Homoseksuaaliseen nainti kuvia gay sivut

homoseksuaaliseen nainti kuvia gay sivut

Homoseksuaaliseen nainti kuvia gay sivut

Homo bb suomi sex kalu haisee

OIkein syväluotaavaa analyysiä tällä kertaa: Ihmistä muokkaavia ja seksuaalisuuteenkin vaikuttavia asioita on luultavasti niin paljon, ettei koskaan voida järjellä selittää, miks on mitäkin seksuaalisuutta tai miks seksuaalisuus voi vaihdella. Joten se jo riittää todistamaan sen että mikään homo hän seksinovellit raiskaus hot shemale homo voi olla vaan bisse koska homolla on ehdoton 0 toleranssi naisiin. Pillereitä on monia myöskin koska FUB huomaa ottaa omansa vai onko se ? Todella sairasta vaikka olisit hetero. Miksei homo mukamas saisi olla naimisissa naisen kanssa? No et sinä ainakaan homokaan voi olla koska oikealla homolla on ehdoton nollatoleranssi naisiin.

Loppuvuodesta ravintolassa tanssi joka lauantai satakunta sateenkaarevaa kävijää. Vuoden alusta Gay Disco Zip pyöri perjantaisin ja lauantaisin, kunnes Työväentaloon päätettiin siirtää yliopiston näyttelijäkoulutus. Haikeat jäähyväiset Työväentalolle jätettiin Työväentalon ajat oli kauheen kivaa. Siellä kävi hirveästi porukkaa eikä siellä oikeastaan koskaan sattunut mitään välikohtauksia. Mitä nyt lesbot joskus veti toisiaan tukasta… mutta sitä ne tekee kyllä joka paikassa.

Se on rajua tuo rakkaus. En uskaltanut naisten vessassa käydäkään. Henkilökunta sanoi, että se oli melkein tappelu, kuka pääsee sinne töihin. Koko tanssimassa ollut porukka joutui käymään tanssien jälkeen Sorilla poliisilaitoksella. Siellä kävi 40 teikäläistä ja minä. Jumalauta sentään, millaista on virkavalta! Narisevaääninen poliisi kysyi, että onko tämä Hannele semmoinen tyttö, jota te käytätte silloin jos ette toisianne saa.

Poliisi kyseli multa että mitä siellä työväentalolla tehdään. Sanoin, että mitä nyt tansseissa tehdään — tanssitaan! Niillä oli ilmeisesti semmoinen käsitys, että siellä naidaan pöydillä. Helsingissä homomiehet tapasivat lähteä Ruusulankadun Sirkan tansseista jatkoille Stadionin kentälle ja Jennyn teehuoneelle [ks.

Työväentalon —luvun homotansseista taas oli lyhyt matka läheiseen Eteläpuistoon, jonne mekin olemme nyt saapuneet  voimalla neljän miehen. Tampereen kaupungin julkaisemasta puistohistoriikista selviää, että Pyhäjärven rannassa sijaitseva Eteläpuisto rakennettiin kahdessa osassa vuosina — Homojen suosiossa Eteläpuisto oli Tuula Juvosen kirjan mukaan ainakin jo luvulla.

Hänen haastateltavansa muistelevat, että puistossa pyöri vakituisen kymmenpäisen miesjoukon lisäksi parhaimmillaan kymmenestä kolmeenkymmeneen muuta kävelevää ja seisoskelevaa miestä. Toiset etsivät seksikumppania ja toiset ystävää, mutta kuten Juvonen kirjoittaa, puistossa liikkuvien miesten suuri määrä ja kirjo rohkaisivat hyvin erilaisia kävijöitä toteuttamaan omaa homoseksuaalisuuttaan: Joukossa oli nuoria kokeilijoita, varttuneempia perheenisiä ja hyvin erilaisessa yhteiskunnallisessa asemassa olevia miehiä.

Erityisesti julkisuudessa tunnettujen tai muuten merkittävissä asemissa olevien miesten, kuten näyttelijöiden, lääkäreiden, arkkitehtien tai johtajien kohtaaminen puistossa kohotti miesten itsetuntoa. Tanner tömisi varsinkin Eteläpuiston suositussa pisuaarissa, joka sijaitsi Osuustoimintamuistomerkin liepeillä kuva yllä. Wäinö Aaltosen suunnitteleman muistomerkin vastakkaisella sivulla on joukko suurta tukkia kantavia miehiä, jotka Tampereen taidemuseon mukaan ilmentävät yhteistoiminnan ruumiillisia ponnisteluja.

Voi sitä nainnin läiskettä, siellä moni poika sai parrua pakaroihinsa menneinä vuosikymmeninä. Vaikka pisuaarin sijainti oli rauhallinen, homot kohtasivat alueella myös häirintää, kuten toinen netistä bongaamani kirjoitus osoittaa: Me tosin kutsuttiin niitä ihan tuttavallisesti hinttareiksi.

Ilmeisesti niitä oli jotkut jenkkiautoilijat käyneet opastamassa terveempään seksuaalikäyttäytymiseen, koska aina kun me autoilamme saavuttiin sinne, niin puskista juoksenteli housut kintussa niitä pervoja ja osa lähti autoillaan pakoon. Oli meillä hauskaa, kun kesäiltaisin parin tunnin välein, käytiin niitä hinttareita säikyttelemässä. Enää homojen ei välttämättä tarvitse puistoilla, mutta osalle se on yhtä kaikki mieluisa harrastus.

Helsingissä nykypuistoilu keskittyy Laaksoon [ks. Balladi Robin Hoodista ], kun taas Tampereella tapaillaan homofoorumien keskusteluista päätellen yhä Eteläpuistossa sekä esimerkiksi Tuomikalliolla Kaupin Urheilupuistossa ja Alasenjärven ympäristössä.

Eteläpuistoa mainostettiin foorumeilla vielä lokakuussa Tampereen parhaaksi ulkotapaamispaikaksi, jossa sattuu ja tapahtuu etenkin laivalaiturin läheisyydessä olevien veneiden ympäristössä. Tänä lauantai-iltapäivänä Eteläpuisto on meitä lukuun ottamatta hiljainen ja homoton, mikä on suorastaan enteellistä — suunnitteleehan Tampereen kaupunki rakentavansa koko puiston täyteen asuntoja.

Aiheesta käydään tietysti netissä kiivaita keskusteluja, joissa homotkin vilahtelevat. Eteläpuiston puskissa vielä sentään kunnon teollisuus kukoistaa. Siellä tehdään junaa aika huuruissa — auton ikkunat, junansuorittajat ja puskat. Vaikka vaan perinteisessä metalliteollisuuskaupungissa eletään.

Kunnon enkelihoitoa ei siis ole enää tarjolla, mutta Tampereen homohistorian syventävät opinnot on suoritettu. Olisi mukavaa kuulla kokemuksia muilta homoilta, jotka ovat onnellisesti naimisissa naisen kanssa. Tuossa toisessa keskustelussa ei ollut tilaa keskustella tästä. Itse olen ollut naisen kanssa avioliitossa jo yli 10 vuotta. Vaimoni tietää homoudestani, mutta rakastaa minua omana itsenäni.

