Homoseksuaaliseen seksi seinäjoki seksi kaupat

homoseksuaaliseen seksi seinäjoki seksi kaupat

Et varmaan muistakaan sitä? Sellaisen laatikon, johon tarvittiin oma kaukosäätimensä ja jonka tarpeellisuus ei ehkä täysin auennut edes vanhemmillesi. Aiemmin katsoit varmasti Pikku Kakkosen säntillisesti televisiosta. Nyttemmin et ehkä enää muista milloin olet näin viimeksi tehnyt — minkään Ylen ohjelman suhteen. Toimittaja Niilo Ihamäki jututtaa vuonna tehdyssä radiohaastattelussa kolmea miestä, jotka muistavat vielä, miten naimakauppoja hierottiin Suomessa ja lukujen vaihteessa.

Vapaa-aika oli vähissä ja liikkuminen hankalaa, joten tapaileminen oli lähes mahdotonta. Legendaarinen Woodstock-festivaali järjestettiin virallisesti toisen kerran vuonna Kolmipäiväisessä tapahtumassa vieraili myös A-studion toimittaja Ari Ylä-Anttila, joka pääsi kokemaan autenttisen Woodstock-tunnelmaa, kun rankat sateet muuttivat alueen mutapelloksi.

Teemu Selänne kisailee Kisalippu Albertvilleen -ohjelmassa. Albertvillen vuoden olympialaisiin valmistauduttiin Yleisradiossa kisailulla, jossa huippu-urheilijat ja julkisuuden henkilöt ottivat mittaa toisistaan leikkimielisissä tehtävissä. Kisalippu Albertvilleen -ohjelman joukkueet oli koottu alueittain, ja oheisessa jaksossa vastakkain ovat Helsinki ja Varsinais-Suomi. Joukkueiden kapteeneina olivat NHL: Ensimmäisiä ohjelmasuosikkejasi olivat muumit ja lauantaisin ruutuun puksuttava Veturi.

Koululaisena suosikkiaikasi oli kesäloma, jolloin aamut aloitti Summeri. Muistat, kuinka New Yorkin kaksoistornit romahtivat ja hyökyaalto tuhosi Kaakkois-Aasiaa. Seurasit, kuinka Suomi nousi maailmankartalle euroviisuvoiton ja Conan O'Brienin talk shown myötä. Vuonna juhlit Suomen MM-jääkiekkokultaa ensimmäistä kertaa elämässäsi. Älypuhelimen myötä tv ja radio kulkivat kanssasi, missä ikinä liikuitkaan. Neuvostopartisaanit tappoivat 14 siviiliä Seitajärvellä.

Mannerheim-ristin ritari Olavi Alakulppi kertoo sotilasuransa karmeimmasta kokemuksesta, kun hän miehineen löysi Savukosken Seitajärvellä partisaanien julmasti surmaamat naiset ja lapset. Rockstop esitteli suomalaisille ajankohtaista rokkia ja vieraili sarjan alusta alkaen festivaaleilla raportoimassa. Teemalla nähdään nyt kaksi tällaista takavuosien herkkupalaa.

Kännykkäpelien klassikko eli Nokian matopeli, viralliselta nimeltään Snake oli suuressa suosiossa vuosituhannen vaihteen Suomessa. Välituntien ja taukohuoneiden suosikkipeli sai myös omat Suomen mestraruuskisat, kun alan parhaat pelaajat kokoontuivat Helsingin messukeskuksessa järjestettyihin finaaleihin. Jos synnyit luvulla, synnyit nousukauden loppua elävään Suomeen. Lapsuutesi kavereita olivat Ransu ja Sirkuspelle Hermanni ja sinua ärsytti, kun jokin nimeltä Tšernobyl esti sinua leikkimästä vesilätäköissä.

Kasvaessasi maailma muuttui hurjaa vauhtia. Neuvostoliitto katosi ja Saksat yhdistyivät. Myöhemmin musiikkiohjelmista tuli sinulle identiteetin lähde. Ja kun ajankohtaisohjelmista tuli sinulle tärkeitä, et ehkä kuluttanutkaan niitä televisiosta tai radiosta. Ohjelmavälähdyksiä presidentin ensimmäiseltä kaudelta. Lentopallo oli presidentti Mauno Koiviston suosikkiharrastuksia. Hän pelasi mielilajiaan myös monilla ulkomaanmatkoillaan — virkatehtävissä sekä lomalla.

Italolaulaja Roberto Loreti nousi luvun alussa Pohjoismaiden suursuosikiksi alle murrosikäisenä. Kirkasääninen tenavatähti hullaannutti suomalaisyleisöäkin moneen otteeseen. Jörn Donner piirsi kesällä elokuvassaan Täällä alkaa seikkailu ääriviivat sellaiselle kansainväliselle Helsingille, jonka hän itse toivoi näkevänsä. Kohde oli hänelle tuttu, mutta näkökulma korostetun vieraantunut. Uusin, kansainvälisin ottein toteutettu Harriet Anderssonin tähdittämä elokuva oli menestys sekä Suomessa että Ruotsissa.

Yle Tunnuksen käyttöehdot ovat muuttuneet Hyväksyn käyttöehdot Hyväksyn myöhemmin. Jukka   Lindfors Yle. Jukka Lindfors Katso myös Saako seksistä puhua? Milloin on aika puhua seksistä? Miten jouduit äidin vatsaan? Esileikistä hedelmöittymiseen Laittomia abortteja tehtiin vuodessa kymmeniä tuhansia Tarvitaanko sukupuolivalistusta? Sukupuolivalistusta nuorelle parille Tää on seksii!

Etelä-Pohjanmaata ja pohjalaisia Paula Koivuniemi: Tummat silmät, ruskea tukka Taiteilijaelämää: Uusimmat artikkelit Luetuimmat Aiheeseen liittyvää. Tahroja parketilla — vai miten se meni?

Testaa, tunnetko Suomi-klassikoiden lyriikat! Oikeushammaslääkäri Helena Ranta elämäntyöstään: Ihmisen mielikuvitus pahuudessa on rajaton Helena Ranta on painottanut urallaan kuolleiden oikeuksia. Pelastusarmeijan soittokunta Halleluja, synneistä pois! Tällainen oli Gösta Sundqvist ja tätä kaikkea hän teki Kooste muusikon, viihteentekijän ja jalkapallomiehen urasta. Apua seksiin — Miksi avusteinen seksi on Suomessa yhä tabu?

