Mistä homoseksuaaliseen maksullista naista upeat kalu

Meillä se meni niin, että jo ennen varsinaista suhdetta tuli ilmi, ettei naimatouhut kiinnosta, ja kun suhde sitten syntyi, niin oli aiheellista muistuttaa asiasta jo ennen kuin toinen ehti mitään halutakaan.

Se oli vähän sellainen "voin kyllä seurustella kanssasi, mutta tässä on ehdot" -homma, eli suhde käy mutta naiskentelu ei. Se oli molemmille ihan okei sillä tavalla, asiasta ei tullut mitään ongelmaa. Sinänsä ajattelen kyllä, että vaikken itse koe seksiä lainkaan oleelliseksi osaksi elämää täysin turhaa touhua ellei halua lapsia , niin olisi epäreilua heittää tällainen uutinen päin näköä vasta silloin kun toinen jo riisuu vaatteita päältään.

Se olisi vähän sama, kuin ilmoittaisi vuosien heteroseurustelun jälkeen olevansa oikeasti homoseksuaali ja tienneensä sen jo ennen suhdetta - asiassa itsessään ei ole vikaa, vaan siinä että on uskotellut ja antanut ymmärtää toiselle jotain muuta. Mielestäni näistä tilanteista selviää ihan hyvin keskustelemalla. Jos vastapuoli ei halua ymmärtää ja vaatii toiselta asioita joita toinen ei halua tehdä, ei siitä silloin kovin hyvälaatuista suhdettakaan voi tulla.

Jos on huono fyysinen kunto, ei välttämättä seksikään kiinnosta. Terve sielu terveessä ruumissa, sano. Oikeastaan ehkä päin vastoin. Jos on lihakset oikein timmissä kunnossa voi olla niin että se estää kunnollisia tuntemuksia. Siksi monella naisella vasta paras vaihe alkaa noin 40 vuoden paikkeilla tai jopa myöhemmin. Olin aikanaan erään rouvan kanssa jonka mies ei ollut koskaan saanut häntä vietyä orgasmiin asti ja liitto oli väljähtynyt. Ei mennyt kovinkaan kauan, kun onnistuimme. Hän piti sitä ihmeenä.

Minusta se oli vaan hänen muuttumisensa ja kypsymisensä seurausta. En koe olevani mitään erityistä miehenä. Niin se on 3. Olen joskus miettinyt salasuhdetta ,mutta en ole päässyt vielä siihen asteeseen. Minulla on erittäin seksuaalinen vaimo mutta seksiä ei ole ollut vuosikausiin, koska hän on menettänyt kiinnostuksensa minuun. Olisin kyllä "saanut" säännöllisestikin, mutta kuka nyt tahtoisi vastenmielistä tai edes välinpitämätöntä seksiä.

Mistäs ihmeestä sinulla joku vaan on kanttia sanoa että vaimosi on erittäin seksuaalinen, jos hän ei ole kanssasi kerran seksiä halunnut vuosiin? Käykö hän vieraissa vai mistä hänen seksuaalisuutensa tiedät? Jos tarkoitat että on seksuaalisia haluja herättävän näköinen ja käyttäytyy flirttaillen, niin se on totisesti eri asia. Monet kiihottavasti pukeutuvat ja käyttäytyvät naiset ovat aseksuaaleja, eli oikeasti itse seksi ei kiinnosta eikä sytytä. Monia asioita on vaikea ymmärtää, jos ei itse ole kokenut sitä.

Tuntuu, että seksuaalisuus on yksi niistä. Koska aseksuaalisuus poikkeaa normaalista luonnollisesta käyttäytymisestä, aletaan sille etsimään syitä. Aseksuaalissa saatetaan käsittää olevan jotain ´vikaa´ kun ei seksi maistu. Rehellisesti sanottuna minua ei haittaa vaikken koskaan elämässäni tulisi haluamaankaan seksiä.

Asia ei haittaa minua muutoin kuin mieheni ja liittoomme kannalta. En koe, että aseksuaalisuuteni olisi asia, jota pitäisi itsessään muuttaa.

Hormonit minulla on kunnossa ja liikuntaa harrastan päivittäin olen normaalipainoinen. Kaikki nuo kieltämättä ovat asioita, jotka voivat vähentää haluttomuutta jos eivät ole kunnossa. Tässä onkin se, että kaikki on kunnossa, muttei haluta. Vaikka olisi kuinka hieno persoona ja rakastaisi miten paljon, parisuhteeseen ei pidä ruveta, jos ristiriita on niin perustavanlaatuinen.

Eräs kokenut naisgynekologi kirjoitt että naisen seksuaalinen aktiivisuus on voimkkaimmillaan rakastumisen mielentilassa. Tämä ei ole mikään harvinainen ilmiö. Minullekin se on käynyt kaksi kertaa. Tunnen siis halua vain rakastumishuumassa.

Sitten huuman hälvetessä ei tunne enää mitään ja seksi olisi pelkkää hyväksikäyttöä jos siihen suostuisi. Monet naiset suostuvatkin vain miehen mieliksi ilman omaa kiihottumista, näitä sitten miehet moittivat ns. Olen läksyni oppinut ja elän yksin. Seksi ei kiinnosta ollenkaan. Miehet ovat kyllä ihan pihalla, koska kuvittelevat normaalin, heteroseksuaalisen naisen kiihottuvan miehestään, jos tässä ei ole mitään erityistä vikaa. On samanlaisia miehiä, joten ei ole välttämätöntä elää yksin ja jäädä kaikesta muusta paitsi, pitää hakea vain sopivaa seuraa.

Ei rakastumiseen välttämättä liity voimakkaita seksihaluja. Joskus liittyy, mutta ei kaikissa tapauksissa. Aina tuntuu tuo seksi olevan perheen kiistakapula, toinen ei halua ja toinen olisi aina pukilla. Eikö tuohon voisi ajatella sellaista tasapainoa, että kumpikin kävisi lääkärillä, toinen yrittäisi jotenkin saada haluja lisää ja toinen saisi hieman alennettua. Kuitenkin uskon että tuon, jonka halut ovat melekin elämää suuremmat olisi todellakin haettava apua, tasapainottamaan asiaa, sillä ei kukaan voi edes elää elämää, että aina haluttaa, johon se sotkee työelämän, puhumattakaan nyt perhe-elämästä.

Mitenkähän taällainen ihminen osaa hoitaa omat raha-asiatkaan, kun päässä pyörii vain yksi ja sama levy. Sekin on hormooneista kiinni, kyllä siihen keinot löytyy ja varmasti elämä on parempaa ilman tuota höyrypäistä ajatusta ainaisesta seksistä. Lääkäriin, älkää tuhotko elämäänne sekin vuoksi. Vittu sun juttu on typerin lukemani teksti ikinä! Ehdottomasti avioero jos ainoa toinen vaihtoehto on lääkitys pillun kuivaamiseksi tai mulkun lerpauttamiseksi.

Tuota, jos seksin määrä on tuo 4x vuodessa niin pitääkö vielä miehem mennä lääkäriin vähentämään halujaan? Ei tartte lääkäriä mies. Mies tarttee seksiä muualta.. Jos nainen pihtaa mies kyllä keinot keksii Mies eikun matkaan jo tänään Seksiaddiktio on muuten ihan sairaus, haluttomuus ei.

Nyt olemme tai minä olen ajautunut tilanteeseen, jossa harkitsen eroa sen takia että seksihalumme ovat täysin eritasoilla. Viimeiset 10 vuotta olen elänyt lähes koko ajan puutteessa Olemme asiasta puhuneet useita kertoja, mutta tilanne pysyy muuttumattomana. Mielestäni emäntäni on siis aseksuaali ja minä seksuaalisesti aktiivinen En haluaisi pakottaa emäntää "väkisinmakuuseen" ja toisaalta en halua elää jatkuvassa puutteessa. Kun seksi toimii, se on mukava elämän pikkuherkku Kyseessä on kuitenkin ihmisen perustarve.

Surulliseksi vetää, kun tuntuu vaihtoehdot olevan aika vähissä Kuten ylläkin todettiin, naisilla seksihalut liittyvät usein rakastumisvaiheeseen. Jos nyt otat eron, emäntäsi halut saattavat leimahtaa taas uuden miehen kanssa. Ihmisillä on tosiaan perustarpeita, mutta elämä niistä vähät välittää.