Meillä on yhteinen lapsikin, jolle yritän olla hyvä isä. Vaimoni rakastaa minua ja minä häntä kuin parhainta kaveria. Olemme toisillemme varmaan lähempiä ja hellempiä kuin tavalliset heteroparit.

En sinänsä kaipaa miesseuraa. Yhden ulkomaisen kaverini kanssa homoilen kerran, pari vuodessa. Muuten nukun vaimoni kanssa. Alussa se onnistui viagran ja alkoholin avulla, nykyään kuin jo itsestään. Vaimoni ei koskaan vaadi seksiä eikä pakota siihen.

Meitä on moneen lähtöön. Vaikka olen homo, olen löytänyt onneni naisen viereltä. Muiden ei tästä kuviosta tarvitse tietää mitään, se on meidän yksityisasiamme. Sen vielä lisään, että vaimoni ei ole mikään lesbo. Ennen minua hänellä oli ollut pari miesystävää. Sitten meillä kahdella synkkasi. Olemme tietenkin myös puhuneet asiasta, kuten myös homoudestani, mutta nykyään enää vain aniharvoin.

Kaikki ihmiset eivät etsi elämästään pelkkää seksiä, vaan toista ihmistä, hänen rakkauttaan, läheisyyttään ja huolenpitoaan.

Me kummatkin löysimme tämän toisistamme. Avioliittomme on onnellinen, samaa kehuu vaimoni. Olemme olleet naimisissa yli 10 vuotta, joten lapsemmekin on ollut kuvioissa lähes tuon ajan. Niinhän se on, että vain nainen voi tyydyttää miehen kaikki tarpeet. Mies ja nainen täydentävät toisiaan.

Tiedän tämän, koska itse jaoin pyllyä vuosikaudet. Se oli kamalaa elämää, joka ajoi minut lähes itsemurhan partaalle.

Tunsin itseni huoraksi, arvottomaksi ja likaiseksi, vaikka koko ajan etsin vain hyväksyntää, hellyyttä, lämpöä ja rakkautta. Nykyisin heteroksi eheytyneenä tiedän, että tätä kaikkea voi saada vain naiselta. Toiselta mieheltä voi saada vain seksiä, joka kaiken lisäksi useimmiten sattuu ja pilaa terveyden.

Homona olin onneton, heterona nyt taas onnellinen. Kannattaa hyväksyä itsensä ihmisenä ja miehenä, ei pelkkänä homona. Tuohon aloitukseen sanon vielä sen, ettei sitä ulkomaalaista kaveria kannata enää tavata, vaan pysyä uskollisena omalle vaimolle. Elämä on ihanaa, kun uskaltaa muuttua. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Yki yhdeksänkymppinen sukulaismieheni kuoli viime vuonna. Koska suvussani kaikki tietävät minut homoksi, muutama vuosi sitten tämä sama vanhus tunnusti olleensa homo koko elämänsä.

Kyllä olin ällikällä lyöty; yli 60 vuotta kestänyt avioliitto, kaksi lasta, liuta lastenlapsia Tämä tunnustus tapahtui sukujuhlissa, joten ehdin vain kysyä eikö mies ollut koskaan harkinnut homoelämää.

Mutta nuorena sitä tuli hurjasteltuakin Kyllä niitä naisen kanssa yhdessä olleita homomiehiä on varmaan ollut ennen tosi paljon, nykyään varmaan ovat harvassa. Miehimykset eivät peri taivasten valtakuntaa tee parannus ja usko evankeliumi. Itekin homona pidän kyllä enemmän naisseurasta. Harmi vaan että haluun miestä Olis niin paljon kivempaa olla hetsku.

Jännä toi sun kuvio. Jos löytyis muija jolle myös mun homoilunon ok mikä ettei Tätä aihetta sivuttiin lyhyesti tuossa toisessa keskustelussa, missä hämmästelin reaktioiden kielteisyyttä ja ilkeyttä. Miksei homo mukamas saisi olla naimisissa naisen kanssa? Joskus tuntuu siltä, että ennen homot pakotettiin hetero-muottiin, mutta nykyään taas gay-muottiin.

Kaikki muotit ja pakkopaidat ovat pahasta ja ihmisarvoa alentavia. Miksei itse kukin saisi aivan yksinkertaisesti elää niin kuin haluaa, kunhan se tapahtuu toisia ihmisiä ja lakeja kunnioittaen? On ihmisiä, joille seksi yksinkertaisesti ei ole tärkeää eikä varsinkaan koko elämän sisältö.

Tunnen itsekin yhden avioparin, jonka mies on ollut halvaantuneena toistakymmentä vuotta. Itse vietin homoelämää pitkään, kunnes yhden vanhemman miehen kautta, joka oli pelkkä ystäväni, löysin uudella tavalla ihmisarvoni ja miehuuteni. Tätänykyä olen naimisissa naisen kanssa ja meillä on yhteistä jälkikasvuakin. Onko niin vaikeaa antaa ihmisten elää omaa elämäänsä. Ei meistä kukaan ole toisia parempi, kaikki me olemme onneksi erilaisia. Homojen pahimpia vainoajia, orjuuttajia ja vihollisia ovat aina olleet toiset homot!

Lähtisin itsekin tästä saastasta, mutta kynnys naisen suhteen on liian korkealla. Sitä tyytyy melkein mihin vaan että saa miestä. Se tyhjä hetken huuma on voimakas, vaikka järki sanoo koko ajan pistämään tälle paskaelämälle stopin ja alkamaan elämään aikuisten lailla. Aina on ollut ja tulee olemaan homoromanttisesti suuntautuneita jotka ei elä sitä seksipainotteista elämää.

Monet ei saa kaipaamaansa läheisyyttä miespuoliselta, pelkkää seksiä vain, joten on ymmärrettävää että nämä valitsevat läheisyyden korvikkeeksi naisen. Vähemmistössä on homoromanttiset miespuoliset, jotka elää aikuismaisesti. Joo valitettavan totta turiset. Itse en naista kaipaa, mutta läheisyyttä kylläkin. Vaikea on löytää kaltaistaan, kun todellakin näyttää olevan tuo seksi etusijalla monella. Mutta toistaiseksi olen ennemmin yksin kuin hakisin korviketta.

Ehdotuksia olen naisilta saanut, vaikka homouteni ovat tienneet. Heille olen aina sanonut, ettei se ole oikein kumpaakaan kohtaan, kun itselläni ei ole vetoa naiseen romanttisesti eikä seksuaalisesti. Sitten tietty on eriasia jos joskus niin pöljästi käy, että tulee nainen joka vetasee jalat alta.