Miksi avusteinen seksi on edelleen tabu? Sukupuolivalistusta vuodelta — neuvoja nautinnolliseen siitinelosteluun Miten puhua siitä, kun siitä ei saisi puhua? Siskonpeti repii huumoria kehosta, seksistä ja parisuhteesta Yllätyskyykky ja muita Siskonpedin parhaita Siskonpedin näytteissä tehdään yllätyskyykky, syödään rahkapiirakkaa, toteutetaan seksifantasioita, valmistetaan sulatejuusto-origameja, tutustutaan terveyssiteiden äänimaailmaan, tavataan sylkykuppi ja käydään yhdessä läpi kaikkea muutakin ihmisruumiin toimintojen ja kahdenvälisten henkis-kehollisten suhteiden alalta.

Lasten seksivalistusohjelma luvulta Seksistä puhuttiin yksityiskohtaisen tarkasti luvun lastenohjelmassa. Hur ser klitoris ut och var är den egentligen? Mödomshinnan, var sitter den? Hur långt inne sitter egentligen mödomshinnan? Sexualupplysning för de unga Ett ämne som intresserar alla är väl sex?

Söndagsöppet talar om ungas sexualitet Lust blir mer och mer påträngande. Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto. Elbe Nissinen lauloi Yleisradion ensimmäisessä lähetyksessä Alttolaulaja Elbe Nissinen lauloi Ylen ensilähetyksessä Oopperalaulaja Elbe Nissinen — lauloi Yleisradion ensimmäisessä radiolähetyksessä 9.

Mediat upotettavissa Voit upottaa Elävän arkiston soittimen sivuillesi. Ja Jeesus kehottaa aikuisia tulemaan "lasten kaltaisiksi". Kummiutta ei oikeastaan voi peruuttaa. Osasinkohan nyt ilmaista asian niinkuin tarkoitin. Ainoa tie totuuteen on yksin Kristus. Siksi on itse asiassa synti olla lukematta Raamattua.

Minulla on 12 vuotta oleva poika ed. Ota naimisiinmeneminen puheeksi miehesi kanssa. Saatte varmasti uskoa syntinne anteeksi evankeliumin perusteella. Menneet virheet saat uskoa anteeksi.

Ja saat aloittaa alusta. Ota vaikka esimerkiksi Herramme ja Vapahtajamme sukuluettelo Matteuksen evankeliumin 1. Omista lapsistamme, koulusta jne.. Raamattu puhuu lyhyesti, mutta ihanasti taivaan sulosta. Mutta synti kuin synti: Kuinka helposti me lankeammekaan! Kiusattuna oleminen tuottaa sielulle ahdistuksen. Synti on muuttunut hallitsevaksi. Kohta, johon viittaat, on ilmeisesti Ilmestyskirjan 7.

Siksi saat rohkaistua uskomaan syntisi anteeksi Jumalan sanan perusteella. Kuinka kamalaa ja surullista se on!! Miten ihminen voi olla niin julma? Maailman pahuus on tavaton. Vastaus on annettu meille evankeliumissa. Muitakin kohtia voisi Raamatusta lainata.

Jumalan lahjat ovat aina ihania ja kaikin puolin vastaanottamisen arvoisia! Kaikki kuuluu koetella Jumalan sanalla. Se kokemus on aina sidoksissa kasteen armon ja ehtoollisen lahjan kanssa. Paljon helpompaa on esim. En pysty jokaiseen vastaamaan yksityiskohtaisesti. Henki on aina ollut olemassa. Joku tai jotkut ottavat lapset siksi ajaksi hoitoonsa. Katastrofi tuo oli ainakin Abimelekille niin ruumiillisesti kuin henkisestikin.

Olen siis samalla kertaa lapselle pienin ja suurin. Olen joutunut tottelemaan lastani mutta samalla Jumalan Sanaa. Jokainen on jonkun alamainen. Nykyisin monissa kirkoissa on 10 min. Kaikki arvostavat lujuutta, ei kukaan lepsuutta. Kirkon uskottavuus rapisee olemattomiin. Se on Jumalan armoa. Kuinka vanhaa se on?

Ihan tarkkaa vastausta ei kysymykseesi voi antaa - kirjoittamatta paria paksua kirjaa. Lapsi ei siis ole perisynnin alainen. Miten suhtautua vanhoillislestadiolaiseen kummina? Ainakin osa ajattelee eri tavalla. Nyt poika on pannut minut pinteeseen. Miten saan pojan leikkaamaan tukkansa? Ei jankutusta, ei jatkuvaa valitusta ja murinaa.

Kristityn kuuluu taistella tasa-arvon puolesta kaikkialla. Siihen on havahduttu vasta viime vuosina. Tuo ilmaus "heikompi astia" on Raamatusta. Saarnaajan kirja puhuu sukupolvien muutoksesta ja vaihtuvuudesta. Numerosta minulla ei ole tietoa. Hieno virsi tuo todellakin. Ja sitten on lopetettava kaikki kokeilu ja jumalaton pelleily "hengellisten" asioitten ja kokousten kanssa.

Viime vuosina on pyritty opettamaan ehtoollisen sakramentin armoa ja sen suomaa lahjaa syntiselle. Se on ehdottomasti paras ja ihanin tilanne. Samasta asiasta molemmissa on kysymys juridisesti tarkasteltuna.

Minulla on nyt tosi poltteleva tilanne avioliittoni suhteen. Olen ollut naimisissa kohta viisi vuotta. En ollut kuitenkaan varma. Kun nyt katson omia kuviani avioliiton alkuajoilta, ovat ne irvikuvia. Joka tapauksessa miehesi tarvitsee apua heikkouteensa. Tarvitsette molemmat pikaista apua. Herramme on kantanut kaikki syntimme. Muussa tapauksessa oikeutta kummiksi ei synny. Onko luterilainen usko muuttunut vuosisatojen saatossa "kevyeksi" uskoksi? Minulla se on mennyt vikaraiteille, kevyeen uskoon.

Rukoilin ja sain vastauksen siihen: Rohkaiskoon sinun oma kokemuksesi muitakin lukemaan ja ahkerasti tutkimaan sieluntilaansa raamatullisen julistuksen valossa.