Parisuhteessa on pitkän päälle melko mahdoton tyydyttää molempien perustarpeita jos kummankaan. Yhteiseloa tulee tänä vuonna 28 vuotta ja elämä tympii. Vaimo myönsi jokin aika sitten että on haluton ja on oikeastaan ollut sitä aina mutta viimeiset muutamat vuodet ovat olleet yhtä helvettiä omalta kantilta.

No vaimolla on myös ilmaantunut fyysistäkin ongelmaa joka on jo hoidossa eli lääkärissä on käynyt. Mutta se ei selitä näitä menneitä monia vuosia kun seksiä ei ole vain ollut. Ihminen on siitä tyhmä otus että rakastuu ja sitten on vaikea päästä enään irti suhteesta.

Olen vaikeassa tilanteessa siksikin kun olen ihastunut erääseen naiseen jonka kanssa elämä olisi ihan erilaista. Ei tiedä mihin johtaa koska tunne on molemminpuolista. Kaikki olisi muuten hyvin mutta vain seksi puuttuu. Olen itse seksuaalisesti vielä aktiivinen ja haluaisin nauttia siitä edes nyt kun lapset kohta lentää pesästä ja itsellä alkaa iän tuomat mahdolliset potenssiongelmat tulemaan. Viagralla joutunee jossain vaiheessa jatkamaan.

Turha sitten enään vinkua kalun perään kun vieteri katkeaa. Minulle seksi on aina ollut yksi parhaista nautinnoista mitä ihmiskeho voi saada ja en ole koskaan ymmärtänyt että joku ei nauti siitä. Joenkin niin mieletöntä ajatella. Kaikkein tuskaisinta tässä on että rakastan vaimoani todella paljon mutta silti tavallaan en haluaisi nähdäkään häntä välillä ja aamulla aina herään yksin sängystä kun hän on siirtynyt muualle nukkumaan yön aikana.

En enään edes kysy syytä koska taidan jo tietää sen jollakin tasolla. Kuitenkin haluan häntä todella paljon ja olen aina nauttinut rakastelusta hänen kanssaan vaikka hän ei ole koskaan ollut mikään villikissa sängyssä.

Netti pullollaan miestä haluavia naisia ja kotona ei nainen halua miestä. Voi voi, kyllä elämä potkii päähän ja vaikea on potkia takaisin!!!

Aika kelju vaimo sulla. Rakastavaa ihmistä on helppo ns. Tietty ihan kuin aloittajalla, vaimosi haluaa parisuhteen, mikä on ymmärrettävää. Siitä huolimatta on väärin pakottaa toinen elämään aivan erilaista elämää kuin haluaisi. Eikö se ole ihan yhtä itsekästä vaatia toiselta seksiä vaikka toinen ei sitä halua? Oletko koskaan lämmittänyt vaimoasi melkein orgasmiin, ennenkuin menet päälle? Vaimo voi myöskin nostaa peppua ja antaa miehen keinua siinä, tiukassa syleilyssä, kun on kiihottunut.

Se on vasta alkuvaihe hyvään seksiin. Ei ole, koska seksi kuuluu parisuhteeseen. Vaimo on itsekäs kun ei eroa. Jos seksi on perustarve, niin sen voi tyydyttää masturboimalla. Esimerkiksi vangit eivät voi harrastaa seksiä toisen ihmisen kanssa, mutta ei siihen kukaan ole vielä kuollut.

Yksi tapa palauttaa seksihalut on pitää suhteessa muutaman kuukauden tauko. Silloin se halutonkin saattaa haluta seksiä ihan alkuaikojen tapaan, kun huomaa taas rakastavansa toista. Näin siis jos halujen vähentyminen liittyy siihen, että arjen pyörittäminen on vaikeaa tai toinen tukahduttaa toisen halut vonkaamisellaan. Aseksuaali ei muutu tauolla. Tai sitten omien seksitaitojen kehittäminen saattaa palauttaa toisen halut. Jos toinen ei saa seksistä mitään irti, niin hänestä tulee varmasti haluton jossain vaiheessa.

Haluaisin lukea sen "parisuhteen sääntökirjan", jossa kerrotaan, mitkä asiat on tehtävä, jotta parisuhde on "oikea". Ei kuulu, ellei sitä siihen suhteeseen laiteta. Jotkut sanovat, että riitelykin kuuluu parisuhteeseen. Meidän suhteessa ei ikinä riidellä mikä on kai harvinaista, myönnettäköön , eikä me viitsitä riidellä pelkästään siksi että "riitely kuuluu suhteeseen", kun ei kerran riitelytä. Omalla miehelläni taisi seksihalut liittyä rakastumisvaiheeseen ja pariin ensimmäiseen vuoteen.

Silloin häntä halutti ainakin kerran päivässä ja nyt 6vuoden jälkeen ehkä kerran viikossa ja aina pitää itse tehdä aloite!

Niin tässä voi kuvitella kuinka homma sujuu muutaman vuoden jälkeen, ehkä kerran kuussa? Asiaa ei helpota se, että saan huomiota ja kehuja usein muilta miehiltä, joita yritän olla huomioimatta. Kuinkahan kauan tämäkin toimii kun saan kotona istua aina jalat ristissä. Hae apua vaikka gyneltä. Todennäköisesti siellä on jotain vikaa. Itselläni sama tilanne, tosin ehkä joskus harvoin saattaa haluttaa, ehkä kerran kuus tai paris. Mutta muuten seksi ei tunnu järin houkuttelevalta ja kuten sullakin, myös mulla on aktin jälkeen surkea olo että melkein itkettää.

Jotenkin vain joka kerta tulee ajatus ettei se tuntunu "oikeelta" tai että jokin tässä nyt ei vaan nappaa eikä siksi tunnu hyvältä. Voisin päättää olevani selibaatissa koko loppuelämäni, mutta se on toisen mielestä sietämätöntä eikä vieraisiinkaan halua mennä. Kuitenkin viihdyn toisen seuras, rakastan häntä jne. Noh, ehkä tämä kerran kuukaudessa on sit ihan ok.. Et taida luottaa kumppaniisi tai tunne häntä ja ujostelet intiimejä asioita? Onko suhteenne pintapuolinen mitä tulee toistensa tuntemiseen?

Et ehkä ole päässyt jyvälle mitä seksi ja seksuaalisuus oikein on ja koskaan kokenut seksuaalista nautintoa yksin etkä toisenkaan kanssa? En voisi elää kuten sinä vaan elän siltikkin noin ja oikeasti se ei tunnu ollenkaan hyvälle ja minulla ei ole seksiä senkään vertaa kuin sinulla on. Elän täydellisessä tyhjiössä sinuun verrattuna mitä seksiin tulee.

Toisaalta elämässä voi olla paljon muutakin kuin vain seksi itselleni se on kyllä yksi tärkeä osa-alue myöskin. Mutta jos olisi mahdollisuus harrastaisin kyllä sitä aktiivisesti: No elämä viskelee ja aina ei saa mitä haluaa.

Maailma on senkin verran raadollinen että jotkut vain joutuvat olemaan ilman joistain syistä johtuen. Himot on kuitenkin hiirelläkin.

Mulla alkaa kai vasta nyt valjeta tää juttu. Mä olenkin aina ihmetelly miten muka seksin harrastaminen on normalia toimintaa!!!! Mä olen aina ollut aivan hurja rakastumaan ja ihmetelly miten ne ei tajuu mun tunteita, vaan rupee tyrkyttää seksiä.

Se on musta tuntunut aina loukkaavalta. Rakkaus on upeaa, seksi halpaa. Näin sanoo näköjään aseksuaali. En ole mies, enkä nainen - olen ihana keijukainen. Onko täällä muitain keijuja. Nyt nautin elämästä olen huomannut että 50 vapaat naiset hluaa ja nauttii sksistä. Täällä on tullu käsitys ettyä se olis enempi naisten ongelma se haluttomuus ,, ei pidä paikkaansa ja kylla naisetkin osaa ,, Aika monta kertaa on käynyt niin että nainen on tanssin aikana kuiskannut että lähetään meille Eiku - kuutomotanssille ja surkuttelut veks!