Pirunko sitä sitten mahtaa, jos halut syttyy. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Biseon osui juuri naulan kantaan. Ja kun homoja muutenkin pilkataan ja halveksitaan niin tuollaiset kaikenmaailman kulissipellet eivät varmasti paranna tilannetta. Ja jos se homoseksualismi tuntuu niin epämiellyttävältä niin painukoot venäjälle siellä ei suvaita homoja, siellä saavat ihan rauhassa toteuttaa kulissiaan akan lutkiensa kanssa mutta täällä heitä ei kaivata.

Ja taas se koira älähtää johon kalahtaa. Taidat olla itsekkin joku kulissielämää elävä roisto kun niin hanakasti niitä puolustelet. Voi voi, miten toisten onni voi käydä kateeks: D En ole kulissielämää elänyt koskaan elämässäni, kun en koe tarvetta.

Toisaalta en myöskään ole ollut noin armoton wannabe gay kuin sinä. Tuota se oma epävarmuus seksuaalisuudestaan sekä pakit näemmä tuottaa. Kulissielämää ei ole koskaan elänyt hän, jolla on kymmeniä rek. Sinun kohdalla nyt ei mikään täsmää: D Ei kuule ole kymmeniä rekisteröityjä aliaksia. Täällä on nyt 2, koska edellinen aiheutti niiiiiin kamalat vatsanpurut sinulle.

Miten kaikki muut median eri nimimerkit? Joita et edes tunnusta omiksesi. Paljon tosi kivoja ja kiimaisia bi-ukkomiehiä tietysti sieltä löytyi heti, jos sille päälle sattui, eikä välittänyt heidän perhe-elämänsä kulisseista ;D. Eiköhän tuo ihan selvää kulissielämää ole kun halutaan näytellä naapureille heteroelämää. Ja jos ihminen elää kulissielämää niin hän valehtelee ja joka valehtelee yhdessä niin valehtelee kaikessa muussakin. Joten se kertoo vain ihmisestä joka on täysin kierä huijari.

Vanha sananlasku kertoo että ei korppi korpin nokkaa noki. Joten joka roistoja puolustaa niin sillä on itselläkin luurankoja kaapissa. Joten kerrot noissa viesteissäsi myös itsestäsi. Näinpä, hirveetä väittelyä itsestäänselvistä asioista.

Kuinka tyhmä voi olla, että elää kulissielämää. Siitä on haittaa sekä itselle, että muille. Vielä Suomessa, jossa homojen asema on erittäin hyvä. Taitaa nuo kulissihomot olla pahemman luokan narsisteja.

Kyllä elämäsi on kovin vaikeaa, kun sait kerran heterolta pakit. Kannattaisiko hakea ihan ammattiapua? Tuossa ei kumpaakaan petetä, koska molemmat tietävät homman nimen. Tällainen ratkaisu toimii heidän kohdalla, mutta se sapettaa rehellistäwannabehomoa ihan homona, koska hän ei voi ymmärtää kuin oman tapansa elää: Mitään muuta ei voi olla olemassa ou mai gaad!

D Mistä tiedät hänen valehtelevan naapureille tmv? Aloittajahan kertoo harrastaneensa myös miessuhteita, mutta näin lopulta kävi. Eli kyse ei voi olla kulissisuhteesta. Kumma miten vaikeaa sinulle on hyväksyä erilaisuutta. Tuo kulissielämän eläminen on tyhmää meidän mielestämme, jotka olemme varmoja omasta seksuaalisuudestamme. Vaikken ole moisen elämisen kannattaja, niin ymmärrän miksi jotkut sen valitsee.

Ei kaikki uskalla olla homoja, ei edes myöntää asiaa itselleen. Silloin kulissi on ainoo vaihtoehto Narsisti siihen ei tarvitse välttis olla, että moiseen ryhtyy. Mielestäni suurimmalla osalla on taustalla 1 toive siitä, että homous on vain ohimenevä vaihe, 2 pelko siitä, että kaapista ulostulo aiheuttaa henk. Mutta moni varmastikkin on katunut valintaansa, kun on kieltänyt itsensä ja sen vuoksi elänyt elämää, jota ei oikeasti olisi halunnut elää. Ja se itsepetos saattaa lopulta romuttaa sen vaimonkin elämän ja mahdollisesti jopa lasten.

Tajuaako tämä henkilö yhtään mitä se kirjoittaa? Minun mielestäni ei yhtään. Johan henkilö on ollut pitkän aikaa sekoilemassa täällä ja pahempaan suuntaan on menossa. Siinä meillä onkin lekuri, jonka todistus on Mustamäen torilta saatu: D Täällä vaan yrität näemmä päteä puhumassa ihmisestä, jota et tunne, etkä ole tavannut. Eli et ole millään tavalla kykenevä arvioimaan tai kommentoimaan: Tajuan ihan tasan tarkkaan mitä kirjoitan.

Onkohan sinuilla elämä jotenkin tylsää, kun pitää tuntemattomia täällä haukkua? Ovatko potilaat kadonneet "pätevältä" vastaanotoltasi? Aloittajan mainitsemassa tilanteessa ei ole enää homouden kanssa mitään tekemistä. Jos kerran molemmat kiinnostaa, niin onhan se selvää biseksualismia. Mutta aloittaja ei kerro myöskään tietääkö vaimo noista panohommista miehen kanssa. Mutta itekseni mietin, että on rakkaudesta kaukana kävässä miehen kanssa naimassa ja kömpiä sitten muijansa viereen Mutta jotenkin alkaa vaan tuntumaan enemmän ja enemmän joltain heterojen propagandalta koko eheytymisjuttujen kirjo.

Kummasti niitä on alkanut tupsahteleen tänne ja kaikissa on suunnilleen sama kaava. Alkaa väkisinkin tulemaan tunne, että tarkoitus olisi tuputtaa homoille, kuin auvoisaa elo olisi naisen kanssa. Kuinkahan monta kertaa minutkin on jo ehitty eheyttään parin viime kuukauden aikana Mikseipä tuo aloittajan homma voisi olla tottakin. Seksuaalisuus ja mielenkiinnon kohteet voivat vaihdella. Ihmettelen vaan, ettei moinen vaan voi mennä joillekkin jakeluun.

Toki mietin sitäkin, että miksi moisia pitää tänne kirjoittaa jos näin on päässyt käymään oikeasti. Itse en alkaisi naisen kanssa olemaan vain siksi, että on yksinäinen olo. Siinä pettäisi ainakin toistaiseksi molempia. Kyllä se mielenkiinto naiseen romanttisesti ja seksuaalisesti pitäisi herätä ensin. Rakkaus, läheisyys ja huolenpito ovat tavoittelemisen arvoisia asioita, mutta minusta siihen ei pidä lähteä, ellei ole varma siitä, että voi toiselle omistautua.

Vaikka joillekkin se seksi on vain seksiä, niin uskallan väittää, että aika monia loukkaisi tieto siitä, että puoliso olisi ollut vieraissa. Ja luulen, että vaikka moni muija sanoo, että on ok, että mies käy miehissä, niin heilläkin se hieman risoo, ettei itse miehelleen riitä.