Ja moinen loukkaa minua. Minusta seurustelusuhteessa kuuluisi Jumalan tahdon olla kaikessa kaikkena. En kannusta lainkaan seurustelemaan ei-uskovan kanssa. Liian usein se lopahtaa kokonaan. Siunausta ja voimia sinulle. Minua askarruttaa tapapahtunt joita on ennestettu tapahtuvaksi v, Silloin ihm9isen tajullinen tietoisuus on tarkoitus nostaa orkeamme tasolle. Ihmisen "tajullinen tietoisuus" on Raamatun mukaan synnin turmelema ja saastuttama. Kunkin ihmisen tilan ja tarpeen mukaan Jumala sitten antaa sopivan sanan joko nuhteeksi tai lohdutukseksi tai ojennukseksi tai lupaukseksi.

Saarnattakoon lakia ja evankeliumia kokonaisuudessaan. Jumalan Sanasta Raamatusta ja sakramenteista kaste ja ehtoollinen. Olen huomannut etten rakasta Jumalaa ja Jeesusta lainkaan. Kenen kirjoittajan kirjoja suosittelisit? Lutherin kirjojen kautta minulle itselleni on armo kirkastunut.

Taivas ei taasen ala ennen kuin kaikki ovat saaneet kuulla evankeliumia lue Matt. Se ei ole siis yleinen ohje kaikille vaan rikkaalle nuorukaiselle annettu erityisohje. Tarvittaessa alkoholiton viini ei ole poissuljettu vaihtoehto. Kyse on kuitenkin ns. En tunne rakkauden tunnetta tai kiitollisuuden tunnetta Jumalaa kohtaan uskovana.

Miksi raamattu kehoittaa palamaan ensirakkauteen jos rakkaus ei ole tunnetta? Ensi rakkaus ei ole joku tekosi. Herran ehtoollissesta ja alttarin sakramentista Ei ainoastaan kerran vuodessa, vaan useammin ja niin usein kuin omatunto lohdutuksekseen ja vahvistuksekseen vaatii. Miksi kuitenkin puhutaan niin? Ehtoollinen on anteeksiannon ateria. Vastauksiasi lukiessani tuli mieleen lasten evankeliumi: Sakramentin kasteen halveksiminen kadottaa, ei se, jos mahdollisesti jonkun onnettomuuden kautta ehtii kuolla ennen kastetta.

Jos olet lapsi, noudata 4. Usko koetellaan ja sen mukaan jatketaan. Riippuu tilanteesta ja tapahtuneesta. Toisenlaisessa tapauksessa edellytykset voivat olla olemassa.

Kysymys on liian yleinen ja vaikea! Sinne tulee tarkemmat tiedot. Lue ja tutki kysymykset ja vastaukset numeroilla , , , ja Et siksi ole huonompi toisia.

Kai pelastumiseen tarvitaan muutakin kuin uskoa? Ilman tekoja usko on kuollut, sanoo raamattu. Miksi aina puhutaan vain armosta? Ei kaikki usko pelasta. Se ei ole vain joku mielipide tai aate.

Se on Herran lahja meille evankeliumin ja sakramenttein kautta. Raamattu puhuukin "Jumalan Pojan uskosta". Eri asia on, jos kristitty sitten heikkoudesta lankeaa. Se on vahva perkele. Hakeudu sellaiseen seuraan, jossa et alistu kiusaukselle alttiiksi. Ei sinun toimestasi vaan Kristuksen. Tuo mainitesmasi jae Room. Varmaan perustava kohta Raamatussa on Matt.

Siksi Jeesus on tehnyt e. Se johtaa pikemminkin vain hengelliseen ylpeyteen ja kerskailuun. Sen ratkaisuvallan Jumala on uskonut sinulle. Kirjoitettiinko Vanhan Testamentin aikaan Israelissa romaaneja tai runoja? Juutalaisten tanssien tarkemmasta muodosta en osaa sanoa. Tulevatko ne molemmat tunteet lihasta? Se on Jumalan armo Kristuksessa. Iloitse, kun sinulla on iloiset tunteet. Se tie johtaa lopulta "karrelle palaamiseen". Tuossa oli pointti kysymys Miksen tuota ole ennen tajunnut? No, onneksi Jumala on ainakin sinun viisautesi, Timo.

En kovien kokemuksien ja hankaluuksien kautta ainakaan, ne vain kovettavat. En edes tiedosta ylpeyteni lajia. Sen saat uskoa omalle kohdallesi. Muista Paavalin saama ihana sana omaan ahdistukseensa: Kumpi on alkukielen mukainen lause Fil 1: Siihen ei voi vastata. Kuitenkin he lukevat samaa Raamattua kuin esim. Vanhoillislestadiolaisten oppi poikkeaa luterilaisten Tunnustuskirjojen opetuksesta monessakin kohtaa. Ja sitten tulee loppu.

Varmasti ne vanhoillislestadiolaiset, jotka todella uskovat Jeesukseen, pelastuvat. Jeesus ja uskossa kasvaminen. En ole "kehityksen tuote" vaan Jumalan ainutkertainen luomus. Rakkauden voima ja aitous punnitaan arjessa ja sen haasteissa. Pelastus on yksin uskosta. Seuroihin voi tulla kuka tahansa ennalta ilmoittamatta. Tule sellaisena kuin olet. Veisaamme vanhaa virsikirjaa ja muita vanhoja lauluja. Luen paljon raamattua, rukoilen ja hiljennyn, paastoan, rukoilen polvillani ja muuta.

Ylistetty olkoon Herramme Jeesuksen nimi aina! Maria, Pietari ja monet muut. Minua on askarruttanut seuraava kysymys: Saarnavirka on apostolinviran jatkumo.

Apostolin virkaa kutsutaan esim. Kaste ilman uskoa kadottaa vrt. Ristin ottamisesta ja Raamatun mukaan Jumalan armo on Kristuksen ansaitsema. Emme tiedosta kadotuksenalaista tilamme. Se ilahduttaa ja lohduttaa. Toivottavasti se auttaa sinua. Rakkautta ei voi pakottaa. Siksi seuraamiseen tarvitaan jumalallinen voima. Olet menossa oikeaan suuntaan. Jos olisikin saanut kuolla edes ihailtuna sankarina! Sankarivainajat haudataan muualle ja muulla tavoin. Lopulta uskollisuus ja rehellisyys palkitaan ruhtinaallisesti.

Kuinka suloiselta kuulostaakaan jatkon lupaus: Se on kuitenkin osa 3. Tuo Jesajan kirjan kohta ei koskaan ole ollut paholaista koskevan raamatullisen opetuksen kulmakivi. Se kun puhuu Babylonin kuninkaan kukistumisesta.