Exän entinen oli aseksuaali, eikä siitä mitään tullut. Kyllä seksuaalisien halujen tulee kohdata, tai sitten pitää antaa toiselle lupa hakea se muualta, jos ei halua itse. Ei se kivaa ole lahnaa panna, vaan kummankin pitää olla mukana hommassa.

Onko alottaja sulla tehny ihan normaalisti mieli seksiä alkusuhteessa tai ennen tätä suhdetta? Mä olin IHAN samassa tilanteessa No, erottiin ja muutaman kuukauden jälkeen seksi alkoi kiinnostamaan aivan eri tavalla ja ihania hekuman täysiä hetkiä vietin jo miesten kanssa!

Luulin olevani aseksuaali tai vähintään lesbo. Hän ei enää sytyttänyt minua ollenkaan. Jos nainen ei halua miestä, on vika miehessä, kun mies ei enää sytytä naista.

Ja jos mies ei halua naista, on vika myöskin miehessä, ja hänen on mentävä terapiaan. Siis mailmahan on aivan sexihullu eli kaikkien pitäis kanittaa kokoajan suunnilleen, kaikki muu on outoa ja heti pitää selaliseen muuhun hake apua! Tuskin ne aatami ja eevakaan kaiken aikaa oli kimpussa kuin tillinippu. Jytke ja litinä 9. Minusta ainakin on kiva paneskella joka päivä, mut jos kerran ei vehkeet pelaa, niin turha arvostella muita.

Mikä ongelma tuo sitten on? Jos et nauti seksistä, älä sitten harrasta sitä, ja anna miehesi harrastaa sitä jonkun sellaisen kanssa joka siitä pitää.

Seksin harrastaminen suhteen ulkopuolisen kanssa tuo taas omat ongelmat. Miksi olla mustasukkainen jos ei itse seksiä halua. Voihan tuolle avioliitolle kehitellä ihan muut perustelut ja tavoitteet. Ei ole helppoa 8. Aloittajahan olikin sanonut miehelleen, että hänen tulisi käydä vieraissa. Mies ei vain halua, koska rakastaa vaimoaan. Lähinnä ajattelin sitä kolmatta osapuolta.

Jotta seksisuhde ei muodostuisi hänelle ongelmaksi, hänen tulee olla sellaisessa tilanteessa, ettei tästä seksisuhteesta ole vaarana tulla hänelle myös rakkaussuhde. Se olisi katastrofi tälle ihmiselle. En ole asiantuntija, enkä edestiennyt tänne tullessani mikä on aseksuaali..

Minä olen tuntenut palavaa intohimoa ja taas myös nähnyt sen toisen puolen kun kumppani ei innosta enää samalla tavalla Kysymys kuuluu halutko sinä tuntea intohimoa ja harrastaa seksiä joset kerran tiedä mitä se on? Myös esimerkiksi kuntoilu, mikäli et saa "adrenaliini-tilaa" koskaan vaan esimerkiksi olet todella masentuneena vaan vuodesta toiseen yleensä aina edes hieman allapäin niin se vaikuttaa innostuneisuuteen, myös seksin suhteen. Asiantuntija osaa varmaan jotain sanoa mutta olettaisin että hormonit kannattaa tutkituttaa ja miettiä että miksi seksi ei kiinnosta: Harvoin osaa nauttia edes toisen läheisyydestä ja yhteisistä hetkistä ja luottamuksesta ja iloista vaikka olohuoneessakaan josei minkäänlaista hyvänolon tunnetta toiselta ihmiseltä osaa ottaa vastaan..

Täytyy olla lepsu ukko jos katselee akan pihtaamista loputtomiin. Palauta anopille viallisena ja lähde etsimään täyttä ihmissuhdetta jossa myös on seksi mukana. Eihän tuollaisella tee mitään, työ ja kaverisuhteet on eri asia. Täällä sitä naidaan eikä taivaassa. Mutta edelleen turhaa täältä mitään neuvoa haet Vaikea sanoa mitään kun ei tiedä taustatietoja eikä kokonaisuutta ja jokainen ihminen on erilainen myös tämä perunankuorija, simppeli mies. Maailman sivu on ollut näitä kulissiavioliittoja jotka ovat joko sukujen järjestämiä tai rahasta solmittuja tai poikkeavan seksuaalisuuden naamiointia.

Ei noissakaan mitään puolisoiden välistä seksiä ole ja hyvin kestivät ja kestävät. Itsestä se vain on kiinni. Idiootti olet itse kun et tajua realiteetteja vaan pidät avioliittoa jonakin alistamisen välineenä. Näiden jotka eivät ole aseksuaaleja on vaikea tuollaista tajuta. Itse tajusin olevani aseksuaali tässä hiljattain.

Seksi ei kiinnosta, mutta olen suostunut tekemään kompromissin kumppanin toiveet huomioonottaen. Monet aseksuaali-naiset suostuvat esim.

Ite jaksan tai yritän jaksaa aina kerran viikossa. Tyttöystävän kanssa sovittiin että hän voi hoidella itse itsensä silloin kun en jaksa tai halua hommailla mitään. Läheisyyttä ja rakkautta kun on, niin seksi on vain sellainen kompromissi-asia, johon suostuminen tarkoittaa suurta rakkautta, sillä ei sitä muuten haluaisi tehdä, ellei tajuaisi miten paljon toinen sitä haluaa ja miten paljon se siitä ilahtuu.

Mutta älä kuitenkaan anna tuntea oloasi raiskatuksi. Mielummin sovi jostain toisesta tavasta jolla voisitte päästä sopuun. Tuollainen pakottamisen tunne ei tee kummallekaan hyvää, ja lopulta suhde päättyy kun et enää sitä jaksa. Mutta jos sovitte yhdessä uudet pelisäännöt, niin asia voi järjestyä niin kauan kuin molemmat haluatte sitä.

Mahtavaa,ihanaa,aivan ko lukis omaa päiväkirjaa. Kyllä tuo seksi tuo mukanaan monia onnenhetkiä ja paljon päänvaivaa. Nuorena kyllä ois halunnu mut ko ei ois saanut tehä ilman papin aamenta. Kerran kuussa halutti ko oli otollisin aika mut ei voinu panna ettei tullu taas raskaaksi. Vuodet kulu seksihalua ootellessa ja riitoja ratkotessa.. Ukko kuoli,lapset lähti maailmalle ja musta tuli mummu monta kertaa. Vihdoin viimein löyty kakslahkeinen jonka kanssa haluaa mennä saman peiton alle liki ja lämpimään Ratkaisu on että, mies hakee häntä tyydyttävän SEKSIN muualta, älä kiduta häntä enää haluttomalla naisella, jonka joutuu raiskaamaan saadakseen seksiä, tai sitten eroatte ja voittehan jatkaa ystävinä.

Seksi seksi seksi mikä hitto nykyään nuoria vaivaa pitää sitä ja tätä. Pitää tietää että mitä haluu yksi erittäin kuuluisa näyttelijä sano Tv lähetyksessä että "sitä letkua en enään mahani alle ota" oon samaa mieltä kun ikää tulee. Älkää tehkö ny tästä numeroo kusipää nuoret. Toki ihminen saa olla aseksuaali. Mutta onko silloin pakko ryhtyä seksisuhteeseen, sehän on petos toista osapuolta kohtaan?

Eli riittävällä etukäteisharkinnalla aseksuaali ylläpitäisi platonista suhdetta. Tuossa tapauksessa taustalla voi olla hyvinkin jotain seksuaalista väkivaltaa "jokainen kerta tuntuu raiskaukselta". Eikö ole myös oman itsensä halveksimista, jos ryhtyy seksuaaliseen suhteeseen, vaikka se on oman itsensä vastainen toiminto? Mielestäni olisi ihan aiheellista käsitellä ongelmaa ammattiauttajan kanssa. Ongelma ei ainakaan lievene, jollei sille tee mitään. Jossain vaiheessa vastenmielisyys seksiä kohtaan kääntyy vastenmielisyydeksi kumppania kohtaan.