Mulla ei ainakaan riittäisi ymmärrys kumppaniani kohtaan, jos minä en hänelle riittäisi. Tuohon ihme kulissihöpinään otan kantaa sen verran, että ei mustakaan ole kyse kulissista, jos kumpikin tietää missä mennään ja mikä on homman nimi. Ei kai muiden tarvii noista asioista tietää kuin suhteessa olevien. Mutta siinä olen samaa mieltä, että jos oikeasti pitää esittää heteroa, olla heterosuhteessa ja siitä huolimatta metsästää kullia ja persettä, ilman että vaimoke asiasta tietää, niin se on kulissi.

Ja mikään ei ole ärsyttävämpää kuin ne ukkomiehet, jotka sitä harrastaa. Mutta niitä vain on olemassa ja sille ei mahdeta yhtään mitään. Toki niitä ukkoja mä jotenkin ymmärrän, jotka ovat eläneet aikana, jolloin homous ei oikein ollut suotavaa ja sen vuoksi solmineet sen kulissiliiton. Se on yhteisön vaikutus yksilöön joskus aika painostavaa.

Mutta olen myös sitä mieltä, että hekin voisivat sen eron ottaa ensin, ennenkuin alkavat miehiä mettäämään ja akkojaan pettämään. Huvittaa vaan ton yhden meuhkaaminen asian tiimoilta jatkuvasti tämän sorttisissa keskusteluissa. Perkele siinä kenenkään maine voi mennä, jos joku toinen käyttäytyy eri tavoin.

Ei mun homous ainakaan kärsi siitä, että jotkut ovat niin pelkureita, etteivät vielä tänä päivänäkään uskalla olla avoimesti homo tai edes bi. Kyllä se pitäisi olla sen oma häpeä, joka siinä kulississa elelee, ei toisten. Ja kyllä monesti homot saa itseään syyttää siitä pilkkaamisesta ja halveksunnasta, jos sen uhriksi joutuvat. Se on asia niin, että niinkin voi käydä jos pitää oikein sitä seksuaalisuuttaan joka vaiheessa olla korostamassa. Joillakin kun on ilmeinen tarve olla julkihomo ja ärsyttää oikein muita käyttäytymisellään ja jutuillaan.

Normisti käyttäytyvä homo kyllä usein saa olla rauhassa Mut kel' onni on se onnen piilottakoon! Saammeko rakastaa toisiamme ja olla naimisissa? Itse tiedän koko joukon heteroja, jotka harrastavat homosuhteita.

Se kaverini, jonka kanssa homoilen, on juuri sellainen. Hänellä on vaimo ja kaksi lasta. Hän on siis homosuhteita joskus harvoin harrastava hetero, minä taas päinvastoin. Meitä yhdistää se, että olemme kummatkin parisuhteessa naisen kanssa, hän heterona ja minä taas homona. Ei liene yllätys, että olen itsekin näitä kuvioita miettinyt päivät pitkät.

Missään nimessä en kuitenkaan ole bisse. Olen rakastunut naiseen eli vaimooni, mutta seksuaalisesti pidän enemmän mlehistä. Tämä ei ole aina ihan helppoa selostaa, mutta pitääkö elämässä kaiken olla aina helppoa ja yksioikoista? Iloitaan siitä, että olemme erilaisia!

Mulle ei teidän oleminen sen koommin kuulu, enkä siihen sen koommin kantaa ota. Ja entäs jos kieltäisin? Se vaatii jo bisseyden, eli sen että molemmat sukupuolet kiinnostaa seksuaalisesti. Vaikka olen siitä ihan varma, että ne halut voi vaihdella ja se seksuaalisuus on vaihtuvaa, niin kuitenkin minunkin mielestä toi mitä sanot viittaa biseksuaalisuuteen. Jos nää sun esimerkkis pitäisi paikkaansa, niin biseksualismin voitaisiin heittää romukoppaan samantien ja kirjoittaa seksualismi opit uusiks tyyliin: Voit toki rakastaa ja nussia ketä vaan, mutta seksuaalisuutesi on yhä joko hetero tai homo.

Se, että rakastat vaimoasi ja pystyt harrastamaan vielä seksiäkin hänen kanssaan, mutta seksuaalisesti pidät miehistä ja harrastat joskus seksiä miehen kanssa, tekee susta sen bissen.

Biseksuaalin kiinnostuksen kohde saattaa myös vaihdella elämän eri vaiheissa". Minusta ei ole pois suljettua ajatus, jonka mukaan ihminen syntyy biseksuaaliksi ja iän myötä kallistuu sitten jompaan kumpaan suuntaan tai jää siihen välimaastoon.

Mielestäni et voi bisseyttäs kumota mitenkään, mutta Luuletko, että vaimosi ottaa susta eron, jos et olisi homo? Ja vaikka joitain rakastan ystävinä, niin se ei ainakaan mulle riittäisi avioon menoon tai seksiin. Siinä olen kanssasi samaa mieltä, ettei kaikkien pidä olla samasta muotista. Kuten tossa edellä sanoin: Se sun onnes ei kuulu muille kuin sulle.

Ensinnäkin muutama viesti taakseppäin pershärö sanoi juuri niin kuin asia on. Joten en minä täällä ihan yksin ole. Kulissihomot ovat nimenomaan niitä pahimpia narsisteja. Mutta se on ihan totta että esimerkiksi aloittajan täytyy olla jonkin asteinen biseksuaali koska hänellä on naisen kanssa hankittu lapsi. Kulissielämähän onnistuu homoltakin jos molemmat nukkuvat eri huoneissa ja käyvät eri aikaan saunassa. Mutta lasten tekoon sentään tarvitaan joko hetero tai biseksualismi.

Ja mitä tulee maineen menemiseen niin ihmisillä on paha tapa yleistää asioita. Varsinkin niillä joiden ainoa homotuttu sattuu olemaan se kulissihomo, niin sellaiset helposti luulevat että kaikki ovat samanlaisia pettäjiä. Ja eikä siinä yksistään homojen maine mene vaan kyllä siinä samalla menee heteroidenkin maine.

Nimittäin nuo kuissipellet ovat saanet senkin aikaan että heterosuhteistakaan ei voi koskaan tietää onko kysymyksessä aitosuhde vaan pelkkä kulissi. Ja mitä tulee entisaikaan niin se on ihan totta että kun homoseksualismi on ollut vielä 60 luvullakin Suomessa rikos niin siihen aikaan on ollut hyvin vaikea elää julkista homoelämää.

Mutta ei kulissi ole silti ollut siihenkään aikaan puolustus, koska on olemassa kolmaskin vaihtoehto nimittäin sinkkuelämä. Ja siitä ei voi ainakaan päätellä mitään koska ikisinkkuja on ollut iät ajat niin heteroissa kuin homoissakin ja tulee aina olemaan.

No et sitten ole tullu ajattelleeks, ettei nuo ns. Nimittäin niihin mä oon enimmäkseen törmännyt. Rakastetaan vaimoa ylikaiken ja sille ei voi asiasta kertoa, mutta miehen kanssa pitäisi päästä pelehtimään.