Legendasta ei siis ole kysymys. Ne ovat kaste, rippi, ehtoollinen, Jumalan sana. Sellaisia me kaikki olemme. Miten Jumala on aina voinut olla olemassa? Minulla on kaveri, joka on homo.

Asia vaivaa minua todella paljon. En haluaisi tuottaa heille mielipahaa. Kerta, kaksi ovat kyllin. Joten toimittuasi Raamatun sanan mukaisesti, olet Jumalasi asialla. Haluaisin antaa sinulle muistoksi sanan, jota olen usein soveltanut itseeni: Kirjat ovat nykyaikaisilla kirjaimilla.

VT puhuu muistakin liitoista. Se oli vanha liitto, jonka tilalle tuli uusi Jeesuksen kautta. Miksi juutalaiset ovat Jumalan valittu kansa? Jumala teki juutalaisten kanssa "Siinain liiton". Siksi Israel on ja pysyy Jumalan valittuna kansana. Alkunsa se on saanut 1. Kyse on naisen osoittamasta alamaisuudesta Korintin seurakunnassa.

Olen ihan ulalla koko asiasta. Suurin osa seurakunnista heti rajan takana. Kuka ensin mainittu on? Raamatussa mainitaan sana pyhitys. Joko niiden voidaan sanoa olevan sama asia, 'me'?

Missouri-synodilla on kaksi teologista tiedekuntaa St. Millaisen kompetenssin saavat Ruotsissa vihityt papit? Jumalan lapseksi ei siis ruveta ihan tuosta vaan. Ja se siis tapahtuu kasteen ja uskon kautta. Otetaanko raamatussa kantaa eri rotujen valkoihoiset, tummaihoiset jne. Tuo toinen kohta "joka uskoo ja kastetaan" Mark. Parannusta me tarvitsemme siis jokainen. Pian evankeliumi on saarnattu kaikille kielille. Ja sitten tulee maailmanhistorian loppu. Sanaa "katolinen" ei ole sama kuin "roomalaiskatolinen".

Paavali puhuu heikkoudestaan 2. Rukoievaisuus ei ole ainoa autuaitten joukko. Uskovia on muuallakin - kuten jo Luther aikanaan opetti. Opetuksen tulee kuitenkin olla aina ja kaikkialla Raamatun ja siis Jumalan sanan mukaista. Eri asia tietysti on ammatit, joissa ei saa esim. Kasteen armosta langennut ihminen voi saada uskon lahjan takaisin parannuksen kautta.

Ajatus kulkee seuraavaa rataa: Se on vanhoillislestadiolaisen ajattelun mukaan mahdotonta. Jos on pakko, on pakko. Synnit on varmasti annettu anteeksi ja kuolema voitettu. Kuvattuna oli aina Kristus ristiinnaulittuna krusifiksi. Risti - ja krusifiksi erityisesti - puhui sovituksen sanomaa. Evankeliumi on Paavalin sanoin ilmaistuna! Sen sijaan nykyajan saarnoissa ja kirkossa tilanne on usein hiukan toinen.

Voimmekin joutua samankaltaiseen tilanteeseen kuin esim. Silloin tekisi mieli noudattaa Jobin vaimon neuvoa: Se on sellaisena juuri Jumalan totuudellisuuden kyseenalaistamista ja siksi siis synti. Jeesuksen opetuksen mukaan jo synnillinen ajatuskin on pahasta. Syntinen ja Vapahtaja kuuluvat yhteen. Koko kertomuksen voi lukea Mark. Onko uskossani jotain vikaa? Ei tarvinnut ensin tulla paremmaksi. Siksi on kiire ja halu langeta Jeesuksen jalkojen juureen.

Jeesuksen keskustelu Nikodeemuksen kanssa Joh. Nikodeemus ei ollut uudestisyntynyt. Jos ei opeteta, ei voi vaatia! Ei liene paha asia? Pukeutumiskommentistasi olin varsin samoilla linjoilla kysymys Oma harkintakin auttaa kummasti. Vaatetushan kertoo aina jotain ihmisen arvomaailmasta.

Onko kohtuutonta jos on vaatekaappi pullollaan vaatetta? Jotain rahasummaa vaatteita varten en pysty sanomaan. Onko se sitten muka oikein? Jumala on puhunut meille. En ole tukemassa uutta avioliittoa muissa tapauksissa. Jokainen tapaus on omanlaisensa. Muuta mahdollisuutta ei ole.

Paavalihan puhuu nuorten leskivaimojen avioitumisesta 1. Paavalihan vaatii seurakunnan paimenelta muutakin esim. Ei se ole kielletty Raamatussa. Kaikkiahan sitoo sama jumalallinen opetus. Synnit saa anteeksi Jeesuksen Golgatalla antaman sovitusuhrin takia uskon kautta. Siksi kannattaa turvautua kirjoitettuun tai julistettuun sanaan, Raamattuun. Kuitenkin on monia ns. Tapettavaksi vietiin pari mittaa, noin summittain.

Saatana vietteli Eevan sanomalla: Tapana se ei ole ongelmaton. Ylpeytenikin on suurempaa kuin ennen ja hallitsemattomampaa. Synti ei ole leikin asia. En silti tuudittaudu "armon uneen". Sellainen totta tosiaan oletkin.

Kristillinen varmuus pohjautuu Jumalan sanaan. Siihen kuuluvat ainakin seuraavat kysymykset: Uskonko Herraan Jeesukseen, joka on sovittanut syntini ja armosta antaa anteeksi kaiken pahuuteni?

Hes kuvaa moninaisia rakennelmia. Kirkkomme jokainen piispa on asetettu virkaan apostolisen perinteen jatkajana. Miten sinkkunainen sitten osottaisi uskonsa? Tarvittaessa tilaa kirja toimituksestamme p.

Harva naispappi on harhaoppinen tai raateleva susi. He haluavat uskoa valheen. Se on valheeseen rakastumista. Silti he saavat estoitta jatkaa toimintaansa. Tulenko niiden kaltaiseksi joidenka kanssa seurustelen. Tavallaan saarnojen kuunteleminenkin on yksipuolista seurustelua. Yksi heikko hetki ja kaikki sortuu.