Toki seksitön suhde voi toimia. Olen itse neljättä vuotta seksittömässä suhteessa olevan ihmisen partneri. Itseäni satunnainen saanti häiritsee, mutta partnerini toki saa nyt sekä yhteiselämän edut että tyydyttävän seksielämän. Eihän kaikki ihmiset , ei naiset eikä miehet ole samanlaisia ,ei sexissä eikä muussakaan Kun ne nylkyttäis alvariinsa kun taas toiset yhtyisivät vaikka" kolme kertaa vuodessa" Jouluna , Juhannuksena ja Matin päivänä.

Koska se heille olisi sopiva määrä. Ajatellaanpa on naisia jotka tykkää leipoa hullunlailla , toiset eivät sitten millään.. Onko tämä kaikki jotain epänormaalia että täytyisi mennä lääkäriin, tabuja hakee Ja miehille myösvastaavanlaisia esm Että himot ne on hiirelläkin mutta ne pitää hillitä , näin sanottiin ennen. Niin nythän mikään ei ole kuin ennen Minäkin olen näytellyt pitäväni sexistä vaikka kyllä mieheni varmaan aisti etten ole innokas siihen mutta niin on mennyt viisikymmentä vuotta ,rukoilin aina että vie nuo miehen halutkin kun oot vieny kyvytkin.

Kyllä siinäkin oli kestämistä kun yritti ja yritti muttei homma onnistunut. Nyt nukutaan, seinä on välissä ja hyvin menee Seksi ei ole kiinnostanut vuosiin enää lainkaan. Seksi on pakkopullaa, johon on suostuttava miesten takia että saavat tyhjentää kassinsa. Nuorempana nautin seksistä, mutta nykyään se on yhtä innostavaaa kuin hernekeitto. Olen kai aseksuaali nyttemmin, mutta nuorempana olin seksipeto ja nautin seksistä tosiaan.

Olen sängyssä sellainen lahna nykyään että paksua kakkosnelostakin olisi miehen miellyttävämpi naida kuin minua. Lisäksi kun tietää miten miehet katselee pornoleffoja ja odottavat naiselta samanlaista aktia, pelkkä ajatuskin ällöttää todella.

Pidähän luontos tollaisena niin kyllä ne sun halut joskus palaa. Voisiko ajatella jonkinlaista kompromissia? Miehesi haluaa seksiä, joten jos rakastat miestä, niin sinä voisit tehdä asioita hänen mielikseen? Vastaavasti mies voisi hieroa hartioitasi ja halailla, josta taas sinä pidät? Tämän tyyppisesti kumpikin saisi sellaista fyysistä läheisyyttä, jota haluaa. Voisit miettiä, että mikä on se seksin määrä, johon voisit suostua esim. Silloin mies voisi hoitaa omin käsin tyydyttämisen muina päivinä.

Rohkeampia joskaan ei kaikille sopivia ratkaisuja olisi se, että miehesi hakisi seksin jostakin muualta kuin sinulta esim. Jos teillä ei ole lapsia, niin toisaalta erokaan ei välttämättä olisi katastrofi.

Jos kuitenkin koet, että henkisellä tasolla miehesi on ihannekumppani, niin voisit tosissasi miettiä, että mitä kompromisseja olisit valmis tekemään, jotta suhteen saisi onnistumaan. Jos suhteessa on isoja eroavuuksia puolisoiden kesken kuten teillä, niin parisuhdeterapiasta ei varmastikaan olisi haittaa. Minä asun aseksuaali miehen kanssa, jo yli 7v. Kun mies sitten innostuu, niin seksi on hyvää ja nopeaa, mutta molemmat tyydyttyy, ja se on siinä.

Saan kyllä hänet sytytettyä jos alan kihnuttelemaan Surisuttelen vempaimien kanssa itsekseni ja haaveilen. Voi kun kaikki ymmärtäisivät tuon, että joillekin seksi nyt vaan ei ole niitä elämän tärkeitä juttuja. Aloittaja on onnekseen saanut ihanan miehen joka ei halua mennä vieraisiin sitä hakemaan.

Kyllä kumppanuus ja yhdessä viihtyminen lopultakin on vähintään yhtä tärkeää parisuhteessa kuin seksi.

Onko seksittömyys tai sen vähyys niin sietämätöntä että sen takia täytyy erota tai rikkoa muuten hyvä liitto pettämisen vuoksi? Näin kai se on aina ollut avioliitoissa ja pitkissä parisuhteissa. Rakastumisvaiheessa seksi vielä kiinnostaa ja on sitä intohimoa. Mutta sitten ajan kanssa se luonnollisesti laimenee ja saattaa kiinnostus joillakin seksihommiin loppua kokonaan. Siitä huolimatta ne avioliitot on ennenkin kasassa pidetty ja pysyneet.

Kuten tässäkin ketjussa saamme huomata. Seksiä on harrastettu, vaikka sitten harvakseltaankin. Ei kaikki miehet halua tälläisissä tapauksissakaan, lähteä etsimään seksiä vieraista. Miehet on mukavuudenhaluisia ja tuttu ja turvallinen kotiseksi, oman vaimon kanssa on heille tavoittelemisen ja odottamisen arvoista. Miehiltähän on turha odottaa, sitä, että heiltä saisi vaan pelkkää rapsuttelua ja suukottelua, ilman seksiä. En minäkään sitä ole koskaan "ilmaiseksi" saanut.

Jos annan, niin myös saan. Miehet nyt vaan on tehty sellaisiksi, hieman erilaisiksi kuin naiset. Keskustellahan näistä parisuhteissa voi ja pitääkin avoimesti. Itselläni on takana 20 vuotinen avioliitto, josta 2 jo täysi-ikäistä lastakin.

Nyt kun olemme jääneet kahdestaan. Aikaa seksille olisi, melkein milloin vaan. Silti ei seksi minuakaan aina kiinnosta yhtään.

Mielentilat ja fyysiset olotilat vaikuttaa paljon haluaako seksiä. Onneksi hän on jaksanut minun, ei nytte, eikai me nyt tässä voida päivät ja illat: Yritän kuitenkin suostua mahdollisimman usein, halutti minua tai ei. Koska näen hänen tarpeensa ja sen miten se on hänelle sitä parasta läheisyyttä ja lämpöä mitä hän vaimoltaan haluaa. Näen aina myös sen jälkeen, sen miten tyytyväinen ja onnellinen hän on. Ja jaksaa ylistää kokemiaan lemmenhetkiä, minut nolostuttaen punaiseksi, vaikka kaupankassalla liian kovalla äänellä.

Esitellen innoissaan ostamaansa liukuvoidetuubia, minkä häkellyksissäni jemmaan nopeasti kärryn pohjalle ja katson, ettei kukaan vaan huomannut. Tulee arki ja rutiinit kun toisen naamaa näkee jatkuvasti.

Jos on seksuaalinen ihminen niin jossain vaiheessa oma kumppani alkaa kyllästyttämään. Tietysti tilalle saattaa tulla syvempi rakkaus toista kohtaan joka sitten edesauttaa seksinkin kanssa että se edelleenkin onnistuu jos ei intohimostaja rakkaudesta niin pelkästään sitten rakkaudesta. Voisin kuvitella että kymmeniä vuosia yhdessä olleille se lässähtäminen astuu jossain vaiheessa kuvioon. Epäilen kuitenkin että kukaan nainen jaksaisi pelkää pornohimoista Ron Jeremyäkään katsella.

Sellaista jonka päässä ei ole mitään muuta kuin omien tarpeiden nopea ja jatkuva tyydyttäminen ilman mitään tunnepuolta tai pelkkään pornoon orientoitunut henkilö jolle porno on kuin kiva harrastus. Niin, mut ku ne halut vaa herää molemmilla, haluu vaa toista.. Ala käyttää ruusujuurivalmistetta tai jotain muuta libidoa nostattavaa luontaistuotevalmistetta. Ota selvää, kyllä haluttomuuden hoitoon on erilaisia valmisteita.