Mutta mitä noista välittämään? Jättää mokomat omaan arvoonsa, jos ei moiset nappaa. Mutta aika hyvinpä näytät tietävän mitä homon kulissielämä on Asioita yleistetään aina, sillä se on helppoa. Se ei sua sitten ilmeisesti häiritse, että homot leimataan vain perseen, mulkun ja viinan perässä juoksijoiksi, joita ei kiinnosta muu kuin bailaaminen ja mahdollisimman monen miehen kanssa naiminen?

Tai yleistys, että homolle kelpaa kuka tahansa mies? Tai, että homon kanssa ei kannata edes jutella, kun sitä homoa ei kuitenkaan kiinnosta kuin se yksi asia? Helposti luullaan kaikesta kaikkea, se lienee jo nykyihmisen tapa Toki aivan liikaa näyttää toisten asiat nykyään itse kutakin kiinnostavan oman elämän puuttuessa. Omasta kokemuksesta tiedän, miten joihinkin voi vaikuttaa se, kun kuulee jonku olevan homo. Suhteista ei taas millään voi koskaan tietää mitä ne on, oli sitten kyseessä kuinka ihanalta tuntuva juttu tahansa.

Kuka tahansa voi pettää tai tulla petetyksi. Narsistikin voi olla kuka vaan. Ei sitä varten tarvii elää kulisseissa. Aivan helkkarin tyhmää etukäteen ajatella moisia. Ja mitä sua heterosuhteet edes kiinnostaa? Itse voit vaikuttaa vain siihen kenen kanssa olet ja petätkö jos mahdollisuus siihen suodaan, vai oletko uskollinen. Ei ny perkele voi tolleen aatella, että jos jotku on pettäjiä niin minutki leimataan Monestihan täälläkin saa lukea ,että homot eivät voi suhteeseen sitoutua millään ja panosuhde on ainoo mitä homo voi harrastaa.

Eihän siihen tarvita edes sitä kulissia. Maineeseen voi vaikuttaa pitkälti vain yksilö itse. Jos on niin tyhmä, että alkaa pelkämään oman maineensa puolesta, jos joku on pettävä paska bisse tai kulissihomo, niin ei maha mittään. Olet pettäjä vain jos petät Silloin vain voit saada sen pettäjän maineen. Pitää olla muuten itsetunto aika matalalla, jos kaikki yleistykset kolahtaa myönnän, että joskus ottaa päähän toi bilehomo ja seksihullu yleistys.

Ja jos oikeesti joku pelkää, että olet pettäjä, niin olet joko antanut aihetta siihen tai sitten toinen luulee niin turhaan. Jälkimmäisessä tapauksessa se on sen toisen henk. Pidä vain omasta maineesta huolta, muulla ei ole väliä. Tyhjänpäiväsille luulijoille voit nakata sitten paskat, kun itse tiedät asian paremmin. Joo onhan se tietty mahdollista, että joku pikkumainen paska yrittää tahrata sen maineen, kun asiat ei mee niinku pitäis.

Mutta eipä niitäkään etukäteen voi pelätä Itse en ole bilehomo, en kulissihomo enkä paljoa muutakaan mitä homon pitäisi olla ja muijiansa miesten kanssa pettäviä ukkojakin valitettavasti on olemassa, mutta ei mun maine siitä ole tietääkseni kärsiny. Ja en tunne olevani myöskään pettäjä millään tapaa, eikä kukaan ole moiseksi tullu vielä haukkumaan. Eli logiikkasi on täysin järjetön. Miten helvetissä mitään suhteita edes pääsisi kehittymään, jos kaikki on jo leimattu petturi paskoiksi?

Heterojen, bissejen ja homojen mainehan on jo käytännössä sun mukaasi mennyttä. Tuosta entisajasta vielä sen verran, ettei se sinkkuus oikeen ole ollut vaihtoehto, jos paine on annettu vanhempien, sisarusten tai kavereiden taholta. Sitä on vain yksinkertaisesti pitänyt mennä virran mukana, ettei tullut leimatuksi miksikään poikkeavaksi. Tällaisia tapauksia tiedän muutaman ja se on harvinaisen ymmärrettävää.

Sinkkuja toki on ollut joo, mutta leimautumisen pelossa moni varmasti valitsi sen suhteen. En missään nimessä ole bisse enkä myöskään kulissihomo. Elän elämää, jossa voisin varsin hyvin esiintyä homona muutenkin. En tee sitä ainoastaan lapseni takia, en ainakaan vielä. Parhaimmat ystävämme tietävät, että olemme aviopari, jossa homomies on naimisissa heteronaisen kanssa.

Onko tämä nyt ihan tavatonta? Siinäkin heteronainen halusi naimisiin homon kanssa, koska rakasti tätä ihmisenä. Ei siihen lasten tekoon tarvitse heteroutta. Itsekin saan vehkeen pystyyn naisen kanssa, mutta en ole siltikään hetero. Mitä sitten tulee noihin kulissivirityksiin, niin sekin on fakta että joidenkin on pakko elää kulissisuhteissa, esim.

Lasten hankkiminen koetaan sekä itselle että yhteisön kannalta tärkeäksi. Suomessaha on yksineläminen on ihan fine, mutta jossain Kiinassa yksin asuva on yhteiskunnan silmissä alempaa kastia. No bissejähän ne yleensä onkin, mutta kun jotkut bisset ovat niin tyhmiä ja sinisilmäisiä etteivät erota homo ja biseksualismiä toisistaan. Väittävät itseään muka homoksi vaikka todellisuudessa ovat kaukana siitä. Kuunnelkaa nyt miten ristiin tuo aloittajaakin puhuu. Mutta kuitenkin on nussinu pennun akan lutkalle.

Hyi helvetti mikä pelle! Ja heti sen perään toinen narsisti. Itsekin saan vehkeen pystyyn naisen kanssa, mutta en ole siltikään hetero". No et sinä ainakaan homokaan voi olla koska oikealla homolla on ehdoton nollatoleranssi naisiin. Ja mitä tulee uskontoihin niin sekään ei oikeuta elämään valheessa koska valehtelu on 1 pahimmista synneistä näin sanoo raamattukin. Ja itse kristittynä uskon siihen että tuollaiset aloittajan ja thawthin sun muiden kaltaiset valehomot menee suorinta tietä helvettiin!

Ainoa, jolla on nollatoleranssi naisiin, olet kyllä ihan sinä. Olet ainoa, joka naisia noin sydänjuuriaan myöten vihaa. Sääliksi käy jo äitiäsi. Ja ainoa pelle täällä olet sinä, joka jankkaat samaa sontaa kerta toisensa jälkeen, etkä vaan voi pitää turpaasi kiinni. Tuon "nollatoleranssin" jankkaamisessa olet kyllä mestari. Mikset vain voi jo lopettaa tuota ja antaa ihmisten olla mitä on ja kenen kanssa haluavat? Mikä helvetin agenda sulla on yrittää pakottaa ihmiset tiettyihin lokeroihin, joissa heillä ei olisi kuin tietyt halut?