Sittemmin se on muutettu. Anteeksiannetut synnit ovat poissa. Jumala ei ole tuomioissaan mielivaltainen. Vaara hengellisten ja maallisten asioitten sekoittamiseen on tuntuva. Takana usein on oma mukavuudenhalu, onhan lasten kasvatus raskasta. Ei Jumala laita kuormaa yli voimien. Tuleeko lasten hankinta sitten "pakollisena" samassa paketissa avioliiton kanssa? En nyt puhu abortista, tietenkin lapsi otetaan jos sellainen annetaan - suunniteltu tai ei.

Ei sellaista voi kukaan antaa. Rukoile asian puolesta ja kysy Herran tahtoa. Olen saanut L-Suomen Rukoilevaisten kysymys-vastaus palstalta apua kysymyksiini. Kysyinkin Sinulta Timo,voitko antaa neuvoa? Varovaisuus ei ole pahitteeksi. Vetoomus ei ole oppilausuma.

Vastaavasti joku saattaa esim. Ehtoollinen on tarkoitettu koko seurakunnan ateriaksi. Olen joutunut tosi ahtaaseen tilanteeseen. Mieheni on kuitenkin tunnustanut tavanneensa ko naista kertaa vuodessa.

Siis nainen valehtelee ummet ja lammet. Tarvittaessa me syntiset ihmiset joudumme tarkistamaan Raamatusta, onko omatuntomme oikeassa. Ovatko ne jotenkin toisiaan vastassa siis vastakkain olevia asioita vai ovatko ne saman asian kaksi eri puolta? Onko ensin toinen ja sitten toinen? Inkarnaatio eli Jumalan Pojan ihmiseksitulo liittyy keskeisesti Kristuksen pelastustekoon. Miten se voi olla niin vaikeaa uskoa? Onko siihen olemassa joku tietty syy, joka tekee niin vaikeaksi uskoa syntien anteeksiantamukseen?

Ratkaisu on tapahtunut Golgatalla, jonka ansiot sinulle jaetaan ehtoollisessa. Nyt ei ole rukouksesta tms. On vakavaa, kun joku luopuu uskosta. Kristus on itse se lihaksi tullut Sana, josta erityisesti Johanneksen evankeliumi puhuu. Minua askarruttaa kysymys rukouksesta. On valtavaa saada olla esirukouksen kohteena. Pornografia on naisen ja miehen ihmisarvon halventamista. Lapset ovat Herran lahja, sanoo Raamattu. Sellainen synti tai sellaiset synnit on sovitettava.

Raamatun mukaan synti on aina kuolemanvakava asia. Se on majesteettirikos Jumalaa vastaan. Voit katsoa ja lukea vastauksen kysymykseen nro Siten ne viittasivat Kristuksen tulevaan uhriin. Sinulla taitaa olla aivan samanlainen mieli kuin apostoli Paavalilla. Jumalan Sanaa ovat ihmiset muokanneet miten sattuu, mm. On vain ajan kysymys milloin aletaan siunaamaan homopareja.

Puhtaasta Jumalan Sanasta on ev. Kunpa pian saisimme olla taivaassa, kunpa Jeesus tulisi pian! Perustuuko se juuri tuohon timoteuksen kirjeen kohtaan? Itse opiskelen sanaa lukemalla. Se on paras tapa! Kuitenkin pyrin lukemaan kreikaksi UT: Ainakin itse olen siihen hurahtanut.

Lapsuudessani luin Raamattua, nyt vanhempaa. Itse en osaa arvioida kovin tarkkaan, kuinka toiset rukoilevat kammiossaan Jeesuksen esimerkin mukaisesti Matt. Sopiiko papin tai muuten sananjulistuksessa mukana olevan maallikkosaarnaajan polttaa tupakkaa?

Ehdottomasti on parempi olla ilman kumpaakin. Sama lupaus koskee sinuakin! Kristuksen kirkkoon kuuluu kaikki ne, jotka todella uskovat Herraan Jeesukseen.

Katolinen kirkko sellaisenaan ei ole Kristuksen kirkko. Onko sittenkin kaikki vaan samaa. On paljon asioita, jotka ovat "ehdonvallan asioita". Oikea ja todellinen varmuus ja lepo on Kristuksessa. Ei pelastusvarmuus pelasta vaan Kristus pelastaa. Kuka on Elias josta puhutaan Raamatussa? Elias oli Vanhan testamentin profeetta, josta puhutaan erityisesti 1.

Viittaus on Vuorisaarnan autuaaksijulistukseen. Miksei noinkin kuin kirjoitit! Kun usko kohdistuu Kristukseen, se on juuri kasteuskoa.

Kun katson Golgatalle, niin katson kasteveteeni ja kun katson kasteveteeni, niin katson Golgatalle. Kristus kasteessa ja usko kasteessa saatuun Kristukseen! Kiitos vastauksesta kysymykseeni, joka on numerolla Ei varmaankaan ole raitista? Sinun opetuksesi on varmasti oikean suuntaista. Tuo linkki, jonka annoit, ei ainakaan minun koneessani toiminut.

Turvaa siis Herraan ja Vapahtajaasi! Olen kiitollinen, jos jotakin jaksat vastata! Ei ole tarkoitus luoda esim. Kornelius, mies ristin juurella, Paavalin vankikuljetuksen johtaja jne jne.

Raamattu on maailman levinnein kirja. Se tuntuu ihan uskomattomalta. Entinen maa ja taivas ovat poissa. Uusi Jerusalem on kaupunkinamme. Tietysti on mukava muistaa rakkaimpiaan kivalla lahjalla, mutta tuntuu ettei ihmisten joulu ole muuta kuin lahjojen hankkimista.

Olet ihan oikeassa nykyisten joulunviettotapojen suhteen. Ei joulun tunnelma ole tavarassa tai ruuissa vaan seimen luona. Kaikki toiminta Jeesusta rukoillen. Vaikka kristinuskon asioita opettaa. Itse olen sellaista vastaan. En tunne Nokia Mission toimintaa. Pikemminkin mieleen tulevat muinaiset dinosaurukset ja liskot! Jumalan armoa ja rauhaa sinulle. Jumalan sana tarvii ottaa kokonaisena ei vaan lohdutusta ja evankeliumia.

Eri seurakunnissa on ollut ja on hiukan erilaisia tapoja. No ennen muuta Raamattu. Olemme olleet aviossa 7v. Mahdotonta se ei ole. Toisaalta Jeesus opetta rukoilemaan Jumalan tahdon tapahtumista. Joskus taas lasta ei suoda johonkin perheeseen. Se on usein raska taakka. Murheen ja tuskansa saa vuodattaa Herralle. Olen uskossa rakastunut ei-uskovaan. Ja lasten kasvatuksessa tulee helposti ristiriitoja.