Kannattaa etsiä ratkaisua ja tehdä kaikkesi jotta pelastaisit avioliittosi! Vai onko syynä haluttomuutesi se, että et halua haluta seksiä? Voisiko olla, että taustalla on lapsuudessa tapahtunutta seksuaalista hyväksikäyttöä? Lapsi saattaa täysin unohtaa tällaiset traumaattiset kokemukset ja muistaa vasta myöhäänkin aikuisiällä, jos ollenkaan. Eli vaikka et muistaisi saati ollenkaan uskoisi tällaista olevan taustalla, saattaa se olla tiedostamaton syy haluttomuudellesi. Jokatapauksessa hae apua, sitä on saatavissa.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Luontaistuotteesta saa kyllä sellaisia valmisteita, että haluaa vaikka ei haluaisikaan.

Tosin niiden syömisessäkin on nymfomaanivaara. Konstit on siis monet. Tietysti on eri asia, ellei tosiaan edes halua. Ei siinäkään mitään väärää ole. Ei seksuaalisen erilaisuus johon aseksuaalisuuskin kuuluu ihmisistä sen huonompia tee. Vuosikymmenten liitossa käydään monet vaiheet läpi. On alkuhuumaa, villiä seksiä, tasoittumista, täyttä haluttomuutta, halua miellyttää vain toista ja myös suurta täyttymystä.

Meillä oli vaihe, että en edes tajunnut puolisoni tarpeita ja torjuin, eikä hän hyväsydämisyyttään vaatinut, vaan oli hiljaa ja kärsi, mutta jossakin vaiheessa aloin ajatella, että minähän laiminlyön toista, ja vaikka itse en tahtoisikaan, päätin alkaa toimimaan toisen hyväksi ja aloin hassuttelemaan, virittelin salaa sukkanauhoja ja ostin yöhepeniä.

Niitä pukiessa ja rakkaani yllättämistä ja tarpeiden täyttämistä ajatellen itsekin jo aloin lämmetä. Sitten hepenissä kömmin nukkuvan puolison viereen ja sujahdin kainaloon. Puoliso ilahtui ja hänen ilonsa oli minunkin iloni ja sitä seurasi, että kohta aidosti halusin seksiä!

Kun molemmat hoitaa toista ja pitää toisen tarpeista huolta, siitä seuraava yhteydentunne on sanoinkuvaamattoman tyydyttävä. Jos seksi tuntuu joka kerta raiskaukselta, silloinhan se herättää jotain tunteita.

Oletko kokenut lapsena seksuaalista väkivaltaa, hyväksikäyttöä? Se voi jättää jäljet, useimmat hautaa ne asiat niin syvälle, että asian tiedostaminen voi viedä tosi kauan.

Ei tarvitse tänne vastata, mutta palaa menneisyyteen ja koita muistaa, onko lapsuudessasi jotain sellaista, joka voisi tuon aiheuttaa?

Itsekin välillä mietin, mikä siinä limakalvojen hinkkauksessa on niin ihmeellistä, kun maailmassa on paljon moniulotteisempiakin asioita; taide, historia, tähtitiede jne. On vaikea ymmärtää niitä, jotka sen tavoitteen perässä juoksevat.

Saatko kuitenkin hyvää seksiä silloin kun sitä on, eli miehesi lämmittelee ja kosteuttaa ja vie vaikka huippuun saakka sinut hyväilyin ja oraaliseksillä jne?

Ei tuollaista naista kiinnosta huiput ja kiihoittuminen. Oletko ajatlellut asiaa toisinpäin - sinä tahdot ja mies ei. Me haluamme molemmat , mies ei pysty. Hän Rakastaa sinua - mene mukana. Ei kaikki kaadu seksiin - elämällä on muutakin annettavaa. Ehkä olisi parata päästää mies vapaaksi.

Suhde tulee ajautumaan lähes täysin seksittömäksi ja mies kärsii jo nyt. Siellä on jo yli sata vuotta autettu aseksuaaleja. Oletkos siellä "terapiassasi" myös löytänyt vahvistuksen puhtaille geeneillesi?

Ihan vaan vinkkinä jatkoa varten: Ja nyt puhun näistä ihmisistä, joilla ei ole joko tuttavapiirissä ulos tulleita ihmisiä, joilla on oikeasti ihmismäisiä eroavaisuuksia, tai nämä kaikkitietävät eivät edes sellaisia huoli lähipiiriinsä. Se on vähän sama kuin ateisti menisi kysymään neuvoa fundamentalisteilta tai homoseksuaali heteroilta jne.

Joskus naureksin sellaisille ihmisille jotka tulevat pätemään asioissa joista eivät oikeasti tiedä mitään. En itsekään menisi viisastelemaan ydinfyysikoille tai putkimiehille kun sellaisista asioista en tiedä mitään. Luotan että tietyn "ryhmän" ongelmat ratkeavat ryhmän sisältä löytyvien kokemustan avulla - ei asioista tietämättömien näsäviisastelijoiden ei mihinkään perustuvilla "neuvoilla".

Jotkut eivät osaa pysytellä hiljaa silloin kun eivät tiedä, vaan aina pitää olla esittämässä mielipiteitään. Ensikerralla mene ihan suoraan googleen ja kirjoita aseksuaalit ja etsi joku forumi, jossa voit keskustella näistä asioista.

Suomikeskustelut on vihonviimeinen paikka henkilökohtaisille ongelmille. Tosiaan moni sekoittaa tässä viestiketjussa sekaisin haluttomuuden ja aseksuaalisuuden. Sellainen ihminen on aseksuaali, seksitön. Sen sijaan meillä muilla on jokaisella joskus kausia, jolloin seksiä tekee vähemmän mieli ja joskus taas enemmän.

Seksuaalisissa ihmisissäkin on eroja, sillä joillakin on alhaisempi libido kuin toisilla. Jos ihminen on aseksuaali, niin ei semmoista voi hoitaa lääkkeillä eikä terapialla.

Se on vähän sama asia kuin jos jalattomalle ihmiselle sanottaisi, että kävele vaan, kyllä se onnistuu kun tarpeeksi haluat. Jos ihmisellä ei ole seksuaalisia haluja, niin se ei siitä mihinkään muutu vaikka kuinka yrittäisi eroottisia apuvälineitä. Luulenkin että ketjun alullepanijalla ei ole aseksuaali, vaan on vain keksinyt monia kiinnostavan aiheen. Itseasiassa taisin huomata jossain viestissä vuoden vanhan päivämäärän. Eli palstanpitäjä on nostanut asian uudelleen otsikoihin.

Olen itsestäni huolta pitävä hoikka ja hyvännäköinen 45v mies. Jostain syystä seksihalut katosivat muutamia vuosia sitten. Lääkäritkään eivät löydä keinoja, eli näilllä mennään nyt.

Etsinkin siksi aseksuaalia naista rinnalleni elämään normaalia ja rakkauden sekä läheisyyden täyteistä elämää. Mistä tällaisen naisen löytäisin? Miten sinuun saisi yhteyden? Olisi kiva vaihtaa ajatuksia vaikka vain sähköpostitse.

Aseksuaalista vertaistukea kaipaaville suomenkielinen foorumi www. Täälläkin ilmoittautuu yksi aseksuaali. On ollut useita vuosia kestäneitä suhteita, lyhyita suhteita mutta missään ei ole seksi ollut kiinnostavaa. Toki uuden suhteen alkaessa kihelmöintiä ainakin on, mutta kariutuu pian seksin harrastamisen jälkeen. Ihana kuulla että on muitakin, sillä kuvittelin olevani ainoa seksihaluton tällä planeetalla ;. Minä olen käynyt mielessäni kaikki mahdolliset vaihtoehdot hyväksikäytöstä hormooneihin.

Olen kokeillut pillereiden kanssa ja ilman pillereitä, esileikitty, fantasioitu ym. Miehet ovat olleet tukena tässä haluttomuudessa, yrittäneet tehdä kaikkensa. Mut ei kun ei, seksihaluja ei ole eikä tule. Hei, voitaisiinko vaihdella ajatuksia? Minä taas haluaisin suhteen, jossa seksiä on joskus, mutta siihen ei liity minkäänlaista pakkoa. Että "seksiä pitää olla vaikka kerran viikossa kun kaikilla muillakin on". Ja jos ei ole niin miehellä on oikeus hakea muualta.