Voisit jo lopettaa tuon katkeran tilityksen muiden onnesta. Kuten on moneen kertaan todettu: Ja siinä kaiken vihan ja katkeruuden huumassa et edes huomannut, että aika oikeassa hän asian tiimoilta oli.

Tartut vaan näköjään tiettyihin lauseisiin, jotka ruokkivat tuota sun tyhjää ajatusta ja jatkat pommitusta Pitäisikö jo ihan oikeasti sunki kattoo peiliin ja kysyy itteltäs miten helvetissä susta tuli noin katkera ja ummehtunut? Vaikka olenkin sitä mieltä, että aloittaja onkin bisse kaikkien oppien mukaan, niin en mä voi hänen onnea vastaankaan olla. Ei se mua liikuta, jos ihminen on valmis "homona" tollaseen ja ottamaan riskin, että se oikea mieskin saattaa tulla joskus vastaan ja pistää kaiken uusiksi.

Homoushan on sitä, että tunnetaan vetoa ainoastaan omaan sukupuoleen seksuaalisesti ja romanttisesti aloittajalle huom. Vaikka ymmärrän paljon asioita ja pystyn venyttämään käsitystäni aika pitkälle, niin en vaan mitenkään ymmärrä miten homo voi rakastua naiseen, nussia naista ja väittää olevansa yhä homo Vaikka olenkin sitä mieltä, että seksuaalisuus voi muuttua iän myötä esim.

Eli toisin sanottuna heterosta tulee bisse, jos haluaa olla naisen tai miehen kanssa, mutta homo, jos veto naisiin katoaa ja ainoastaan miehet sytyttää. Sama päinvastoin homosta heteroksi. Mutta mielestäni ollaan homoudesta aika kaukana, jos pystytään romanttiseen ja seksuaaliseen suhteeseen naisen kanssa.

Toki olisi helpompaa elää maailmassa, jossa ei olisi noita määritelmiä. Aikuiset ihmiset hakisivat vain sitä seuraa mitä milloinkin haluasi ilman, että kukaan sitä pitäisi minään.

Sillä onhan nuo opit aika rajoittavia. Nyt ihmispolo saa vaan miettiä mikä meni vikaan, kun halut vaihtuivatkin toisiksi. Ja siihen on näitä todella "aitoja" oman seksuaalisuuden puolesta puhujia, joilla ei ole kuin oma kanta ja toisten ovat aina vääriä. Poikkeavaa käyttäytymistä tai ajattelua ei suvaita. Räksytystä räksytyksen perään ilman järjen häivää Todellisinen biseksualismi tai biseksuaalisuus ei ole kauhean yleistä.

Muistan lukeneeni tutkimuksen Iso-Britanniassa, missä asiaa oli tutkittu niin etenkin miesten kohdalla oltiin kallellaan usein jompaankumpaan, naisten kohdalla biseksuaaliksi määritteli itsensä hivenen useampi.

Itse en usko että seksuaalisuus on aina hirveen liukuvaa et jos vuotiaana kokee homoseksuaalisia tunteita niin monesti vuotiaana voi todeta että ne tunteet oli tosia vaikka niihin liittyi silloin paljon epävarmuutta.

Mutta varmasti biseksuaalisuuttakin on olemassa, en väitä vastaan. Täällä vaan yrität näemmä päteä puhumassa ihmisestä, jota et tunne, etkä ole tavannut.

Näin kommentoit minulle Edelleenkin hoidata pääsi kuntoon vai onko sinun kohdalla jo liian myöhäistä. Kannattaisi sinun katsoa mitä ihan itse kirjoitit ja miksi vastaus on tuo. Niin metsä vastasi kun sinne huusit. Ei kuule tarvi hoitaa päätä kuntoon, kun ei siinä vikaa ole. Mitäpä jos lopettaisit nyt alkuun tuon vittuilun, koska et kestä kun tulee takaisin? Voit samalla hoidattaa oman nuppisi kuntoon. Onhan se tietty terveen merkki jaella netissä tuntemattomille neuvoja hoitaa pää kuntoon.

Ensinnäkin sinulla näyttää olevan aika harvinainen taito. Nimittäin saat riidan aikaan asioista mistä olet samaa mieltä, parhaimmat taikuritkaan eivät pysty siihen. Ensinnäkin puhut lokeroista mutta vähän myöhemmin toteat itsekkin että homous on sitä että tunnetaan vetoa ainoastaan samaan sukupuoleen ja aloittajakaan ei tiedä mitä homous oikeasti on, mikä on ihan totta.

Sitähän itsekkin olen yrittänyt takoa noiden tiettyjen puupäiden kalloon että mies joka on joskus horahtanut naiseen ei voi olla mikään homo vaan bisse. Nimittäin jos hän olisi bi niin mitä vastaan väittämistä hänellä silloin olisi?

Eikä herosta voi tulla bisseä vaan kyllä hän on ollut bisse alusta asti jos haluaa vaihtaa naisen mieheen. Eikä homolla veto naisiin katoa vaan sitä naisvetoa ei ole koskaan ollutkaan ja jos on niin silloin mies ei voi olla homo vaan bisse.

Sä oot sitten erittäin tyhmä tai sitten ymmärrät tahallaan väärin Mä sanoin, että SÄ lokeroit; sun mielestäsi jokaisen pitäisi olla sitä, mitä joskus on ilmoittanut olevansa ilman mahdollisuutta muutokseen. Sitten mä puolestaan puhun ainoastaan mitä asiat ns. En mä ole noita määritelmiä keksinyt. Mulla ei itselläni ole mitään interessejä lokeroida ihmisiä. Siinä mun puolesta jokainen olkoon tosiaan onnellinen kenen kanssa tahtoo Ei katsos mua niin hirveesti kiinnosta ketä muut panee ja rakastaa.

Enkä kuvittele maineeni muiden vuoksi ryvettyvän. Vaikka tää aloittajan keissi kaikkien oppien mukaan olisikin harvinaisen selvä, niin en mä, etkä liioin sinä, voida väittää hänen olevan väärässä Ei hänen tarvii mieltänsä muuttaa sen vuoksi mitä me täällä jauhetaan Sitä vaan ihmettelen, että sulla ilmeisesti moisen asian kanssa repee pelihousujen lisäks vielä persekki tuon asian vuoksi.

Mutta siitä voin olla iloinen, että omaan hieman erilaisemman tavan käsitellä, omaksua ja ajatella asioita ja ennen kaikkea kyseenalaistaa asioita. Voisin suositella sitä sullekkin Mutta jos oikeasti kiinnostaa seksuaalisuuksista räksyttää niin googlaappa vaikka "seksuaalisuuden muuttuminen" Luulempa tosin, että vaikka lukisitkin noita juttuja, niin sun kantasi on siitä huolimatta samanlainen Minä taas en käsitä lainkaan miksi homo ei saisi elää niinkuin haluaa.