Rukoile ja lue mietiskellen seuraavat raamatun kohdat: Ne antavat vastauksen kysymykseesi nro 1. Kuitenkaan se aina ja kaikkialla ei ole mahdollista.

Kiitos vastauksista ja siunausta viikkoosi. Se kuuluu luomisen lahjoihin paratiisin ajoilta saakka. Se on samalla kastetun velvollisuus ja etuoikeus. Helposti tapahtuu lankeemus ja kristitty joutuu hukkaan. Vanhurskas vaivoin pelastuu 1. Siksi siis tarvitaan kilvoitusta. Se on ennen muuta turvautumista Jumalan armoon, joka sanassa ja sakramenteissa meille lahjoitetaan. Kirjoissahan kerrotaan aikamoisista raakuuksista ja sodittu on paljon.

Euroopan historia on aika lailla samantapaista. Raamattu ei kaunistele, ei imartele. Miten asia oikeasti on? Ehtoollista ei saa antaa kuka tahansa sairaalassakaan.

Perustelu on juuri se, joka kysymyksen lopussa nousee esiin. Kristillinen Dogmatiikka; Franz Pieper. Etenkin islamin "uusi" tuleminen Eurooppaan on tosiasia. Siksi kristityn on tarpeen tutustua islamin perususkomuksiin. Onnistua minut kahleillansa sitomaan? Ja kaksimielisyydet nyt ilman muuta pois. En pysty kuuntelemaan ohjelmia, joissa puhutaan lapsista tai avioliitosta.

Aina tarvitaan oman vanhan ihmisen ristiinnaulintaa! Kokisin sen suurena apuna Ainakin jos on uupunut ja poikki. Joka kerta kun olen rukoillut Jumalalta apua, olen saanut haluamani.

Jumala ei ole sadisti. Mutta yksi on varmaa: Voiko kristinuskon mukaan toisen ihmisen rukouksien avulla pelastaa toisen ihmisen sielun.

Miten eri kristinuskot mm. Ilman omakohtaista uskoa ei voi pelastua. Niiden rikkominen tuo mukanaan kirouksen. Olen kuullut tuon selityksen monta kertaa: Toisaalta Raamattu kertoo Jeesuksen sanoneen: Muutama vuosi sitten Raamattuopisto on julkaissut suomeksi Ajith Fernandon kirjan: Miksi Jumala sallii ihmisen langeta esim.

Kiusattuna tai langenneena saa turvata veren armoon. Kunpa olisin itsekin tuollainen! Keskustele sieluntilastasi sielunpaimenen kanssa. Paljon on lapsuudestani asti muuttunut kirkkomme opetuksessa.

Sallitaan siis monenlaista totuutta ja oppia. Totuudesta on tullut suhteellinen ja subjektiivinen asia. Kaikki uskonnot ovat sama asia, jne. Homoliittojen siunaaminen on sitten jo varmaan viimeinen pisara Olisin neuvoista hyvin kiitollinen. Luonnehdintasi kirkosta on aivan oikea.

Ota esikuvaksi Ilmestyskirjan em. Usein se tarkoittaa samaa kuin Jerusalem. Toisinaan sen merkitys on rajatumpi: Eli en saa toimia vastoin Jumalan sanan ohjaamaa omaatuntoa. Ei ole oikein toimia omaatuntoansa ja Raamattua vastaan.

Mutta kun sanaa rukoillen tutkitaan, se avautuu. Puheita voi tilata toimituksesta. Eli tarttuu siis evankeliumiin kun on kysymys taivaskelpoisuudesta ja sanoo laille: Usko Jeesuksen veren kautta syntisi anteeksi.

Miten saan tukahdutettua rakkauden. Ei ulkomuotoni ole "hassumpi" on sanottu. En jaksa rukoillakaan-olen katkeroitunut.

Miehet ovat usein vastuuttomia. Jos ei jaksa rukoilla, ei tarvitse. Jos avoliitossa ei olisi lapsia, olisi mahdollista asettaa valintatilanne "joko - tai".

Unien selitys on vaikeata. Nyt teen sen taas. Aina se ei kuitenkaan onnistu. Samoin syntiinlankeemus ja vedenpaisumus ovat aivan todellisia tapahtumia. Ja paljon muutakin pahempaakin asiaan liittyy.

Saako sellasia vanhoja jostain? Miten aikuinen kastetaan ev. Aikuisen kasteeseen liittyy samalla konfirmaatio. Raamattua lukiessani usein tulee mieleeni kysymys: Onko Raamatussa selitetty Sela- sanaa? Kun olin lukenu kohdan 2 Moos Se voi tarkoittaa esim. Ei kukaan ole leimannut "kaikkea irstaaksi himoksi". Ja jatketaan keskustelua sitten. Samoin Jeesus vuorisaarnassa Matt. Jos uskoo Jeesukseen ja voi kuitenkin joutua kadotukseen, niin miten sitten voi sanoa olevansa valittu?

Eli valittu voi siis joutua kadotukseen? Raamattu puhuu yksinkertaisesti uskovista, jotka voivat langeta pois armosta vrt. Eli jos on suhde Kristukseen kunnossa, on valittu ja pelastuu.

Muuten ei voi pelastua ja olla valittu. Jos on tullut uskoon, niin voiko joutua kadotukseen? Olen kuullut puhuttavan eternal security opista.

Kerran pelastettu, aina pelastettu. Saul lankesi pois uskosta ja teki siksi lopulta itsemurhan. Jos sitten haluat rukoilla jotain muutakin, anna sitten rukouksen vapaasti tulla.

Saako omaa vaimoa himoita? Se olisi kauniin asian pahentamista. Armoa rukoillaan jatkuvasti, koska niin on Jeesus opettanut. Haluaisitko kommentoida Lordin kappaleen -Hard Rock hallelujah sanoituksia?

Onko asetelma ratkaisevasti erilainen kuin Lutherin aikaan. Ja muistaakseni en oo varma Johanneksen evankeliumi oli kirjoitettu n. Miksi koulussa uskontoa opetetaan niin kuin se olisi muka huuhaata? Raamatussa on itse asiassa monia kuvauksia luomisesta! Se on suuri vahinko. Niin uskonnonopettaja kuin pappikin.