Haluaisin että seksi syntyisi tunteesta, siitä että toinen on niin ihana, että haluaa tehdä hyvää ja saada hyvää. Todellakin siis hyvää, ei mitään rajuja pikapanoja vain sen takia, että miehen nyt vaan pitää saada niitä.

En ole valmis sopeutumaan mihinkään "pakkoihin". Mieluummin olen yksin ja hoitelen itse itseni silloin kuin huvittaa. Eli seksiä olisi vain silloin kun sinulla sattuu haluttamaan. Aivan käsittämättömän itsekästä ajattelua. Lapsella on tietyssä iässä narsistinen "minä-minä-minä" vaihe, aseksuali jää tälle tasolle henkisesti ja sitä myötä hän on kehitysvammainen.

Olen tavannut pari tuollaista, toinen oli hyvin vaikean perheen kasvatti, toisen kasvuolosuhteita en tiedä. Tämä toinen oli loppuun asti poikkeuksellisen julma ja narsistinen tyyppi, jolle ei voi toivoa muuta kuin ikuista kadotusta. Sulla ne vasta terveet jutut on Olen iloinen että on muitakin. Avioliiton alussa olin aktiivinen ja myöhemmin joskus 20v myöhemmin, halusin jopa 4x päivässä. Mies alkoholisoitui ja kännipäissä seksi ei tuntunut hyvältä.

Jaksoi - mutta kävin sitten terveyskeskuksessa hakemassa apua joka kerran jälkeen. Aloin pelätä seksiä - koska se johti aina terveyskeskukseen - selittämään kandille Nyt ollaan oltu 2 vuotta ilman seksiä - koska en halua kännipäissä. Sitä selvää hetkeä ei ole tullut, tai silloin kun on, aika tarvi käyttää perusasioiden hoitoon. Mietin mihin tämä johtaa - mutta Mies saa aina minut syttymään ja haluamaan - mutta kännipäissään siitä ei tule kun paikat kipeiksi.

Mies ei laukea ja jyystäminen ei oo kivaa Tsemppiä ja mieti mitä haluat. Elämä muuttuu ja mies muuttuu. Joka ikinen solumme uudistuu 8: Eli pitää rakastua uudelleen. Hienoa että sytyt vanhasta juoposta!

Nuoret naiset vihaavat seksiä ja suostuvat siihen vain siksi että saisivat pitää miehensä tai siksi että saisivat lapsen: Siksi paras parisuhde on nuori mies ja vanhempi nainen! Hyi heIvetti, miten sairaaksi on maailma mennyt. En nuorena miehenä ole koskaan voinut käsittää miten pervoja ikätoverini voivat ollakkaan pannessaan vanhempia ämmiä. Ennen nämä vanhat kantturat panettivat itsensä turkkilaisilla pikkupojilla, nyt kotimaisillakin meneen niin heIvetin huonosti, että näitä "puumia" pitää naida.

Nuoret naiset eivät automaattisesti vihaa seksiä. Minä tykkäsin seksistä parikymppisenä ja nyt nelikymppisenä vielä sitäkin enemmän. Mitä se sulta on pois että muut haluaa ja saa panna ihan ketä haluaa??? Monen mielestä on pervoa että jotkut on LÄSKIN kanssa, "niillä on varmaan joku läskifetismi, miks kukaan muuten panis läskiä"? Tai monet ihmettelee kuinka joku voi "sekaantua samaan sukupuoleen" varsinkin kun se vielä jonkin aikaa sitten oli Suomessa seksuaalirikos mitä taas vanhemman naisen ja nuoremman miehen suhde EI koskaan ole ollut.

Edelleen on ihmisia jotka eivät voi hyväksyä sitä että vaalea suomalainen kaunotar menee pikimustan miehen kanssa naimisiin, mutta sekin on vaan hyväksyttävä. Miksei sinun muka tulisi hyväksyä ja suvaita sitä että joku kaverisi haluaa olla jonkun naisen kanssa normaali ja heterosuhteessa rakastamansa ihmisen kanssa vaikka he eivät olisikaan saman ikäisiä? Ikä on samanlainen ominaisuus kuin rotukin, sitä on mahdoton muuttaa. Mieheni ei ole vanha juoppo - miten sen laskeekin.

Nuorekas, urheilullinen viiskymppinen, Mutta Kuningas alkoholi vie viikolla joskus ja viikonloppuisin aina.

No en syty juoposta - on vaan ainoa ihminen jonka kanssa on todella synkannut vuosikymmeniä. Mutta eiköhän mennä nukkumaan. No ihan ensitöikseen voisit hakea apua jostain muualta kuin täältä, jos älynlahjasi eivät riitä keksimään muita paikkoja, suosittelen tyytymään kyseiseen tilanteeseen.

Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Niin kyllähän,sen -Keskiikäistymisen ja "seksuaalisen halukkuuden". Kyvyttömyys taas tavallaan kertoo,-ihmisen-"ehtoopuolelle siirtymisestä"-joten noin terveyden-kannalta-ja etenkin "Sinkuille-: Olen täsmälleen samassa tilanteessa, tosin velvollisuudesta harrastettu seksi on minulle huomattavasti hankalampaa, uskoakseni, sillä olen mies.

Olen naimisissa vaimoni kanssa, sillä haluan jakaa koko elämäni hänen kanssaan, minun elämässäni ei seksillä vain ole juuri merkitystä. Onnekseni olemme molemmat varsin urakeskeisiä ja työstressi vie myös vaimoni kiinnostusta asiaan, mutta tunnen asian aika ajoin vaivaavan. Ero voi toki olla yksi ratkaisu, tosin itse en halua erota, joten ajattelen ratkaisun olevan täysin vaimoni käsissä, toivon toki että saavuttasimme yhdessä sen iän, jolloin asia ei enää ole hänellekään tärkeä.

Kyllä sinun pitäisi hakea apua. Vika voi olla hormoneissa tai sitten sun menneisyydessä on jotain ihan kamalaa, joka on sulkenut tämän oven. Oma mieli on kenties unohtanut sen, mutta ruumis ei. Hae apua gynekologilta, seksuaaliterapeutilta.

Minua eniten mietityttää suhteessa huomiointi ja kohtelu kumppania kohtaan. Oli seksiä tai ei. Miettikää omalle kohdalle, miten kumppaninne teitä huomioi ja kohtelee, jos ei seksiä liikene. Mitä sitten saatte tilalle suhteessa? Millä pidätte yhteyden toisiinne? Paljonko teillä on yhteistä aikaa, jolloin on tunne yhteenkuuluvuudesta? Tiukkana ehtona olisi se että , toiset naiset ja porno ei saa kiinnostaa miestä, viedä aikaa ja huomiota.

Minusta se tuntuisi väärältä. Minuakaan ei kiinnosta toiset miehet ja porno, miksi pitäisi? Miksi olla ihmisen kanssa joka on kaikesta muusta kiinnostunut kuin omasta kumppanistaa.

Tai miksi kaikki muu suhteen ulkopuolella saa kumppanin kiihotusasteen korkealle, muttei oma kumppani. Omaan kumppaniin vaan puretaan ne paineet. Näinkö se menee nykyään Ei ole ihme että miehellä ei seiso. Seksi vaan ei ole se asia mikä on vienyt kaksi ihmistä yhteen. Mutta meillä on se ongelma ettei mies ole kertaakaan antanut minulle orgasmia parin vuoden aikana Kannattaisi mennä tapaamaan seksuaaliterapeuttia.

Oikeesri siitä voisi hyötyä. Meillä minä olen ollut paljon aktiivisempi seksielämässäni, kuin mieheni. Melkoinen muutos siis oli, kun menimme naimisiin. Alkuaikoina asia vaivasi ajoittain hyvinkin paljon.

Silti kärvistelin jotenkin, enkä etes miettinyt pettämistä. Nykyisin on asiat hieman tasoittuneet. Vaikka seksiä ei vieläkään ole niin paljon, kuin haluaisin, se ei enää haittaa omaa olemistani. Onneksi mieheni tyydyttää muilla keinoin, jos hän ei halua seksiä. Se pitää minut tyytyväisenä ja sitä myötä suhteenkin. Voi, voi, kun tuon seksin tarpeen saisikin jotenkin tasapainoon, kun sen liika ajatteleminen saa pään ihan sekaisin, eroja aikaan, mutta taitaa olal jos sitä ei olekaan eron aiheuttaja, balanssi olisi kuitenkin paras, eli tasapaino.