Täällä eräiden mielestä homon pitäisi näemmä elää homomaista elämää, pukeutua homomaisesti, lässyttää homomaisesti yms. Tunnen yhden homon, joka on naimisissa hetskunaisen kanssa. Heillä on kaksi koeputkilasta. Mies rakastaa vaimoaan ja vaimo miestään. Kenelläkään ei ole oikeutta määritellä homoutta.

Me olemme kaikki erilaisia. Sanompa vaan, että sen homouden voi aina määritellä, mutta ihmistä itseään tai ihmisen rakkauden kohdetta ja sitä kenen kanssa haluaa elää ei. Eiköhän se ole jokaisen oma asiansa. Omasta elämästä pitää saada itse päättää, jos kerran siihen kykenee.

Jos kerran kaksi aikuista päättää olla yhdessä olivat sitten mitä tahansa, niin kuka voisi sitä vääryydeksi väittää? Kenen ismien mukaan täällä pitäisi sitten elää, jos ei sitä saa itse päättää? Voin vain toivoa, että itse en niihin törmää, sillä oma mielipiteeni asiaan on, että joka valitsee päinvastoin omia mieltymyksiään, valehtelee vähintäänkin itselleen. Täällä lauottujen mielipiteiden vuoksi ei kenenkään kuitenkaan tulisi elämää muuttaa.

Mutta toisaalta ne voivat antaa vähän jotain omaan ajatteluun Siihenhän ei kaikki näköjään kuitenkaan kykene. Asioita voi aina perustella juurikin noiden määritelmien mukaan. Et edes sinä voi väittää etteikö bisseys ole sitä, että kummastakin sukupuolesta tykkää ja etteikö aloittaja siihen kuvaukseen sopisi.

Toki kärjistät asian aika karusti sanomalla, että pienikin poikkeama tekisi homosta bissen. Ja jos homon pitäisi olla mitä sanot, ilman että siitä saisi poiketa, niin mä en varmaan olis edes bisse vaan täysin hetero. En pukeudu homomaisesti, en lässytä, vaan käytän verkkareita, kittaan olutta, katson lätkää ja kuuntelen heviä Mun vissiin poikkeaa siitä ihan huolella.

Mutta suuntautumiseni on kuitenkin vielä homoseksuaali Naiset eivät ainakaan toistaiseks sovi moisiin suunnitelmiin, vaikken heitä mitenkään vihaakkaan. Noita kaikkia seksuaalioppien kirjoittajia on yhtä paljon kuin lukijoitakin. Ja yleensä ne ovat vielä heteroita jotka yrittävät uskotella sekä itselle että muilee että homoseksualismi olisi parannettavissa oleva sairaus. Vaikka todellisuudessa homoseksualismi on synnynäinen ominaisuus josta ei voi eikä tarvitsekkaan parantua.

Sillä ei ole todellakaan mitään tekemistä seksuaalisen suuntautumisen kanssa että miten pukeudut, syötkö lihaa vai porkkanaa, äänestätkö vihreitä vai kenties perussuomalaisia, millä tyylillä puhut, teetkö työksesi parturikampaajan hommia vai ajatko metsäkonetta, harrastatko villasukkien kutomista vai autojen rappaamista tai tykkäätkö katsoa tv: Mutta ainoa millä on merkitystä niin kerron sen nyt niin selkeästi ettei kenellekkään varmasti jää mitään epäselvää.

Jos olet bimies niin voit halailla pussailla harrastaa seksiä asua yhdessä nukkua samassa sännyssä sekä miesten että naisten kanssa. Ja se tuntemasi "homo" on juuri niitä kaikkein kieroimpia ja pahimpia kulissihomoja. Koska silloin hän ei olisi mikään homo vaan bisse. Se nainen voi toki heterona rakastaa häntä jos ei tiedä mikä hän on oikeasti miehiään. Mutta jos tietäisi niin varmasti rakkaus loppuisi välittömästi muuten hän olisi todella tyhmä.

Ja mikä ihmeen tarve sinullakin juuzoz on puolustella tuollaisia kaksoiselämää eläviä pellejä. Vai onko kenties itselläsikin luurankoja kaapissa? Miten kauan ajattelit jauhaa tätä paskaa tällä kertaa? MIllä oikeudella sanot, ettei hän rakasta toista? Ei kovin vaikea yhtälö. Katsos on olemassa erilaisia tapoja elää, jopa sellaisia, joista et pidä etkä hyväksy. Silti jokaisella on oikeus elää halutessaan myös niin. Sitä oikeutta et voi viedä keneltäkään.

Ja kaikista pahin homo olet sinä. En ole koskaan tavannut toista noin umpimielistä, omassa kuplassaan elävää, selvästi homoudestaan epävarmaa "rehellistä" homoa. Aloittaja voi rakastaa vaimoaan, mutta silloin hän ei ole homo vaan bi.

Hän voi kyllä sanoa itseään homoksi, jos haluaa, mutta mitä järkeä siinä on jos rakastaa vaimoaan? Voit olla tuota mieltä, mutta jokainen ihan itse määrittelee oman seksuaalisen suuntautuneisuutensa. Hahaa jopa vitsin pukkasit, kyllä teot määrittelee suuntauksen. Nyt tajuan ettet ymmärrä olevasi mielisairas, et koe olevasi, ei se sinun miten koet olevasi muka terve, tee sinusta tervettä, eikä se mten koet olevasi homo, koska olet puuhastellut naisten kanssa.

Muista nyt miten haukuit ex-akkaasi vuosia sitten ja samalla mitalla sai sossunakat, taisit jopa haukkua käräjäoikeuden naiset samalla vauhdilla. Voi voi, on se toisilla vaikeaa näemmä, kun elää historiassa: D Ilmeisesti kohdallasi asiat eivät mene eteenpäin koskaan. En ole mielisairas, mikä sinä olet toisia täällä määrittelemään? Eikä tuosta kirjoituksesta meinannut edes tolkkua saada.

Mutta elämä menee ainakin meillä toisilla eteenpäin, kaikki eivät junnaa menneessä ja elämäntilanteet muuttuvat. Nimimerkki sulla vaihtuu, mutta sun asiasi eivät todellakaan ole menneet eteenpäin Täällä ja Qruiserissa väännät samaa ympyrää kuin täi tervassa ;D ei minkäänlaista muutosta ole huomattavissa, koska jos olisit oikeasti muuttunut, niin ei sinua aina tunnistaisi samaksi kahdesta lauseesta. Hohhoijjaa jauha vaan jos on kerran pakko: Sinä et tiedä asioistani yhtään mitään, joten et voi sanoa ettei mikään ole muuttunut.

Toisaalta asiani myöskään eivät kuulu sinulle millään tapaa, mutta kovasti näemmä kiinnostavat sinua. Monikin asia kuule täällä on mennyt eteenpäin, kun kerran sinua niin kauhiasti kiinnostaa, mutta mieti rauhassa vaan mitkä: Eipä sinunkaan kohdallasi ole mitään muutosta tapahtunut. Samaa näsäviisastelua täällä jauhat joka kerta. Taidat itse junnata paikallasi: Joo sinun mielisairautesi on mennyt ainakin pahempaan suuntaan: Se edistys on täällä ja qruiserissa: D Vieläkö kiellät sinun qx tilisi?

