukaan nainen ei millään voi olla hauska yhtään kenenkään mielestä?

Estävätkö stereotypiat myös miehiä olemasta hauskoja vai missä se niksi piilee? On myönnettävä, että en ole koskaan elävässä elämässä tavannut niin älyttömiä, tietämättömiä, ennakkoluuloisia, ruikuttavia sovinisteja kuten sinä, tuo kummallinen pistemies ja beefcake, jotka tuotatte kimpassa kolmanneksen palstan kirjoituksista mutta ette osaa tehdä muuta kuin syyttää naisia siitä, että te olette jopa yhden yön seksiseuraksi täysin kelpaamatonta joukkoa.

Onko oikeasti olemassa miehiä, jotka pakoilevat niin liukkaasti omien sanojensa takana seisomisesta, että saavat aikaan vaikka puoli metriä ketjua täysin asiaankuulumattomista rasvaprosenteista, kun eivät mitään muuta enää keksi, mutta vastaan pitää inttää? Älä viitsi syyttää naisia siitä, että he eivät sinun mielestäsi ole hauskoja.

Puute on sinun ikiomassa päässäsi, ja kaikesta päätellen hyvin pitkään myös housuissasi. Monikin nainen ottaisi minut edes yhdeksi yöksi jos vain antaisin. Tarkoitinpa vain sitä että uskon noiden naisten yleisön olevan lähinnä toisia naisia. Useimmat noista oli ainakin minulle tuntemattomia kun taas vaikka YouTubesta tiedän monta internet-pikkujulkkista jotka ovat todella hyviä ja joilla on satoja tuhansia tai jopa miljoonia faneja.

Katsoppa vaikka sieltä semmoinen mies kuin "Nostalgia Critic" ja hänen? Ja on olemassa sellainen uskomus että naiskoomikot olisivat lähinnä lesboja mahdollisesti siis miesmäisiä, tykkäävät naisista kuten miehet tai juutalaisia. Juutalaisuuden merkityksestä en tiedä. Catherine Tate Show, tulee tätä nykyä viitoselta. Tuloksena oli että miesesiintyjän vitseille nauroivat sekä miehet että naiset, mutta naisesiintyjän vitseille enimmäkseen naiset.

Eli usean, en sano että useimpien, miesten mielestä naisten ei sovi olla hauskuuttajia, koska se on tunkeutumista miesten reviirille. Tuttua kauraa monesta muustakin yhteydestä. Äärimmäisenä esimerkkinä kerron, kun eräässä dokumentissa kuvattiin Afganistanin oloja, jossa naiset olivat vihdoin viimein saaneet oikeuden ajaa autoa, niin inssi suoritettiin siten, että siinä ympärillä oli miesten muodostama katselijajoukko. Kun kandidaattimies töpeksi, kuului porukasta myötätuntoinen voivotus, mutta jos kyseessä oli nainen, niin kuului valtava naurunremakka.

Eli jaa, kyllähän se mies naisellekin nauraa. Katsoo vaikka elokuvaa yksin kotonaan niin veikkaatko että mies pelkää nauraa naisen esiintymiselle?

Onhan se nyt selvä homma että merkittäviä naiskoomikkoja tai hauskoina naisina muuten vain kunnostautuneita naisia ei juurikaan ole. Naisten hauskuus on usein joko koiranpentumaista,viatonta söpönä olemista ja ympärillä tapahtuvien asioiden pyöreäsilmäistä ihmettelyä, tai sitten lesbomaisen rumemman naisen statistina olemista joka vuoropuhelulla mahdollistaa miehen hauskojen juttujen luomisen.

Minusta tuntuu että naisille on tärkeämpää se että jotain sorinaa on ilmassa kuin sen sorinan laatu. Naisethan puhuvat vaikka mistä ja miehiä saattaisi hävettää puhua niin paljon. Miehet yrittävät panostaa laatuun. Sen lisäksi nainen voi samaistua mieheen johtajana mutta mies ei naiseen ja mies voi 'ostaa' toisen miehen kunnioituksen ja hyväksynnän hauskuudella. Uskon myös että hauskuus vaatii tietyn määrän aggressiivisuutta jota naisilla ei sillä tavalla ole.

Aggressiivisuus luoda juttuja ja ideoita. Sitä paitsi kaikesta vitsaileminen osoittaa melkoista tunneköyhyyttä. Naisen puheenaiheet on laaja-alaisempia. Sitä paitsi naiset on vähemmän huomionkipeitä, miehillä taas se vitsailu on tarvetta olla kaiken huomion keskipisteenä. Naiset on myös itsekriittisempiä. Miehillä on niin suuret luulot itsestään, että heiltä puuttuu itsekritiikki.

Vaikka sen ansiosta ehkä on enemmän hauskoja miehiä kuin naisia, niin vielä enemmän on miehiä, jotka vain luulee olevansa hauskoja. Silloin nainen on vain kilpailija jonka kanssa on taisteltava huomiosta. Yksi kaverini on tuollainen ja puhuu kyllä miehet suolle, häntä pidetään yhtenä jätkistä.

Häntä ei enää potentiaalina kumppanina katsella. Kulttuuri luo meistä mitä olemme, media ja sosiaalinen paine siinä voimakkaasti vaikuttaa mukana. Pojat kertoilee, tytöt hihittelee, se on se malli. Miehetkö haluavat olla huomion keskipisteenä? Kyllähän se niin on että naiset saavat olla huomion keskipisteenä syntymällä perusnäteiksi ja on ymmärrettävää jos miehet yrittävät jotenkin tasoittaa tilannetta.

Ehkä joillakin se on tarvetta olla huomion keskipisteenä mutta voi olla myös suhteiden parantamista ja siitä toisten iloitsemisesta saatavaa nautintoa. Yrittävätkö naiset nokkeluudella hauskuuttaa myös toisiaan,siis niinkuin ystävät keskenään? Minun tietääkseni miehet yrittävät mutta naiselle riittää kun sanoo jotain pilke silmissä ja kikattaa päälle ja sitten kaveriakin naurattaa.

No,onhan se hauskuuttamista sekin. Mä en ole nätti, mutta inhoan kaikenlaista huomiota ja uskon, että noissa perusnäteissä on paljonkin niitä joille se huomio ei suinkaan ole toivottua. Varsinkaan kovin karkea huomio, kuten eitoivottu lääppiminen. Naisten huumori vain on erilaista. Miesten on jotenkin karkeaa ja usein perustuu pilkkaan, naisten on pehmeämpää.

Ehkä se ei sitten miehiä naurata. Mitä tulee tuohon Conan O'Brien esimerkkiin, niin musta esimerkiksi oman puolisonsa pilkkaaminen tv: Jos nainen alkaisi kertoa vitsejä siitä, miten pieni kalu hänen miehellään on tai miten huono hän on sängyssä, niin luulen, että miehiltäkin hymy hyytyisi. Musta vain on niin, että jos me naiset ollaan teidän mielestä niin kamalia ja tylsiä, niin mikä pakko meitä on sitten sietää. Suomessa saa suhteellisen helposti pelkkää seksiä ja huoria ainakin riittää, jos ei muuten saa.

Esimerkiksi sun juttuja kun olen lukenut, niin tunnut inhoavan kaikkea naisissa. Ei siinä mitään, mutta miksi sitten tuhlaat elämäsi esimerkiksi lukemalla tätä palstaa. Tuolla on vaikka kuinka paljon elämää netin ulkopuolella, jossa ei naisia tarvitse kuin nähdä kaukaa.

Niin, eksä ole se, joka aina valittaa, kun on puutteessa eikä saa naisia, ja kaikki naiset on nirsoja kun ei sua huoli? Tuo nyt on aika älytöntä. Naiset tosiaan naureskelevat kaiken maailman kalujutuille ja muille intiimeille asioille mutta ne ovat vain asioille naureskelua eikä verbaalista voimistelua ja tanssia kuten miesten huumori.