Johanneksia on Raamatussa vaikka kuinka monia. Se oli yleinen nimi tuohon aikaan. Miksi ei ole muista postilloista laitettu saarnoja, kun ainoastaan Buggen postillasta? Se on ihanana ja puhutteleva saarna!! Kyse on taivaallisesta pasuunasta. Heprealaisen uudenvuoden pasuunansoitto toistuu ja toistuu. Abrahamilla oli monta vaimoa, esim Hagar ja Saara? Sitten siihen toiseen kysymykseen: Jaakobille ja Leean ja Raakelin pojille.

Vanhan testamentin yksi "pikkuprofeetoista". Miksei synnin ja armontuntoa saa kerralla kaikkea? Emme opi puhumaankaan heti kaikkea vaan hiljalleen sanavarasto kasvaa. Voitko kertoa meille rukoilevaisuuden kasteesta.

Olen viimeaikoina uuvahtanut uskossani. Toisaalta kun ajattelen asiaa tarkemmin, niin mihin uskoa itseasiassa silloin tarvitsee kun menee hyvin?

Kerro minullekin miten se onnistuu! Kiusattua on vaikea auttaa. Se tuntuu vieraalta, koska se ei ole ns. Kiitos vastauksestasi kysymys He ovat sokeita taluttajia ja uskossaan haaksirikkoon joutuneita. Kirkosta eroamista en kannata. Toivottavsti ei nyt mennyt liian vaikeaksi Mutta joskus tuo uskonvakaumuskin nousee uniin. Unia emme voi hallita. Se on annettu ihmisille ravinnoksi.

Ja armosta me olemme pelastetut Ef. Kysyin jo aiemmin predestinaatiosta ja vastasit ihan lohdullisesti ja maltillisesti. Nyt paneuduin asiaan tarkemmin. Ihminen pelastuu siis yksin Jumalan armosta iankaikkisen valinnan perusteella, jonka seuraukseen kuuluu evankeliumin kutsu, uskon lahja, vanhurskautus, pyhitys ja uskossa varjeltuminen. On niin kaunis ja ihana laulu. Toivottavasti joku nettipalstan lukijoista osaa auttaa sinua Huolettomana ei kannata matkaansa taivaltaa.

Ja onko eroa kasvattaako lapsen mies ja nainen vai naispari? Ei siis saa pakastaa "varmuuden vuoksi".

.. Opettele mies tanssimaan ja silloin sinä saat päättää kenet syliisi suljet kahden tanssi ajaksi tai ehkä jopa lopuksi elämäksesi. Siis nainen valehtelee ummet ja lammet. Koska itsevarma, itseensä tyytyväinen ja elämästä nauttiva sinkkumies on valitettavan usein playeri, eikä tavallinen, parisuhdetta kaipaava mies. Olen kolmekymppinen nainen ja minua kymmenkunta vuotta nuorempi mies haluaisi seurustella kanssani. Ja sitten tulee loppu. Kaikki pahuus maailmassa on tarkkaan ottaen syntiinlankeemuksen seurausta. Onko se tuntuv tila?

Hd amateur homo porn seksiseuraa varkaus

Homoseksuaaliseen seksi seinäjoki seksi kaupat

Homoseksuaaliseen seksi seinäjoki seksi kaupat

Kauppasota kiristyy — Trump estää maailman suurimman teleoperaattorin pääsyn Yhdysvaltoihin 3. Huippukokouksen pitopaikan valinta etenee ulkoministeriön johdolla — mutta viimeinen sana on Trumpilla ja Putinilla 3. Päiväkausia täydessä pimeydessä eläneet thaimaalaispojat paikannettiin, mutta edessä on uusi uhka: Amerikkalaistoimittaja katsoi Simpsoneita ensimmäistä kertaa elämässään ja piti kokemusta kamalana — nyt hän kertoo, mikä kaikki klassikkosarjassa on vikana 3.

Thaimaassa luolastoon kadonneet jalkapallo­juniorit ovat löytyneet elossa — pelastetut pojat näkyvät somevideolla 3. Iso taksivälittäjä toi sisäänheittäjät Asema-aukion taksitolpalle — rientävät tarjoamaan apua asiakkaille, ja hetken päästä matkalaukut on nostettu autoon 2. Markus, 58, pukeutuu minihameeseen, laukoo totuuksia elämästä ja kerää miljoonia katsojia — Miten siikajokelaisesta transvestiitti-romukauppiaasta tuli suomalaisten suosikki?

Kuvia Suomesta, osa Markus Jokela kuvasi muotokuvia leipäjonossa, vaikka siitä ei aluksi meinannut tulla mitään 1. Heijastumia, vääristymiä, kovaa särkyä ja roskan tunne silmissä — Kuinka turvallisia suositut laserleikkaukset ovat? Nuori Kristiina Halkola kävi alaston­kohtauksesta vuosien oikeus­taistelun Jörn Donneria vastaan — ja tiesi, ettei saisi enää elokuvarooleja Yksityinen nettisurffailu ei pysy niin salassa kuin voisi luulla — Asiantuntija neuvoo, miten salaat netinkäyttösi Millä tavalla painoa kannattaa mitata?

Käytössäsi on kahden viikon tutustumistilaus. Jatka tästä kuukausi maksutta. Toiseksi tulivat Johan Bloqvist ja Clas Nyberg.

Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen. Kooste muusikon, viihteentekijän ja jalkapallomiehen urasta. Gösta Sundqvist — oli renessanssityylinen monialaosaaja: Elävä arkisto kokosi hänen musiikkiaan, haastattelujaan ja radio-ohjelmanäytteitään kolmelta vuosikymmeneltä. Avusteinen seksi on Suomessa edelleen tabu. Monelle se on kuitenkin ainoa tapa saada kosketusta ja hellyyttä.

Miten puhua siitä, kun siitä ei saisi puhua? Lue vuoden valistuneimmat seksineuvot erisukuissiitineläjille! Siskonpedin näytteissä tehdään yllätyskyykky, syödään rahkapiirakkaa, toteutetaan seksifantasioita, valmistetaan sulatejuusto-origameja, tutustutaan terveyssiteiden äänimaailmaan, tavataan sylkykuppi ja käydään yhdessä läpi kaikkea muutakin ihmisruumiin toimintojen ja kahdenvälisten henkis-kehollisten suhteiden alalta.

Seksistä puhuttiin yksityiskohtaisen tarkasti luvun lastenohjelmassa. Marikki Liila ja Jussi Helminen keskustelevat lasten kanssa siitä, mistä ja miten lapset tulevat. Ohjelmassa haastatellaan myös rakastunutta paria Sinikka Sokkaa ja Timo Kallista. Jag är en sextonårig flicka som inte känner något behov av att onanera. Jag känner inget speciellt när min pojkvän eller jag själv tar på mig i underlivet.