Tuo liika seksin vaatiminen kuitenkin voi kuitenkin viedä kyllä niin suuriin vaikeuksiin, kun sitä etsitään viinan, huumeiden ja pettämisten kautta, niin että normaali elämä ja sen arvot katoavat ihan kokonaan, ihminen ei edes pysty hoitamaan arjen tehtäviä, laskut jäävät maksamatta, lapset hoitamatta ja itse hän ei sitä näytä näkevän lainkaan.

Vaikka hän toimii kuinka rumasti ja moraalittomasti ja vaikak kuinka jo "harakatkin" katolla nauravat tuota hulluutta, ei todellakaan mikään enää merkitse mitään. Kyllä minä sanoisin jos hiukkanen sitä järkeä jossakin raossa ehtii mukaan, niin silloin pitää oikein syöksyä lääkärille tai seksiterapeutille, jotta saisi elämän jotenkin parempaan suuntaa, seksi tuolla tasolla tuhoaa kaiken elämästä.

Kyllähän asioihin vaikuttaa monet asiat, sillä alitajuisesti olevat asiat joko lapsuudessa tai myöhemmin kyllä saattavat saada inhoamaan seksiä täysin, jos olet joutunut kokemaan esim lapsena vanhan miehen kosketuksi, jolla on se kiilto silmissä, et varmasti halua samalla tavalla olla seksin kanssa tekemisissä kuin ilman tätä tapahtumaa. Liian seksin ajattelun uskon olevan enemmänkin jonkinlainen tabletti toisen asian unohtamiseen jota vielä ruokitaan pornosivujen katselulla.

Ihmisen aivotoiminta saa tämän asian niin vilkkaaksi, että elämään ei jääs ijaa enää todelliselle elämälle. Eihän kukaan voi olla jatkuvasti päivätolkulla koko päivän naimassa. Kun kaiken hulluuden ymmärtäis. Jokaisella on oikeus seksiin, eikä pettäminen ole mitään helppoa kaikille, vaikka "luvan" saisikin. Sinun on aseksuaalina vaikea ymmärtää, mutta kuvittele tilanne, jossa sinulla olisi vaikkapa hirveä kusihätä, etkä pääse vessaan. Jäätävä nälkä, etkä pääse syömään tai hirveä väsy, etkä pääse nukkumaan.

Isolle osalle miehistä ja joillekkin naisille seksi on tärkeää ja sen puute on joskus jopa tuskallista. Runkkaus ei auta, jos ei kokoajan ole vessassa vispaamassa. Ilman seksiä on kyllä mahdollista olla, mutta se on aina kivulias prosessi. Miksi miehet muuten ovat joskus valmiita menemään epätoivoiseksi "Pelkän seksin" takia.

Tosin, en jättäisi eukkoani, vaikka seksielämää ei olisikkaan paljoa, mutta itselleni seksi on yksi suhteen kriteeri. Miehes tykkää susta aika paljo, jos ei suostu luopumaan susta, vaikka seksiä ei tulisi jatkossa.

Älä vaan mene sanomaan tota raiskausjuttua sille, mutta puhu asiasta suoraan. Tälle asialle tuskin on mitään ratkaisua. Jo 45v pihtarin kans 8. Makuukamarit on tulvillaan vastaavia. Nykyään vaan tuntuu että kaikkien on oltava jatkuvasti yhdessä asiassa kiinni kuten kaniinit. En ole hetkeen lukenut mitään näin oksettavaa ripulia, enkä uskonut lukevani sitä Cityn sivuilta.

Hmph, olipa typerä juttu. Kyllä minä ainakin kiihotun hyvännäkösistä kulleista ja voin harrastaa ja aikoinaan harrastinkin seksiä ilman rakastumista. Nykyään jos näen mieheni muna pystyssä, ei katseeni tosiaan zoomaa nenään, ja kyllä omissa pikkareissakin alkaa tapahtua.

Minulla lerpahtaa kiihotus lähinnä itseään alfauroksiksi tituleeraavien tai niin käyttäytyvien ylimielisten besserwisserien kohdalla. Minä olen harrastanut seksiä seksin vuoksi ilman muita taka-ajatuksia. Se, että minä pystyn siihen, ei tarkoita, että kaikki naiset sitä haluavat. Se, että jotkut naiset eivät pysty siihen, ei tarkoita, ettei kukaan pysty. Mihin kivikaudelle olet unohtunut?!

Mieti, miksi ajattelet kuin luvulle jämähtänyt keski-ikäinen insinööri, ja ehkä sinullekin selviää, miksi taidat jäädä useimmiten ilman pesää Kyllä penis kiihottaa, mutta yhtä paljon kuin hieno nenä; hienonmuotoiset nenät ja hyväntuoksuiset penikset ovat miesten parhaita erikoisuuksia. Naisella kaunis nenä on yleensä vain söpö, sopiva tai hyvännäköinen. Miehellä nenä voi olla seksikäs, ja hienoin nenä tai ylväin penis voi nostaa miehen arvollisesti kokonaan uudelle tasolle, silmiin katsomatta.

Kiihottavinta ja hauskinta, mitä olen koskaan kokenut, on ollut penis, joka ei ole laskussa lainkaan. Se nostattaa väkisinkin tunnelmaa ja tekee itse itsensä halutuksi.

Viaton ja lempeä asenne yhdistettynä ylpeään penikseen on sata kertaa parempaa sunnuntaipäivän ajanvietettä kuin syvällisinkään keskustelu tai itse asiassa puhuminen ollenkaan! Miehelle seksi on muutakin kuin laukeaminen. Itseasiassa, jos se olisi vain kyrvällä ajattelua ja laukeamista niin miksi vaivauta tekemään pillun eteen mitään kun voi runkata himassakin. Hauskan näistä kommenteista teki myös se, että suurinosa on anonyymeja, mutta eipä kovin epäselväksi käy, että kirjoittaja on nainen.

No ruvetaan sitten viilaamaan, kun pitää niin perkeleen tarkka olla. Mutta niinhän tuossa väitettiin. Mun väittämä on ihan yhtä validi. En mä tiedä oletko sä FrannyBerry hölmö, tyhmä vai vaan ihan perseestä — et varmaan mitään näistä, mutta sun asenteesi joka tapauksessa on ihan invalidi.

Tottakai miehet kiihottuu pillusta ja naiset pippelistä. Sitähän varten seksi on keksitty. Miehet ovat itse enemmän kiinnostuneita peniksestä kuin naiset. Juuri sen vuoksi pornoleffoissa esiintyy isomunaisia miehiä. Samasta syystä penis kiihottaa teinipojat piirtelevät kyrpiä seiniin. Eli Jukka jatkakoon tätä huumoriasn. Itse nussiva mies ei kiinnosta miehiä, hän on vain välttämätön kyrvänkantoteline, siksi pornoleffoissa usein rajataan miehen kasvot pois.

Jos itse penis olisi kaikkein kiinnostavinta, myynnissä olisi vain homopornoa. Julkinen häpeilemätön seisokki on härski. Piirrosseisokki ei lerpahda koskaan. Sen piirtely julkisille paikoille on kuin koiran kusimerkit. Mut mä silti väittäisin vielä vastaan, ihan kaikkee ja jopa itteeni. Must on niin ärsyttävää, kun muut määrittelee toisten puolesta toisia. Miten niin miehet kiihottuu pillusta ja naiset pippelistä?

Mihis se sitten homoseksuaalit tai aseksuaalit laittaa, häh? Joku voi kiihottuu tavarastakin, vaatetuksesta Eiköhän se kullin ja pillun kiihottavuus liity mies siihen alustaan, mihin se on kiinnitetty, paitsi jos on valmiiksi jo ihan sanoin kuvaamattomassa kiimassa ja mikä tahansa reikä tai törröttävä esine kelpaa.