Naisten komediatkin ovat sellaista että joku piruparka ukkeli piirittää jotain naista ja nainen fiksuna seuraa miehen noloa kohellusta. Välissä nainen tekee jonkun hassun ilmeen. Naiset vain nyt haluavat niitä hevosheppejä ennemmin eikä naisen päähän ehkä mahdu että sellaista ei jollain ole. Kun jokin asia miehen kehossa on naiselle vaikea ymmärtää, alkaa ilkkuminen ja nauraminen.

Ihailen monia asioita naisissa, tosin yleensä kaukaa. Conanissa on useammankin miesvieraan huumori perustunut naiselleen nauramiseen. Juurikin joku tyyppi pilkkasi naisensa imettämisen seurauksena venähtäneitä rintoja. En usko, että kovinkaan montaa naista nauratti, ei minua ainakaan. Naiset on hokemasta päästyään hokeneet, ettei koolla ole väliä, vaan sillä miehellä, joka siinä kalussa on kiinni.

Kyllä tämä on ihan miesten omaa epävarmuutta. Sitä paitsi, jos on olemassa muutama hauska mies, niin ei se kyllä miehistä mitenkään universaalisti hauskempia tee! Oikeassa elämässä minua kyllä naurattaa enemmän tuntemieni hauskojen naisten jutut, kuin miesten. Ja musta ei myöskään hauskuus ole mikään vastapari tylsyydelle.

Se on hyvä juttu tiettyyn rajaan asti, mutta jos kaikesta pitää vitsailla, eikä mistään vakavasta voi puhua, niin se vasta pidemmän päälle tylsää onkin. Tuokin on ihan totta, että miesten "huumori" perustuu hyvin usein naisten pilkkaamiseen. Mainitsemasi naisensa rintoja pilkannut tyyppi, ei ole millään tavalla yksittäistapaus. Heitä tosiaan riittää pilvin pimein. Eivätkä miehet pidä kyseistä huumorin lajia lainkaan huvittavana, jos se tapahtuu päinvastoin naisen "huumorin" kohteena on mies.

En kyllä usko että kenenkään huumori on sentään täysin perustunut siihen mutta joka tapauksessa tuo Conan ei kerro paljoakaan kansainvälisestä tilanteesta. Et kyllä usko kuiinka moni pelkästään minua on netissä yrittänyt loukata noilla "pieni muna" jutuilla jotka tulee nuorille naisille nopeasti mieleen nokkelana vitsinä kun ärsyttää. Sinä voit sanoa mitä haluat, 'siskosi' maailman jokaisessa kolkassa todistavat joka sekunti sitä vastaan. Miehillä on ihan vastaavia, kuten frigidiksi, lesboksi, rumaksi ja sotanorsuksi haukkumiset!

Nuoruuden kokemattomuudessasi luulet, että naiset haluavat jotain megakyrpää koska pilkkaavat sinua pienimunaiseksi. Se ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Naiset jopa nuoret tytöt tietävät kuinka riippuvainen miehen itsetunto on vehkeen koosta. He tietävät, että pienimunaiseksi haukkuminen on pahin loukkaus mitä miehelle voi sanoa, ja siksi käyttävät sitä. Aivan samoin miehet tietävät, että huoraksi haukkuminen on pahin loukkaus mitä naiselle voi sanoa, ja käyttävät sitä erittäin yleisesti.

Eipä kyllä ole mun mielestä ainakaan kovin tehokas tapa loukata. Taino siis joo varmasti aika iso osa loukkaantuu, itse lähinnä nauran näille naisille. Kai niille vois vastata samalla heidän värkkiensä koosta ja katsoa mikä itku parku alkaa, jos siis olisi tarpeeksi vittumaisella tuulella.

Harvemmin kyllä jaksaisin alkaa väittelemään kenenkään naisen kanssa enää siinä vaiheessa kun alkaa jutut lähenemään munan koon arviointia. Muutenkin väittelyn ja humorististen piikittelyjen raja menee siinä ettei lähdetä menemään henkilökohtaisuuksiin. Nää s24 palstat osoittaa mun mielestä aika loistavasti sen kuinka ensin tulee väittely ja vähän juttua ja sitten aletaan menemään henkilökohtaisiin loukkauksiin kun ei osata muuta enää vastata.

On tullut huomattua monesti kun naisilta ei löydy enää mitään oikeaa argumenttia niin vastaukset on lähinnä "olet sovinisti" "olet misogynisti" "sä oot luuseri siksi olet yksin" tai vastaavia täysin aiheeseen millään tavalla liittyviä mukamas loukkaavia asioita.

Muiden miesten "sarkastisesta huumorista" mutta omani ei liity muiden henkilökohtaisuuksiin, se voi liittyä esim. Tapoja kiertää tuota kysymystä naisilla toki on. Jos kysymys on että haluaako nainen isoa niin naiset voivat vastata vaikka jotain: Hän ei halua kanssani vakavaa suhdetta vaan pelkkää seksiä. Elena Vikström, 25, sanoo, ettei ole koukussa kauneusleikkauksiin.

Hän vain käy lävitse listaa maskuliinisiksi kokemistaan piirteistä, jotka haluaa muuttaa. Miksi naiset ovat niin tarkkoja alushousujen rajoista? Tunnistaako nainen mistään, että miehellä on poikuus tallella?

Miksi naiset luottavat niin sokeasti omiin tunteisiinsa? Miltä erilaiset penikset tuntuvat seksin aikana — huomaako eroa? Miksi naiset palelevat aina? Seksi tekee onnellisemmaksi ja terveemmäksi — näitä terveyshyötyjä ei voi kiistää! Näin saatte kaiken irti suositusta seksiasennosta! Nainen, luulitko lepääväsi öisin? Alapääsi saattaa olla eri mieltä. Miksi miehet valittavat kondomin käyttämisestä?

Morsian perui häät kesken seremonian — tällaista perustelua erolle et taatusti ole kuullut ennen. Aviomies petti — yksi asia sai vaimon epäilemään uskottomuutta: Nainen tilasi ruokaa poikaystävälleen toiseen kaupunkiin — lähetti soitti ja paljasti jotain raskauttavaa: Applen App Store täyttää pian kymmenen vuotta. Julkaisun aikaan sovelluksia App Storessa oli vain , mutta lähti kasvamaan nopeasti ja tällä hetkellä niitä on miljoonia. App Annie on koostanut yhteen App Storen vuosikymmenen suosituimmat pelit ja sovellukset.

Kesäisin maantiellä voi tulla vastaan paljon pyöräilijöitä. Liikenneturva muistuttaa tiedotteessaan, että kunnolliset turvavälit ovat erittäin tärkeitä myös kaksipyöräisiä ohitettaessa. Viisi Tähteä -sivuston teettämä tutkimus paljasti suuria puutteita kotimaisten oluiden laadussa.

Joka kolmas vähittäismyynnissä oleva kotimainen olut osoittautui tutkimuksissa mikrobiologisesti joko kehnoksi tai tuotteen laadussa oli parantamisen varaa. Samsungin puhelimet lähettelevät käyttäien kuvia salaa satunnaisiin numeroihin. Samsung kertoo selvittelevänsä asiaa. Retro on nyt pinnalla myös sisustuksessa. Asuntomessujen Villa Karhun sisustanut Frida Steiner haluaa, että tavaroilla on tarina. Intialainen morsian perui häät kesken seremonian, kun paljastui, että sulhanen pelkäsi salamaa.

Facebook on kertonut lopettavansa kolme sovellusta vähäisen käytön takia. Loppu koittaa Movesille, tbh: Moves on liikkumisen seurantaan tarkoitettu sovellus. Moves-sovelluksen idea oli toimia puhelimessa jatkuvasti taustalla ja pitää kirjaa käyttäjän liikkumisesta ja vieraillusta paikoista. Sen keräämiä tietoja voi. Samsungilta odotetaan lähiaikoina Galaxy Note9 -huippupuhelimen lisäksi myös uuden tablettilaitteen julkistusta. Nyt tulevasta Samsung Galaxy Tab S4: Galaxy Tab S4 on saamassa pienemmät näytönreunukset kuin aiemmat Samsung-tabletit.