Hur ska jag göra för att det ska bli skönt? Var sitter egentligen klitoris och hur ser den ut? Ett ämne som intresserar alla är väl sex? Och Rundradion vill ge uppysning åt de unga. Men det bör man hålla sig sakligt och lugnt till. Alttolaulaja Elbe Nissinen lauloi Ylen ensilähetyksessä Oopperalaulaja Elbe Nissinen — lauloi Yleisradion ensimmäisessä radiolähetyksessä 9. Alttolaulaja päätyi radioon hyvän ystävänsä, Ylen ensimmäisen kuuluttajan Alexis af Enehjelmin pyytämänä.

Voit upottaa Elävän arkiston soittimen sivuillesi. Uuden vuosituhannen alkaessa television kuva oli melkeinpä aina sellainen postimerkin muotoinen. Et varmaan muistakaan sitä? Sellaisen laatikon, johon tarvittiin oma kaukosäätimensä ja jonka tarpeellisuus ei ehkä täysin auennut edes vanhemmillesi. Aiemmin katsoit varmasti Pikku Kakkosen säntillisesti televisiosta.

Nyttemmin et ehkä enää muista milloin olet näin viimeksi tehnyt — minkään Ylen ohjelman suhteen. Toimittaja Niilo Ihamäki jututtaa vuonna tehdyssä radiohaastattelussa kolmea miestä, jotka muistavat vielä, miten naimakauppoja hierottiin Suomessa ja lukujen vaihteessa. Vapaa-aika oli vähissä ja liikkuminen hankalaa, joten tapaileminen oli lähes mahdotonta.

Legendaarinen Woodstock-festivaali järjestettiin virallisesti toisen kerran vuonna Kolmipäiväisessä tapahtumassa vieraili myös A-studion toimittaja Ari Ylä-Anttila, joka pääsi kokemaan autenttisen Woodstock-tunnelmaa, kun rankat sateet muuttivat alueen mutapelloksi. Teemu Selänne kisailee Kisalippu Albertvilleen -ohjelmassa. Albertvillen vuoden olympialaisiin valmistauduttiin Yleisradiossa kisailulla, jossa huippu-urheilijat ja julkisuuden henkilöt ottivat mittaa toisistaan leikkimielisissä tehtävissä.

Kisalippu Albertvilleen -ohjelman joukkueet oli koottu alueittain, ja oheisessa jaksossa vastakkain ovat Helsinki ja Varsinais-Suomi. Joukkueiden kapteeneina olivat NHL: Ensimmäisiä ohjelmasuosikkejasi olivat muumit ja lauantaisin ruutuun puksuttava Veturi. Koululaisena suosikkiaikasi oli kesäloma, jolloin aamut aloitti Summeri. Muistat, kuinka New Yorkin kaksoistornit romahtivat ja hyökyaalto tuhosi Kaakkois-Aasiaa.

Seurasit, kuinka Suomi nousi maailmankartalle euroviisuvoiton ja Conan O'Brienin talk shown myötä. Vuonna juhlit Suomen MM-jääkiekkokultaa ensimmäistä kertaa elämässäsi. Älypuhelimen myötä tv ja radio kulkivat kanssasi, missä ikinä liikuitkaan.

Neuvostopartisaanit tappoivat 14 siviiliä Seitajärvellä. Mannerheim-ristin ritari Olavi Alakulppi kertoo sotilasuransa karmeimmasta kokemuksesta, kun hän miehineen löysi Savukosken Seitajärvellä partisaanien julmasti surmaamat naiset ja lapset. Rockstop esitteli suomalaisille ajankohtaista rokkia ja vieraili sarjan alusta alkaen festivaaleilla raportoimassa. Teemalla nähdään nyt kaksi tällaista takavuosien herkkupalaa.

Kännykkäpelien klassikko eli Nokian matopeli, viralliselta nimeltään Snake oli suuressa suosiossa vuosituhannen vaihteen Suomessa.

Välituntien ja taukohuoneiden suosikkipeli sai myös omat Suomen mestraruuskisat, kun alan parhaat pelaajat kokoontuivat Helsingin messukeskuksessa järjestettyihin finaaleihin. Jos synnyit luvulla, synnyit nousukauden loppua elävään Suomeen. Lapsuutesi kavereita olivat Ransu ja Sirkuspelle Hermanni ja sinua ärsytti, kun jokin nimeltä Tšernobyl esti sinua leikkimästä vesilätäköissä. Kasvaessasi maailma muuttui hurjaa vauhtia. Neuvostoliitto katosi ja Saksat yhdistyivät. Myöhemmin musiikkiohjelmista tuli sinulle identiteetin lähde.

Ja kun ajankohtaisohjelmista tuli sinulle tärkeitä, et ehkä kuluttanutkaan niitä televisiosta tai radiosta. Ohjelmavälähdyksiä presidentin ensimmäiseltä kaudelta. Lentopallo oli presidentti Mauno Koiviston suosikkiharrastuksia. Hän pelasi mielilajiaan myös monilla ulkomaanmatkoillaan — virkatehtävissä sekä lomalla.

Italolaulaja Roberto Loreti nousi luvun alussa Pohjoismaiden suursuosikiksi alle murrosikäisenä. Kirkasääninen tenavatähti hullaannutti suomalaisyleisöäkin moneen otteeseen. Jörn Donner piirsi kesällä elokuvassaan Täällä alkaa seikkailu ääriviivat sellaiselle kansainväliselle Helsingille, jonka hän itse toivoi näkevänsä.

Kohde oli hänelle tuttu, mutta näkökulma korostetun vieraantunut. Uusin, kansainvälisin ottein toteutettu Harriet Anderssonin tähdittämä elokuva oli menestys sekä Suomessa että Ruotsissa. Yle Tunnuksen käyttöehdot ovat muuttuneet Hyväksyn käyttöehdot Hyväksyn myöhemmin. Jukka   Lindfors Yle. Jukka Lindfors Katso myös Saako seksistä puhua?

Milloin on aika puhua seksistä? Miten jouduit äidin vatsaan? Esileikistä hedelmöittymiseen Laittomia abortteja tehtiin vuodessa kymmeniä tuhansia Tarvitaanko sukupuolivalistusta?