Vai kuinka moni nainen kiihottuu siitä, kun näkee pelkän kulman takaa törröttävän kullin? Ihan yhtä koominen näky, kuin jos nainen makaa sängyllä pressulla peitettynä niin, että pelkkä römpsä näkyy. Varmaan joku pieni vähemmistö näistäkin syttyy, eikä siinä mitään pahaa ole. Tässä on taas se yksi ja sama harha. Jos tietty nainen esim. Teidän seksuaalisuutenne ei vain silloin kohtaa. Sen ymmärtäminen voi tehdä kipeää. A Naisen ei tarvitse olla rakastunut kyetäkseen seksiin B On myös naisia joita miehen elimen näkeminen kiihottaa monet tosin varmaan sanoisivat että jäykkä penis on kiihottavampai kuin löysä--olen kuullut naisten kieltäytyvän esim suihin otosta tällä perusteella C Ei pidä kerta kaikkiaan paikkaansa että miehet haluavat käytännön fyysistä seksiä enemmän kuin naiset.

Pikemminkin asia on päinvastoin. Naisen halu on rajaton sitä ei ole määrällisesti kahlittu niinkuin miehen.

D Millä perusteella maksullisen seksin osto on vaarallisempaa miehelle? Joku voisi sanoa että sehän on miehelle tuttua ja turvallista- hänellä ei ole mahdollisuutta tulla torjutuksi! Jos siitä että miehet harrastavat maksullista seksiä ja käyvät internetin seksipalstoilla säälittävän laiskaa ja mukavuuden haluista kuten myös täysin riskitöntä miehelle!

Asia on juuri päinvastoin: He menevät yksin ulos iltaisin,mikä jo sinänsä on riski naiselle, he aloittavat suhteen naapurin miehen kanssa huolimatta mustasukkaisesta miehestä, he riskeeraavat toimentulonsa työpaikoilla työpaikkasuhteilla, he ottavat riskin tuntemattomien kanssa yhden illan suhteissa koska koskaan ei voi tietää jne jne. Miehellä seksiin liittyy aniharvoin todellinen riski.

Ja sitten vielä tämä: Niin että jos nainen keksii tekosyitä, katso peiliin! Olen tavannut paljon pelkoa ja vieroksuntaa sitä kohtaan että nainen haluaa vain seksiä, ei rakkautta eikä parisuhdetta. Mies pelkää sellaista naista. Kirjoittaja joko tuntee miehet huonosti tai ei uskalla myöntää totuutta. Miehelle on kätevää ja imartelevaa uskoa että joka nainen aina rakastuu häneen. Naiset taast eivät kehtaa tabuilta myöntää että seksi minua kiinnnosti, ei se mies, eikä parisuhde. Joskus tyttöporukassa, jollekin oikein hyvälle kaverille korkeintaan tämä myönnetään.

Ja sietääkin olla varovainen. Saa helposti huoran maineen. Jos olisi ajatuksia herättävä inspiroiva kirjoitus, niin tässä voisi jotain pohdiskellakin. Mutta en taida nähdä vaivaa, eihän tuossa kirjoituksessakaan oltu ajateltu sen kummemmin, kunhan vaan kirjoitettu yleistyksiä ja kliseitä provomielessä.

Vaan naisen rinnat kiihottavat normaalinaista vielä vähemmän! Naurettavia nämä sextrat, jossa penis ei edes vilahda. Veltolla pelillä varmaan heiluttaa sitä lunttua?

Kyrvät ei kiinnosta naisia ja ettei kyrvän koolla ole naisille väliä? Naurahdan, kun näen pikkupippeleitä ja kiihotun, kun näen jöpöttävän ja ison kullin! Kyllä naiset voivat tahtoa seksiä vain seksin takia. Mutta ei kenen tahansa kanssa ;.

Itse en maanläheisenä eli varsin pienenä voi ottaa kovin pitkälle menevää kantaa asiaan. Katutason huumoriherjana onkin perässäni ollut jo pitkään: Ehkä erot ovat kulttuurin tuotteita.

Kai naisetkin olisivat innoissaan peeniksen näkemisestä, jos heidät olisi nuoruudesta asti opetettu ajattelemaan, että normaali nainen innostuu suunnattomasti kun näkee peeniksen.

Naista ainakin tätä naista kiihottaa kun mies osoittaa että nainen on haluttava. Ja tämä ei tarkoita sitä että rapataan suoraan tisseihin kiinni.

Opetelkaa hyvät miehet viettelyn jalo taito. Mutta jos nainen esim. Oli kyllä typerin, yleistävin ja stereotypisin kirjoitus pitkään aikaan! Ihmiset on erilaisia riippumatta sukupuolesta. Tämän on pakko olla huumorikirjoitus! Kirjoita mieluummin miesten mielenliikkeistä, kerta valistuneeksi alfaurokseksi itsesi määrittelet. No, saitpahan huomiohuoraamisella lukijoita, aikaisemmat blogikirjoituksesi ovat olleet yhtä nokkelia ja kiinnostavia kuin nenät.

... Mihis se sitten homoseksuaalit tai aseksuaalit laittaa, häh? D Millä perusteella maksullisen seksin osto on vaarallisempaa miehelle? Seisova upea kalu hyvannakoisella miehella on kasittamattoman kiihottavaa, oikeassa tilanteessa. 2. helmikuu Tällainen ´järjestely´, missä mies ottaa minut silloin kun tykkää on ja vilpittömästi ehdotin miehelleni oli se, että hän käy muissa naisissa. . Homoseksuaalit ja aseksuaalit urokset menevät siinä sivussa, kun eivät Rakkaus on upeaa, seksi halpaa. No annat sen jörniä jotain maksullista/ maksutonta. Siksi esim. maksullinen seksi on varsin suosittua. Miksi tämän ryhmän nainen menisi jankkaamaan johonkin nettideittiin saadakseen munaa, on hyvä kysymys. Koska homoseksuaalinen osa ihmisistä on noin % ihmisistä, tutkimuksesta riippuen, . Upeannäköinen 10 vuotta nuorempi valionainen.

Mistä homoseksuaaliseen maksullista naista upeat kalu

: Mistä homoseksuaaliseen maksullista naista upeat kalu

Seksitreffit homo mies etsii miestä car sex Kyllä naisen ja miehen keho on luotu toisilleen. Voi voi, kyllä elämä potkii päähän ja vaikea on potkia takaisin!!! En tunne häntä kohtaan enää mitään intohimoa, vaikka alkujaan tunsin häntä kohtaan suurta fyysistä vetovoimaa. Naisia kyrvät eivät kiinnosta ja miehillehän toisen miehen kyrvän näkeminen on yhdentekevää. Jos lähipiirissä on järkevää ja avarakatseista naista tarjolla frendiksi, omaksutaan helposti myös suvaitsevainen näkökulma. Etsinkin siksi aseksuaalia naista rinnalleni elämään normaalia ja rakkauden sekä läheisyyden täyteistä elämää.
Mistä homoseksuaaliseen maksullista naista upeat kalu 827
HOMO RAAKKEL LIEKKI PORNO KLITORIKSEN NUOLEMINEN Eturauhasen hieronta orgasmi gay mies
Oulu thai hieronta kylpylät homoseksuaaliseen eteläsuomi Ite jaksan tai yritän jaksaa aina kerran viikossa. Olen sängyssä sellainen lahna nykyään että paksua kakkosnelostakin olisi miehen miellyttävämpi naida kuin minua. Mulla alkaa kai vasta nyt valjeta tää juttu. Ei hänen tarvitse elää ilman seksiä ja suutelua sen takia, että sinä et halua. Ja sietääkin olla varovainen.
Ehkä sinun kannattaa ottaa miehesi kanssa rehellinen keskustelu asiasta, kertoa hänelle oma kokamuksesi raiskatuksi tulemisesta. Sen jälkeen voi vaikka keittiön lattian lakaista. Entä nämä meidän onnistujat? Jossain vaiheessa vastenmielisyys seksiä kohtaan kääntyy vastenmielisyydeksi kumppania kohtaan. Vuosien varrelle eniten pillua on irronnut Suomi

TEINIPORNOA VALINTATALO KUOPIO AUKIOLOAJAT HOMOSEKSUAALISEEN