Kuinka kauan ripsiväri säilyy? Vanhentuneiden meikkien käyttämisellä voi olla vakavia seurauksia. Nainen käytti 20 vuotta sitten avaamaansa ripsiväriä ja sokeutui. Ripsiväri pitäisi vaihtaa vähintään puolen vuoden välein. Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen! Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Miksi naiset luottavat niin sokeasti omiin tunteisiinsa asiassa kuin asiassa? Mikä saa vanhemman naisen lankeamaan nuoren miehen pauloihin? Et voi vaikuttaa siihen, pettääkö miehesi sinua vai ei. Päätös on täysin hänen. Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle. Tämä palaute menee suoraan uutistoimitukselle. Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville.

Tämä palaute menee asiakaspalveluun, josta viesti ohjataan aiheesta vastaavalle taholle. Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta.

.. PELOTTAVA KARVAINEN KALU HOMO ALASTOM SUOMI

Homo meis kuvakasa escort in helsinki

OMA GAY KALU LIVE JASMINE

marraskuu Male escort finland pornokarhu - Marstrand Thai hieronta savonlinna .. mies makaa selällään oikeinpäin sängyssä pää tyynynpäällä vähän. kesäkuu Nuoret miehet kun ovat aina kiehtoneet, plus että järkeilin että nuorilla Tupelo sängyssä, joskin nopeasti oppiva. . Jos täälä joki etsii nuorta ja hyvä kuntosta seksiseuraa pistäkää s-postia [email protected] historia (1), home alone ( 1), homeland (1), homoseksuaalisuus (1), Hotel Arthur (1), hotelli. tammikuu Äiti ja nainen nuolee thaimaan suomalainen pari hakee seikkailu lola isoäidin itsetyydytys siskon pillua täti kiimassa sängyssä isorintaiset alastomat naiset ruotsin kuuluisimmat homoseksuaalit naturistit ruotsi taeinar seksiseuraa erotiikka pikini spermat saappaaseen rakastelu chat myyrmäki mies.

Naisten huumori vain on erilaista. Miesten on jotenkin karkeaa ja usein perustuu pilkkaan, naisten on pehmeämpää. Ehkä se ei sitten miehiä naurata. Mitä tulee tuohon Conan O'Brien esimerkkiin, niin musta esimerkiksi oman puolisonsa pilkkaaminen tv: Jos nainen alkaisi kertoa vitsejä siitä, miten pieni kalu hänen miehellään on tai miten huono hän on sängyssä, niin luulen, että miehiltäkin hymy hyytyisi.

Musta vain on niin, että jos me naiset ollaan teidän mielestä niin kamalia ja tylsiä, niin mikä pakko meitä on sitten sietää. Suomessa saa suhteellisen helposti pelkkää seksiä ja huoria ainakin riittää, jos ei muuten saa. Esimerkiksi sun juttuja kun olen lukenut, niin tunnut inhoavan kaikkea naisissa. Ei siinä mitään, mutta miksi sitten tuhlaat elämäsi esimerkiksi lukemalla tätä palstaa.

Tuolla on vaikka kuinka paljon elämää netin ulkopuolella, jossa ei naisia tarvitse kuin nähdä kaukaa. Niin, eksä ole se, joka aina valittaa, kun on puutteessa eikä saa naisia, ja kaikki naiset on nirsoja kun ei sua huoli? Tuo nyt on aika älytöntä. Naiset tosiaan naureskelevat kaiken maailman kalujutuille ja muille intiimeille asioille mutta ne ovat vain asioille naureskelua eikä verbaalista voimistelua ja tanssia kuten miesten huumori.

Naisten komediatkin ovat sellaista että joku piruparka ukkeli piirittää jotain naista ja nainen fiksuna seuraa miehen noloa kohellusta. Välissä nainen tekee jonkun hassun ilmeen. Naiset vain nyt haluavat niitä hevosheppejä ennemmin eikä naisen päähän ehkä mahdu että sellaista ei jollain ole. Kun jokin asia miehen kehossa on naiselle vaikea ymmärtää, alkaa ilkkuminen ja nauraminen.

Ihailen monia asioita naisissa, tosin yleensä kaukaa. Conanissa on useammankin miesvieraan huumori perustunut naiselleen nauramiseen. Juurikin joku tyyppi pilkkasi naisensa imettämisen seurauksena venähtäneitä rintoja. En usko, että kovinkaan montaa naista nauratti, ei minua ainakaan. Naiset on hokemasta päästyään hokeneet, ettei koolla ole väliä, vaan sillä miehellä, joka siinä kalussa on kiinni. Kyllä tämä on ihan miesten omaa epävarmuutta.

Sitä paitsi, jos on olemassa muutama hauska mies, niin ei se kyllä miehistä mitenkään universaalisti hauskempia tee! Oikeassa elämässä minua kyllä naurattaa enemmän tuntemieni hauskojen naisten jutut, kuin miesten.

Ja musta ei myöskään hauskuus ole mikään vastapari tylsyydelle. Se on hyvä juttu tiettyyn rajaan asti, mutta jos kaikesta pitää vitsailla, eikä mistään vakavasta voi puhua, niin se vasta pidemmän päälle tylsää onkin.

Tuokin on ihan totta, että miesten "huumori" perustuu hyvin usein naisten pilkkaamiseen. Mainitsemasi naisensa rintoja pilkannut tyyppi, ei ole millään tavalla yksittäistapaus. Heitä tosiaan riittää pilvin pimein. Eivätkä miehet pidä kyseistä huumorin lajia lainkaan huvittavana, jos se tapahtuu päinvastoin naisen "huumorin" kohteena on mies. En kyllä usko että kenenkään huumori on sentään täysin perustunut siihen mutta joka tapauksessa tuo Conan ei kerro paljoakaan kansainvälisestä tilanteesta.

Et kyllä usko kuiinka moni pelkästään minua on netissä yrittänyt loukata noilla "pieni muna" jutuilla jotka tulee nuorille naisille nopeasti mieleen nokkelana vitsinä kun ärsyttää.

Sinä voit sanoa mitä haluat, 'siskosi' maailman jokaisessa kolkassa todistavat joka sekunti sitä vastaan. Miehillä on ihan vastaavia, kuten frigidiksi, lesboksi, rumaksi ja sotanorsuksi haukkumiset! Nuoruuden kokemattomuudessasi luulet, että naiset haluavat jotain megakyrpää koska pilkkaavat sinua pienimunaiseksi.

Se ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Naiset jopa nuoret tytöt tietävät kuinka riippuvainen miehen itsetunto on vehkeen koosta. He tietävät, että pienimunaiseksi haukkuminen on pahin loukkaus mitä miehelle voi sanoa, ja siksi käyttävät sitä. Aivan samoin miehet tietävät, että huoraksi haukkuminen on pahin loukkaus mitä naiselle voi sanoa, ja käyttävät sitä erittäin yleisesti.

Eipä kyllä ole mun mielestä ainakaan kovin tehokas tapa loukata. Taino siis joo varmasti aika iso osa loukkaantuu, itse lähinnä nauran näille naisille. Kai niille vois vastata samalla heidän värkkiensä koosta ja katsoa mikä itku parku alkaa, jos siis olisi tarpeeksi vittumaisella tuulella. Harvemmin kyllä jaksaisin alkaa väittelemään kenenkään naisen kanssa enää siinä vaiheessa kun alkaa jutut lähenemään munan koon arviointia.

Muutenkin väittelyn ja humorististen piikittelyjen raja menee siinä ettei lähdetä menemään henkilökohtaisuuksiin. Nää s24 palstat osoittaa mun mielestä aika loistavasti sen kuinka ensin tulee väittely ja vähän juttua ja sitten aletaan menemään henkilökohtaisiin loukkauksiin kun ei osata muuta enää vastata.

On tullut huomattua monesti kun naisilta ei löydy enää mitään oikeaa argumenttia niin vastaukset on lähinnä "olet sovinisti" "olet misogynisti" "sä oot luuseri siksi olet yksin" tai vastaavia täysin aiheeseen millään tavalla liittyviä mukamas loukkaavia asioita. Muiden miesten "sarkastisesta huumorista" mutta omani ei liity muiden henkilökohtaisuuksiin, se voi liittyä esim.

Tapoja kiertää tuota kysymystä naisilla toki on. Jos kysymys on että haluaako nainen isoa niin naiset voivat vastata vaikka jotain: Hän ei halua kanssani vakavaa suhdetta vaan pelkkää seksiä. Tiedän, että omistan valtavan peniksen. Tämä asia vaivaa minua. Kun juttelen entisten tyttöystävieni kanssa, niin he muistavat seurusteluajastamme ainoastaan upean seksin eikä mitään muita hyviä asioita. Tuntuu siltä, että en saa muodostetuksi vakavalla pohjalla olevaa parisuhdetta, koska seksi vie kaiken huomion.

Maailma on monin tavoin ylierotisoitunutta. Kun nykyihmiset kohtaavat toisiaan, mennään suoraa päätä sänkyyn, ennen kuin tiedetään toisesta henkilöstä juuri mitään. Yhdenillanjutut ovat täysin hyväksyttyjä isolle joukolle ihmisiä ja niistä on tullut enempi sääntö kuin poikkeus. Ole tyytyväinen, että olet hyvin varustettu mies. Sinulla on mainiot edellytykset onnistua parisuhteessa. Jos kaikki mielipiteet perustuu johonkin noinkin vahvaan ennakko-oletukseen kuin sulla, niin se keskustelu on aika turhaa.

Vaikka sun kaltaiselle sanoisi mitä, niin et sinä siitä käsityksiäsi muuta. Musta ehkä se mitä sun pitäisi miettiä, on se, että jos naiset on niin tyhmiä ja tylsiä ja turhia ja keskustelukyvyttömiä, niin miksi sä jaksat meidän kanssa edes "keskustella"?

Keskustele niiden niin täydellisten miesten kanssa! Tehän olette niin ylivertaisen älykkäitä ja hauskoja ja hallitsette sarkasmin ja keskustelun jalon taidon, ettekä koskaan jää sanattomiksi tai mene henkilökohtaisuuksiin!

Jännä vain, että naiset ei tuota teidän ylivertaisuuttanne näe. Me ollaan varmaan NIIN tyhmiä Aivan kuin ensinnäkin kaikki naiset ajattelisivat samalla tavalla ja toiseksi te miehet muka tietäisitte paremmin mitä mieltä naiset on.

Mulle kelpaisi ihan hyvin vaikka niin pienimunainen mies, että sitä saisi etsiä suurennuslasilla, jos vain jostain löytyisi oikeasti hyvä mies!

Käyttäisitte vähemmän aikaa sen murehtimiseen onko teillä riittävän iso ja enemmän aikaa sen murehtimiseen, että naiset viihtyy sinkkuna yhä paremmin ja paremmin ja se ei suinkaan johdu miesten kalun koosta, vaan miesten luonteesta! Selvä mies tuo sofia! Vastauksestasi näkee selvästi sen tosiasian että itsetuntosi on kiinni vehkeesi koosta. Sulla on niin paljon sanottavaa, että sun pitäis ruveta pitämään blogia. Siellä voisit liekittää koko mies sukupuolta niin paljon kuin näppäimistö kestää.

Onko sulla muuten yhteyksiä Tulva-lehteen sattumoisin? Mulla on oikeus mielipiteisiini ja jos te miehet ette niistä tykkää, niin valitettavasti se ei minua juurikaan kiinnosta.

En ole koskaan kuullutkaan Tulva- lehdestä, en lue muita lehtiä kuin paria oman alani ammattilehteä. Mutta noi sun jutut nyt on monesti niin höyrypitosia, että väkisinkin menee viihteen puolelle.

Samaan tyyliin kuin aggroamiset amerikkalaisissa "keskusteluohjelmissa". Asiasisällöltään ne on ihan jees tällä foorumilla. Aiheet saatavat olla erilaiset mutta naiset on hauskoja silloin kun ei tarvitse varoa miehiä. Ajattelet muuten asioita todella vahvasti aina miehen näkökulmasta yrittämättäkään ymmärtää naisten näkökantoja.

Oletko koskaan ajatellut että voisit kehittää itseäsi siihen suuntaan että ymmärtäisit että mies ei ole normi ja nainen siitä poikkeus? Mies ja nainen ovat saman asian kaksi puolta: Keskustelupalstalla tulee myös väkisinkin kärjistettyä, että sanoma menee perille.

Ja näinhän ne höyryt pääsee ulos Aika pintaliitoa tuo sarja. Olet valinnut amerikkalaisen sarjan, jossa vieraat myyvät tuotettaan ollessaan Conanin haastateltavina. Mikäli yhtään Hollywoodia tunnen, naisilla myy kauneus ja miehillä juuri ulkonäön lisäksi huulen heitto. Täytyy olla jokin oikea dokumentti ennen kuin innnostun katselemaan. En muutenkaan ole mikään vitsien iskijä enkä niiden kuuntelijakaan. Jos mies heittää vitsejä minulle kiinnostusta herättääkseen, tappaa varmasti kiinnostukseni.

Verbaalinen lahjakkuus ei mielestäni ole mitään tyhjänjauhamista. Kyllä olen tosikko, ihan mielelläni, vedän puoleeni toisenlaista seuraa kuin tarinaniskijät ja se on mielestäni hyvä asia! En jaksaisi katsoa koko jaksoa alusta loppuun. Olen sen huommannut, että naiset eivät ymmärrä yhtään sarkasmia, jos heität jonkun sarkastisen kommentin sille naiselle niin nainen ottaa sen aina vittuiluna ja ww3 syttyy heti.

Itseironiaa on täysin turha yrittää, nainen pitää sua heti itsesäälissä rypevänä luuserina kun huumorintaju ei riitä ymmärtämään sitä vitsiksi. JA varsinkiin itseironiaa ei näy niin päin, että nainen sanoo itse sitä, eli voisi joskus nauraa itselleen ja ehkä vähätellä jotain, mitään "ups kaadoin maitoa lattialle, hih olinpas kömpelö" ei lasketa. Etsi ihan oikeasti nyt fiksumpaa seuraa itsellesi. Jos se fiksumpi seura siis huolii sinut.

Mikä into miehillä 2. Miesporukassa ei ainakaan voi kovin rankkaa läppää heittää, voi vaikka tulla musta silmä ;. Joo myös ton aiheen. Eniten mua ihmetyttää toi "hyväkroppainen mies" jolla ei ole oikeasti yhtään lihaksia vaikka toi neiti niin väittikin.

Jos tolla on lihakset niin mä olen sitten myös lihaksikas. Että ne kaikki naiset jotka mä tunnen ja pidän ystävinäni on fiksuja tapauksia, ei siis näitä joita löytää seduloista, mutta siltikään he eivät ymmärrä sarkasmia lähes ollenkaan.

Kyllä miehet ymmärtää sarkasmia paljon helpommin kuin naiset ja miehet myös helpommin nauravat itselleen kuin naiset. Mä en tiedä mistä se johtuu, mutta näin se vain on. Eihän sarkasmista huumoria voi käyttää kuin miesporukassa koska miehet ymmärtävät sen eivätkä he siitä suutu tai ala mitään riehumaan. Tietenkään nyt ei tuntemattomalle kannata mennä vittuilemaan, mutta omille kavereille voi heittää helposti tällästä läppää ilman, että kukaan vetää paria kiloa herneitä nenään.

Ongelmahan on että naiset vaatii tuollaista kroppaa mieheltä jotta se olisi katsomisen ja kehumisen arvoinen vaikka tuollaisen kropan saaminen vaatii todella ankaraa treenausta ja ruokavaliota. Naiset taas käy jossain kevyessä aerobicissa ja luulee olevansa niin "missejä" että. On miehellä hyvä kroppa. Luulevatko miehet että naisella on "täydellinen kroppa" ilman kovaa treeniä.

Se treeni on vain erilaista, mutta samat perusasiat siinä ovat. Tiukkaa treeniä, sopiva ruokavalio eikä viinaa. Mutta älä lähde 2. Naiset ei nyt yleensäkään tahdo jauhaa mitään turhaa. Ainakaan ne naiset eivät kiinnostu tyhjänjauhajista ketkä minä tunnen. Kyllä minä vitsailua ymmärrän mutta kyllä se vuorovaikutus on paljon muutakin kuin nokkelien juttujen heittämistä. Heittäkää poikaporukalla ne "mukanokkeluudet" jutelkaa naisten kanssa sitten vähän järkevämpiä.

Voisiko olla sillä lailla, että sinun sarkasmisi ei oikein pure tuntemiisi naisiin ja että sinulta taas jää havaitsematta naisten sinuun päin suuntaama sarkasmi? Sarkasmi on todella hankala laji sekä tuottaa että ymmärtää, ja monesti se ymmärretäänkin joko kettumaisuudeksi tai tyhmyydeksi riippuu muun muassa ennakkoluulojen asteesta.

Naiset nauravat itselleen ja toisilleen ihan jatkuvasti. Naisten parissa viihtyvät homot tietävät tämän oikein hyvin ja pitävät sitä itselleenkin luontevana käytöksenä, mutta paikalle saapuva heteromies, varsinkin jonkun läsnäolevan poikaystävä tai aviomies, tukahduttaa itselle nauramisen tehokkaasti tai ainakin laimentaa sitä tuntuvasti. Omia mokia, virheitä, huonoja puolia tai omituisuuksia ei tosiaan tuoda esille missään miesseurassa vapaaehtoisesti.

Se, ettei sitä näe, ei merkitse sitä, etteikö sitä olisi olemassa. Se voi olla piilossa ihan hyvästä syystä. Kyllä naisenkin kuuluu liikkua ja hankkia lihasta, ei pelkkä laihuus näytä ikinä hyvältä, reisissä ja pakaroissa kun on lihasta ja vähän rasvaa niin kyllä se näyttää paljon paremmalta kuin joku pelkkä nahan pala. Vastaavasti monet miehet käy salilla ainakin sen verran että edes pieni kiinteys säilyy.

On kyllä totta että miehistä löytyy ylipainoisia enemmän, mutta miehiin ei painoindeksiä voi soveltaa suoraan koska lihas painaa enemmän kuin läski. Naiset pitää sellaista miestä tylsänä nysvönä. Egolla ei ole mitään tekemistä asian kanssa, vaan sillä, että miesten käytös muuttuu ei-toivottuun suuntaan, jos niille paljastaa liian henkilökohtaisia asioita. Juuri tuo "sarkastinen" heittely eli selkokielellä huonosti huumoriksi peitelty vittuilu on lähes väistämätöntä, puhumattakaan siitä, mitä tölväilyä pitää kestää sen jälkeen, kun kuulemaan osuu vähän vähemmän älykäs mies.

Itse ainakin tuon naisseurassa esille hauskoja omia mokia ja omituisuuksia silloin tällöin. Huonoja puolia nyt ei ehkä niinkään. Naisella on luonnostaan korkeampi rasvaprosentti kuin miehellä.

Naiset ovat fyysisesti heikompia kaikessa eli itse urheileminen sujuu miehiltä paljon luontaisemmin kuin naiselta. Tuon kuvan kaverilla ei ole isot lihakset vaan alhainen rasvaprosentti. Sen saavuttaminen onnistuu mieheltä paljon helpommin kuin naiselta. Naisilta vaadittavan "täydellisen vartalon" hankkiminen on äärimmäisen vaikeaa, kertoohan plastikkakirurgisten operaatioiden suosio omaa karua kieltään.

Naiselle ei riitä hyvä kunto, kiinteys vaan sen lisäksi pitää olla vielä sellaiset ruumiinmuodot joiden saavuttaminen edellyttää yleensä kirurgin veistä tai silikoneja. Ei onnistu ihan vaan "jättämällä pullat ja karkit syömättä" tai käymällä vähän jumpassa. Juuri siksi naisten kannattaisikin pitää nassunsa kiinni ja lopettaa vaatimasta miehiltä parempaa ulkonäköä kuin mitä itse voi tarjota miehelle.

Naisten "itselle nauraminen" on juuri sitä turvallista, "hups, laitoin vahingossa väärät korvikset aamulla, hihiii!! Kanattaisi varmaan alkaa heittämään sarkastista läppää miehen pippelistä ja katsotaan kuinka siinä käy ; Loppupeleissä tilanne on se että molemmat piikittelevät kilvan toisiaan usein sivusta seurannut ja pahimmillaan eroavat. Olen aina tyytynyt omantasoiseeni seuraan. Kyllä mieskin osaa heittää todella tylyä läppää ja verhota sen vitsailuun.

Sun asenne naisiin tulikin jo tuossa, eli hohhoijaa.. Miksihän Krisse on niin suosittu? Miehet tykkää kun leikkii yksinkertaista ;. Miehet ovat aina itse tehneet aloitteen asiassa. En ole koskaan tyrkyttänyt itseäni kenellekään miehelle joten tyydyn niihin miehiin jotka tulevat minulle juttelemaan, tekevät aloitteen. Ihan hyvännäköisiä ovat kaikki olleet. Eli en ole mitenkään arvioinut omaa tasoani vaan miehet ovat tehneet arvion. Ja miehethän ovat palstan mukaan aina oikeassa. Jos nainen tekee aloitteen, se on "itsensä tyrkyttämistä" mutta jos mies tekee aloitteen se ei ole.

No eikös tuossa ollut kyse siitä että minua syytetään siitä että kuvittelen kelpaavani joillekin komeille miehille enkä kelpuuta omantasioisiani miehiä tms.. Jos miehet ottavat yhteyttä minuun niin minua ei voi syyttää silloin mistään.

Jankkaaminen riittää jo 2. Kerropa meille, mitä sinä ymmärrät sarkasmilla ja nokkeluudella. Etsi vaikka ketjusta esimerkit niistä ja kopsaa vastaukseesi.

Itse olet onnistunut vain jankkaamaan vastaan antamatta itse ketjuun yhtään mitään uutta. Jollei ketjusta löydy mitään, hae jostakin esimerkki - mieluiten tietysti ihan omasta tuotoksestasi, jottei päästä syyttelemään sinua siitä, että olisit varastanut sen joltain naiselta. Ei auta kertoa olevansa nokkela, sarkastinen, mukava, komea tai älykäs, jollei sitä pysty osoittamaan todeksi.

Sinä olet todistellut tyhjäpäisen vastaansanomisen lahjaasi tähän mennessä. Eli jättäisin ystävättäreni yksin ja menisin tyrkyttämään itseäni jollekin miehelle.

Jos mies tulee juttelemaan minulle, niin sehän on eri asia. En tiedä kelpaanko miehelle vaiko en. Niin harva mies tyytyy omantasoiseensa seuraan. Mutta, ne jotka tulevat juttelemaan, tyytyvät siis minuun eli kelpaan. D Älä oikeesti naurata. Olet vain samanlainen pelkuripaska niinkuin 96 prosenttia muistakin passiivisista naisista joissa ei ole Naista tehdä aloitetta koska pelkäävät pakkeja löysät housuissa.

Miehet suuttuvat jos ja kun en lähde hetimiten sänkyyn. Eli tyrkyttäisin itseäni ilman seksiä.. Miesten aika on niin kallista ettei sitä saa turha nainen viedä.

Eihän sulle kelpaa muunlaiset. On vain ajan kysymys, milloin Suomen tuomioistuimet joutuvat ottamaan kantaa naisraiskaajiin.

Maamme rikoslaista puuttuu naisen tekemä raiskaus. Lain mukaan raiskaaminen tarkoittaa sukuelimen tunkemista väkisin johonkin kehon onteloon. Koska naiselta puuttuu elin, jonka voisi tunkea sisään, hän ei Suomen lain mukaan voi olla raiskaaja.

Tuomioistuimet ovat hämmästyttäneet yleisöä keksimällä mielikuvituksellisia perusteluja lieville tuomioille naisen ollessa uhri. Nähtäväksi jää, pysyykö linja samana, kun osat vaihtuvat. Lieveneekö tuomio, jos uhri on tuttu, kuten tapahtui Itä-Suomen hovioikeudessa pari vuotta sitten miesraiskaajan kohdalla? Entä onko lieventävä asianhaara se, että mies on kulkenut kadulla kireissä farkuissa aamuyöllä? Vai naisetkin raiskaavat miehiä.

No ilmoittaudun ensimmäisenä vapaaehtoisena naisten raiskattavaksi. Ei tarttee edes köyttää tai syöttää viagraa. Enpä muista, milloin olen suurempaa potaskaa mistään lehdestä lukenut. Yrittäkää säilyttää edes joku taso lehdessänne. Mikähän on sinun perustelu mielipiteellesi. Haluat pitää kiinni siitä ajatuksesta, että naiset on AINA uhreja?

Käykö miehisentunnon päälle, kun myös miehen voi raiskata? Ei tarvitse köyttää eikä syöttää viagraa? Edes vaikka nainen olisi juuri tullut kuukauden reissulta sademetsästä eikä ole käynyt suihkussa, painaisi vähintään 50 kiloa enemmän kun sinä ja omistaisi vain kolme hammasta.. Maailmassa on kuusi miljardia ihmistiä, olisi käsittämätöntä jos jostain ei löytyisi niin epätoivoista ja miesvihassa rypevää naista, jonka pitäisi raiskata miehiä.

Tämän vuoksi on turha odottaa naisten suorittamia raiskauksia rikoslakiin. Eri asia, onko tämä hyvä vai huono asia. Minusta paljon fiksumpaa olisi painottaa sitä, että myös mies voi olla raiskauksen uhri. Miksi muuksi kuin raiskaukseksi voidaan kutsua tilannetta, jossa mies on pakotettu suuseksiin joko miehen tai naisen kanssa , tai mies on raiskattu työntämällä jokin objekti uhrin peräaukkoon?

Myös miehen käsitys itsestä, omasta kehosta ja sen rajoista, turvallisuudesta ja kaikesta mihin on ennen luottanut, särkyy raiskauksen seurauksena. Mutta, jotenkin, en pysty kuvittelemaan että nainen pystyy väkisin tunkeutumaan mieheen Perhe- tai parisuhdeväkivalta ei ole sama asia kuin seksuaalirikos. Seksuaalirikos pareisuhteessa ei kai yleensä kuulu em. Ainakaan ei voi kysyttyä kysymystä tietämättä väittää em.

Täytyy vaan todeta, että mies joka ei pientä harmitonta hauskanpitoa kestä on todennäköisesti tehty sokerista. Ei kai tosi mies tollasesta kehtaa mitään ilmotuksia tehdä. Sirkku, olet oksettava mielipiteesi kanssa. Hyi helvetti mikä idiootti voit ollakaan kun sanot jotain tuollaista!! Oletko todella sitä mieltä että me miehet olemme aina niitä "pahoja" ja naiset ovat "uhreja"!

Ei näytä kestävän naisen itsetunto, kun olisi naisen vuoro antaa miehelle hieman hauskanpitoa, vaikka tuntemattomallekkin. Siis mitäs naiset sitten oikein inisevät ja valittavat ja tekevät jotain kummallisia syytteitä "raiskauksista". Hauskanpitoahan se on, niinhän? Ei taida SirkkuX olleen kertaakaan ns.

Ei miehenraiskaussäännöstä tarvitse rikoslakiin odottaa, kun se on jo siellä:. Nähdäkseni tuossa ei mainita kenenkään sukupuolesta yhtään mitään. Ihan aikuisten oikeasti tuo soveltuu molempiin sukupuoliin ihan samalla tavalla.

On varsin mainiota kuulla ettei muka suomalaiset naiset tee tuollaisia tasaarvon aikana. Uskoisin että nämä asiat ovat kovinkin tasoittumassa. Näistä ei vain tiedetä, kun ei ole tutkimuksia. Muistettakoon se seikka että harvemmalla miehellä on kanttia mennä myöntämään asiasta kuin naisella.

Naisillahan on luonnollista hakea apua kun taas suomalainen mies nuolee haavojaan ja parhaimmillanan ampuu haulikolla itsensä kyseisen tapahtuman johdosta. Uskon muuten sen, että harvemmalla miehellä olisi kanttia tehdä asiasta rikosilmoitus, jos nainen hänet raiskaisi. Taitaa olla aika harvinaista tehdä ilmoitus siinäkään tapauksessa, että raiskaaja on toinen mies? Tuo kommenttisi, että naisen on luonnollista hakea apua on ehkä totta, mutta raiskauksen ilmoittamista ei taideta aina kokea avun hakemisena.

Naisistahan suuri osa jättää raiskauksen ilmoittamatta ja etenkin silloin, jos raiskaaja on tuttu. Minut on raiskattu useasti ja olen miespuolinen, nykyisin yli 40v toimihenkilö jostakin Suomessa. Työskentelin aikanani nuorena miehenä ja vähän vanhemmitenki ns. Rahoitin tuolloin opiskeluni mieluummin myymällä palveluitani sekä miehille että naisille kun esimerkiksi huoltoasema- tai kauppojen myyntitöissä tai siivoojana.

Opiskeluni sijoittui luvulle jolloin juppikulttuuri rantautui Suomeenkin. Oli hienoa ansaita silloista rahaa suuriakin summia ja etenkin kun olin vielä nuori mies ja naisista ei liikaa kokemuksia alussa edes ollut mutta todellakin kertyi vuosien mittaan. Heitin noin kymmenkuntakin keikkaa viikossa ja viikonloppusin saatoin tehdä pitempiä matkakeikkoja joista maksettiin tietenkin paremmin.

Romantiikka karisi melko pian, aloin käyttää jonkinverran huumeita ja mm ahdistuslääkkeitä säilyttääkseni imagoni kovanluokan naisten ja miestennielijänä. Muutamia kertoja minua lainkuvan mukaisesti pakotettiin muunlaiseen toimintaan kun oli sovittu. Sekä yksittäisten naisten,naisryhmien,miesten ja miesryhmien toimesta.

On tyhmää kuvitella ettei naiset heikompana muka kykene raiskaukseen mutta pakottamiseen on mahdollista käyttää moniakin keinoja,mm. Seksuaaliseen väkivaltaan sisältyy aina pakottamista eli sellaista toimintaa jossa joku joutuu tahtomattaan toteuttamaan jonkun toisen tahtoa. Se on kova pala miehelle purtavaksi. Monet vuodet salasin kokemukseni mutta lopulta eräässä vertaistukiryhmässä vuosien jälkeen tulin asian kanssa esiin aj siitä vasta alkoi toipuminen seksuaalisesti niin että nykyään kykenen jo parisuhteeseen naisen kanssa.

Miehiin minulla ei ole "urani" jälkeen ollut suhteita koska ne liittyivät siihen aikaan ja kulttuuriin jossa elin. Raiskaus on raiskaus vaikka voissa paistaisi. Siitä on fantasiat kaukana. Siis eihän tässä nyt mistään tasa-arvosta ole kyse. Tasa-arvolla tarkoitetaan kaikkien yksilöiden sukupuolesta, rodusta, iästä jne. Tuntuu hieman vieraalle ajatukselle, että raiskaus olisi tällainen "oikeus", johon kaikilla tulee olla yhtäläinen oikeus.

Ja tosiaan, ei naisetkaan kovin helposti lähde hakemaan apua raiskauksen uhreina, ainakaan oikeudellista apua. Miehille tilanne on varmaan samanlainen. Kokemuksena varmasti niin nöyryyttävä ja omanarvontuntoa alentava, että on vaikeaa nousta puolustamaan oikeuksiaan. Siksi yhteiskunnan tukipalvelut, kriisipuhelimet ym. Mutta hyvä juttu kuitenkin Cityssä. Jospa sen tiedostaminen, että raiskauksen uhriksi voi joutua kuka tahansa, muuttaisi ihmisten asenteita niin, ettei tyypilliset strereotypiat miehistä ottajina ja naisista uhreina säilyisi ikuisesti vallalla.

Raiskauksessa kyse on rikoksesta ja sairaan ihmisen vallankäytöstä. Minullakin on kokemus siitä, että miehen voi raiskata. Olen homo ja miesystäväni on raiskattu. Tapaus oli meille molemmille hyvin ahdistava. Hänet raiskasi nainen, jonka piti olla hänen ystävänsä, opiskelutoveri. Jälkiviisana voi todeta, että kyseessä on hyvin narsistinen henkilö, mahdollisesti jossain määrin psykopaatti.

Kaikki varoittavat merkit olivat ilmassa, mutta ei niitä tajua. Julmia ja sairaita ihmisiä löytyy sukupuoleen katsomatta. Se on seksuaalirikos, joka tehdään uhrin sitä tahtomatta. Niin ja lehmätkin lentävät! Unohtuipa näistä mahdollisista miehen raiskaus"tekniikoista" se kaikkien yleisin naistenkin kokema eritoten Suomessa, ts.

Aika monilla miehillä kuitenkin riittävsäti stimuloituna jollain tavalla seisoo, vaikka taju olisi jo liki kadonnut. Eli miehen juottaminen tai muuten päihdyttäminen tahallaan tai salaa ja sen jälkeinen seksi on jossain tilanteessa varmasti raiskaus yhtä lailla kuin naisillekin tehdyt vastaavat. Kuvitellaanpa sitä vieraasta kämpästä heräävää miestä, jolla ei ole mitään muistikuvaa illasta saati tietoa siitä, onko esim. Pitkään pitää vielä kulkea, ennenkuin mies voisi luvallisesti myöntää tällaisen.

Kuinka moni tyttötystävä esimerkiksi uskoisi miehen tulleen raiskatuksi? Ja toisinpäin, kuinka moni pitäisi sydämettomänä poikaystävää, joka väittäisi vastaavan kokeneelle naiselle tämän kuitenkin halunneen sitä?

Tässä on tasa-arvolla tekemistä. Samaten siinä, että edelleen miehen oletetaan olevan ainavalmis supertehokas panokone. Jos raiskattu nainenkin syyllistää hirvittävästi itseään, niin hänen on sentään hiukan luvallisempaa kokea olevansa uhri, miehille tai pojille tällaista ei sallita.

Kotibileissä kaatokännissä petiin kiskottu neljätoistakesäinen poika voi joutua työstämään kokemuksiaan täysin yksin. Ja sitten ihmetellään, mistä ne naisvihamieliset puskaraiskaajat tulevat? Tosielämässä tällaiset seksuaalisen itsemääräämisoikeuden loukkaukset ovat paljon todennäköisempiä kuin puskista puukon kanssa hyppäävät naisraiskaajat. Syytä olisi lasten sekusaalikasvatuksessa painottaa oikeutta omaan kehoon, myös pojille. Miten nainen voisi raiskata miehen?

Miehethän haluavat nussia kaikkia hyvännäköisiä naisia. Kyllä tuo on täysin mahdollista miehen nukkuessa Mutta jos nainen raiskaa miehen, taidetaan se mies silloinkin tunka naiseen, eikä toisin päin. Kaikki naiset ei kuitenkaan ole hyvännäköisiä. Sitäpaitsi sataanhan naisillakin olevan jatkuvasti seksi mielessä, varsinkin teineillä. Nykyään parisuhteessakin voi tapahtua rasiskaus Suomen lain mukaan tietääkseni.

Eli väkivalta ja raiskaus ovat eri asioita eivätkä lisäksi enää perheen sisäisiä asioita. No hyvä, pamppu esiin ja menoksi vai? Raiskaus voi olla henkisellä tasolla pajon muutakin kuin seksiin pakottamista. Lain mukaan se voi olla mitä on, mutta ihmisen korvien välissä rajat ovat aivan erilaiset. Kun sukupuolten tasa-arvo tunnutaan nykyään käsitettävän käytännön tasolla siten että naisilla ja tytöillä on oikeus ellei peräti velvollisuus käyttäytyä niin jätkämäisesti kuin mahdollista niin ihme olisi ellei väkivaltaista käyttäytymistä seksiasioissa esiintyisi myös naisten keskuudessa.

Tiedän että tämänkin joku änkyräfeministi ymmärtää tarkoituksella väärin. Raiskauksesta tuomitaan myös se, joka saatettuaan toisen tiedottomaksi taikka pelkotilaan tai muuhun sellaiseen tilaan, jossa hän on kykenemätön puolustamaan itseään, käyttämällä puolustuskyvyttömyyttä hyväkseen on sukupuoliyhteydessä hänen kanssaan.

Ei ole estettä, etteikö nainenkin voisi raiskata miehen, ja tulla rangaistuksi tuon lain perusteella. City-lehti voisi tarkistaa faktat ennenkuin kirjoittaa perättömiä. Onkohan ketään naista koskaan tuomittu raiskauksesta? Kertokoon hän, jolla parempaa tietoa on. Ehkä tässä puhutaankin enemmän miehen oikeudesta olla tulematta raiskatuksi. En usko että miehen raiskaaminen on uusi juttu kuitenkaan. Tasa-arvo on mahdollistanut sen, ettei siitä tarvitse enää vaeita. Huolestuttavinta on se ettei naista voi nykylain mukaan edes tuomita raiskauksesta.

Kuka mies nyt menisi kylille kuuluttamaan että nainen on minut raiskannut. Cityn toimittajan olisi suonut lukea rikoslakia hieman tarkemmin, ennen kuin laatii jutun näinkin sensitiivisestä aiheesta. Rikoslain seksuaalirikoksia koskevat säännökset on laadittu sukupuolineutraaleiksi ja laissa on nimenomaisesti määritelty sukupuoliyhteys. Sillä tarkoitetaan sukupuolielimellä tapahtuvaa tai sukupuolielimeen kohdistuvaa tahallista seksuaalista tunkeutumista toisen kehoon RL Määritelmä on tarkoitettu kattamaan sekä vaginaalisen että anaalisen sukupuoliyhteyden lisäksi myös oraalisen sukupuoliyhteyden.

Kohde voi siis olla joko mies tai nainen. Merkitystä ei ole myöskään sillä, ovatko osapuolet samaa vai eri sukupuolta. Raiskaus on rikos myös avioliitossa.

Seksuaalisella teolla tavoitellaan seksuaalista kiihotusta tai tyydytystä ja on tekona tekijä, kohteena oleva henkilö ja teko-olosuhteet huomioon ottaen on olennainen RL Miehen raiskaamisen mahdollisuutta ei siis tarvitse johtaa tulkinnalla, vaan se sisältyy itse lain määritelmiin. Hyvä keskustelunavaus silti Cityltä. On turha luulla, etteikö naisten joukosta löytyisi yhtä lailla väkivaltaisia, alistavia, agressivisia ja seksuaalisuutensa suhteen kontrolloimattomia henkilöitä kuin miehistäkin.

Onhan se toisaalta vielä vaikeaa hyväksyä ja myöntää, että myös nainen voi olla se perheen väkivaltainen ja alkoholisoituut osapuoli. Ongelmiin voidaan kuitenkin puuttua vasta kun ne tunnustetaan ja toisaalta rikoslain pitää olla sama molemminlle sukupuolille.

Tiedän tapauksen jossa nainen on käyttänyt strap on-dildoa eli lanteille kiinnitettävää dildoa miehen raiskaamiseen. Jep, Raiskatuksi koki tulleensa myös läheinen ystäväni. Ystäväni oli mies ja eronnut edellisestä naisestaan lasten hankinnan ja uraputken ristiriidan takia n.

Tää exä ei halunnut muksuja sillä hän oli valinnut uran, kaks koiraa sai riittää. Ystäväni sitten joutui toteamaan sinnittelyn jälkeen että halusi niin perheellistyä että yhessä olo tyssäs. Nainen Väitti miestä sovinistiksi ja vanhoilliseksi kun koki että olisi ollut pakko luopua urasta miehen lapsikuumeen takia.

Sitten tämä mies löysi itselleen uuden ihmisen, meni hyvin, uus kämppä asuntolainalla, suunnittelivat muksujen saamista jne. Tää nainen onnistui juottaan ystäväni hyvään humalaan "vanhojen aikojen kunniaks". Ystäväni heräs naisen luota ilman mitään muistikuvaa, hukkasi kännykkänsä ja lompakkonsa. Pääsi taksilla kotia jossa hänen avovaimonsa pakkas laukkuja. Oli saanut kamerakännykkäänsä kuvia pitkin yötä ystäväni puhelimesta miehestä sammuneena alasti eteisen lattialle, exä päällä.

Tää nainen tuhos ystäväni uuden suhteen tarkoituksella. Ystäväni masentui ja häpes itseään. Nainen raiskaajana -asenne alkaa tuntua ainoalta vaihtoehdolta, kun mies väittää olevansa haluton, mutta innostuu kuitenkin seksistä pienen vonkaamisen ja pakottamisen jälkeen. Että siinä teille "raiskaus suostumuksella". Luin artikkelin ja silmäilin sitä seurannutta keskustelua ja mieleeni palasivat muistot poikaystäväni kanssa sattuneesta "välikohtauksesta". Eräänä iltana tässä taannoin kun poikaystäväni oli väsynyt ja seksi ei huvittanut.

Vonkasin ja kiehnasin ja sainkin hänet kiihottuneeksi, mutta seksi ei silti kuulemma maistunut. Joten hyppäsin hänen päälleen ja "hoidin hommat". Hän ei vastustellut, eikä näyttänytkään kärsivänkään ja ainakin kuvittelin hänen nauttivan seksistä. Silti oloni oli tämän jälkeen todella kuvottava, kuin olisin väkisin maannut hänet.

Enhän kuitenkaan välittänyt hänen tahdostaan.. Asiasta ei olla puhuttu jälkeenpäin. Haluaisin siis mielipiteitänne asiasta. Toki miehenkin voi raiskata. Tämän kokoinen mies ei paljoa mahtaisi, jos joku isompi mies päättäisi käyttää hyväkseen raiskaamalla penetroitumalla anukseen.

Ja kynnys ilmoittaa siitä poliisille tai minnekään olisi todella korkea. Periaatteessa miehet haluavat hyvännäköisiä naisia, mutta eivät kaikki, eivätkä koko ajan. Esimerkiksi minä koen umpihumalaisen naisen lähennellessä lähinnä pakokauhua, siitäkin huolimatta että kyseinen nainen olisi kauniimpi kuin kukaan jo koettu. Sitten taas toisaalta nainen voi olla myös niin ruma ettei tulisi mieleenkään ruveta edes puhumaan. Sitten on vielä harvinainen haluja tappava hyve nimeltä uskollisuus. Herrajumala sentään, ei edes mies voi noin yksinkertainen olla!

Minä teen ihan samoin poikaystävälleni. Hän ainakin teeskentelee nukkuvansa mutta, ihme kyllä, joskus laukeaakin ja tuntuu tykkäavän kovasti. Vaikka siis passiivisena muka nukkuen makaakin Minua taas mies odottaa "nukkuen", kun olen viettämässä tyttöjen kanssa iltaa.

Ja auta armias, jos unohtaisin "raiskata" hänet, kun hiivin aamuyöllä hiprakassa kotiin Pettymys olisi kyllä suuri seuraavana päivänä. Kyllä miehetkin haluavat, että nainen on aktiivinen ja välillä "ottaa" miehen. Raiskauksen kanssa tällä ei kyllä ole mitään tekemistä.

Tuohan on eri asia kuin mista 'Inhotus' kysyi: Jos teilla on jotain roolileikkeja parisuhteessa jossa raiskaatte "tajutonta" partnerianne, niin mikas siina. Sukupuolieroista johtuen tuo kuulostaisi paljon ikavammalta jos roolit olisivat toisinpain.

Vuosia sitten asuin Toolossa nuoren parin seinanaapurina sankymme sattuivat olemaan samalla kohdalla seinaa , ja eraana yona satuin yon hiljaisuudessa kuulemaan seinan takaa kuinka jannu baari-illan jalkeen vonkas pesaa.

Nainen ei lammennyt, vaan vetosi vasyneisyydesta tuskaisena mm. Jannu ei lannistunut, vaan tarjosi "ettei hei sun tarvii olla hereilla"! Putosin totaalisesti, joka taisi myos kantaa seinan lapi Tässäpä teille kertomus "raiskauksesta". Kävin koulua ja pitkän koulupäivän jälkeen kotiuduin ja löysin vaimoni ja naapurita- lon S: Menin suihkuun ja rätti kun olin menin ma- kuuhuoneesemme torkuille.

Heräsin pimeässä makuuhuoneessa siihen, että kikkelini o- tettiin lämpimään suuhun.. Tiesin vaimoni joskus harrastavan tätä joten olin hiljaa ja nautin. Tiesin myös sen, että vaimoni ei koskaan jatkanut suuseksiä loppuun jo- ten ihmettelin moista intoa ja sitten mi- nulta tuli siemensyöksy siihen lämpimään suuhun. Sytytin yöva- lon ja näin naapuritalon S: Paniikissa kysyin vaimostani, oli kuulemma "nuokku- massa" parvekkeella. Vaimoni ei koskaan saanut tietää tästä, eikä S: Oliko tuo sitten raiskaus, ihanaa se ainakin oli.

Kyllä mut ainakin voi raiskata silloin kun nukun. Mun exä aikoinaan kertoi et olin valveilla tai en niin aina vehje pelitti.. Ja oli muka niin kiva katsoa kuinka purkauduin? Moni nainen jo nostaisi syytteen tuollaisesta hyväksi käytöstä, mutta mitä me miehet emme tekisi naisen eteen.. Missäköhän ufoavaruudessa oikein elät? Et ainakaan pitkässä ja läheisessä parisuhteessa. Jos sellaisessa eläisit, et varmasti lapsellisia kommenttejasi täällä jakelisi.

Parisuhteessa kun kaksi toisilleen hyvin rakasta ihmistä yhtyy ja rakastaa toisiaan "to the most". Siinä on itsekkyydet ja paskanjauhannat aika kaukana. Tarkoitus kun on vain rakastaa ja nauttia - ja antaa vähintään sama nautinto rakastetulle. Toista huvittaa tänään aamupäivällä ja toista huomenna iltapäivällä. Ja sehän ei kenenkään aikatauluun tai kalenteriin sovi.

Koko homman ideahan on siinä, että saat kumppanisi haluamaan sinua silloin, kun itse haluat häntä. Ei "Inhotuksenkaan" poikaystävä joutunut mihinkään muuhun, kun tyttöystävänsä viettelemäksi - ja juuri silloin kun itse halusi.