Psykologiassa ollaan yleisesti hyväksytty määritelmä, jonka mukaan homo on seölainen mies, joka tuntee JOKO yksinomaan TAI pääsääntöisesti seksuaalista vetoa toisiin miehiin. Ihminen ei ole mikään kivimöhkäle, vaan elävä ja jatkuvasti muuttuva persoona. Se, että homomies vaikkapa harrastaa satunnaisesti seksiä naisen kanssa tai sitten on avioliitossa naisen kanssa, ei vielä tee hänestä heteroa - tai päinvastoin.

Käsitykset siitä, että homous olisi synnynnäistä tai siitä, ettei homosta voisi tulla heteroa tai heterosta homoa, eivät ole tieteellisesti todistettuja. Mutta jos mies harrastaa seksiä naisen kanssa tai on avioliitossa niin ei se ole kyllä homo.

Itse olen homo, enkä tunne minkäänlaista vetoa naisia kohtaan. Tuolla sinun logiikallassi voisin kutsua itseäni heteroksi vaikka sitä en ole. Luokittelu on vähän lapsellista. Pystyn nykyään rakastumaan romanttisesti naiseen että mieheen ja harrastamaan seksiä naisen että miehen kanssa. Homoille on homo ja heteroille hetero, bisseille bisse. Kullekin olen heidän kaltaisensa jotta kaikki voivat tuntea olonsa kotoisaksi.

Yksinkertaista kun sen oivaltaa. Joo mitäs pienistä eikun nauttimaan. Mitä lapsellista siinä "luokittelussa" on? Sama jos kokee itsensä bisseksi. Tuo sinun mainitsemasi luokittelu on valehtelua niitä muita kohtaan jos kuitenkin olet täysin bisse. Jos väität olevasi esim. Heittäkää ne kategoriat vittuun ja alkakaa elää.

Seuraakin alkaa löytymään kun ei turhia nipota. Ensinnäkin jos "homo" väittää rakastavansa naista niin hän joko valehtelee tai sitten hän ei oikeasti ole edes homo vaan bisse. Ja mitä tulee tuohon itse sanomiseen niin sama asia jos minä kävisin vaikka ampumassa naapurin isännän ja jos minä itse sanoisin poliisille että en tehnyt sitä niin silloin minä en olisi tehnyt sitä. Eli jokainen voi väittää itsestään mitä vain mutta on vain 1 totuus. Ja mitä tulee gay-bi-hetero kommenttiin niin valehtelua sanoi juuri sen mitä olisin itsekkin sanonut.

Sen verran voisin vielä lisätä olet kaikille biseksuaali olipa vastapuoli sitten homomies tai bimies, tai heteronainen tai binainen. Ainoastaan heteromiehille ja lesbonaisille olet pelkkä mies joten heille olet täysin turn off.

Vaikka omasta puolestasi voisit alkaa heidänkin kanssa mutta kun kaikkeen tarvitaan aina kaksi, ellet sitten ole joku hullu raiskaaja. Tietääkseni on aivan eri asia valehdella rikoksesta kuin omasta seksuaalisuudesta Tosin ei yllätä yhtään! Ihminen on taipuvainen valehteluun oli seksuaalisuus mikä hyvänsä. Jos petetään ja valehdellaan se sattuu joo, mutta mistä voi tietää kuka varmuudella on rehellinen? Kukasta kukkaan pörrääjiä ja kaikkien rakastajia näyttää piisaavan ja todellista parisuhdetta näyttää harva haluavan Riskejä voi aina yrittää minimoida tuon luokittelun avulla, eli pysyy heteroista ja bisseistä kaukana.

Mutta minkäs mahtaa jos joku osaa sen valehtelun jalon taidon niin hyvin, että saa petkutettua? Sitä kai kutsutaan elämäksi Jos itse tiedät mitä haluat ja ehkä joskus saatkin sitä, niin siihen pitäis olla sullakin tyytyminen, eikä täällä motkottaa mahdollisten pettureiden ja maineen tahraamisten perään jatkuvalla syötöllä.

Joten kannattaisko jo lopettaa toi vinkuminen ja hommata se elämä? Tiedän kyllä että valehtelu seksuaalisuudesta ja rikoksesta painivat eri sarjassa mutta periaate on täysin sama. Jos teet jonku rikoksen niin teko ei muutu sillä tekemättömäksi että itse väität ettet ole sitä tehnyt. Joten sama on myös seksuaalisuudessakin. Kun taas heteroseksualismi päinvastoin. Mutta kaikki mikä on siltä väliltä huom! Eli vaikka kuin biseksuaali itse väittää olevansa homo niin se ei tee hänestä homoa.

Ja epärehellisyys ei ole mikään yksittäinen asia vaan se on kokonaisuus ihmisessä. Eli joka yhdessä asiassa valehtelee se valehtelee kaikessa muussakin. Ja mitä tulee elämään niin sitä ei hommata vaan se saadaan jos saadaan. Jokainen voi tehdä vain oman osuudensa mutta kuten jo sanoin niin kaikkeen tarvitaan aina kaksi. Ja kun itse en satu olemaan mikään hullu raiskaaja.

No et kyllä tunnu tietävän. Mitenhän kauan ajattelit samaa skeidaa jankata? Ollaan jo tajuttu miten mustavalkoinen maailmasi on. Homot on ainoa oikea, ylempi rotu.

Naiset on saatanasta mukaanlukien äitisi, siskosi ja muu suku , kun et heihin koe vetoa. Vain ja ainoastaan miehen tulee elää ihan homona, suunnilleen pannen jokaista miestä.

Etpä näemmä ole saanut mitään. Ettet vaan valehtelisi vimeisestä, kun oli noin ala-arvoinen heitto. Kolisee luurangot kaapissa sinulla Mikäs siinä on elää ihan homona?

Kotonaan ja tykönään saavat sitten selvitellä kulissejaan, lokeroitaan tai suuntautumisiaan ihan rauhassa. Mun kanssa se on yksinomaan homoilua ja piste. Turha tehdä asiasta jotain muuta kuin mitä se on, kun näköjään se useimmilla se seksuaalisuus näkyy olevan vain vuosikausien jankkausta ja selittelyä, joka ei johda yhtään mihinkään.

Tiede ei niitä hyväksy. Ne edustavatkin tietynlaista fundamentalismia. Psykologina lähden itse siitä, ettei tietyn ihmispersoonan seksuaalisuutta tarvitse edes määritellä. Ihminen olkoon mitä on, kunhan on sitä lain puitteissa ja toisia ihmisiä kunnioittaen! Tätä eivät selitä vain ympäristö ja ihmissuhteet, vaan se, etteivät nämä ihmiset tunnista itseään tästä sanasta.

He eivät myöskään pidä itseään sen paremmin biseksuaaleina. Miksi ulkopuolisten pitäisi ylipäätään määritellä kuka ja mitä joku on? Ketä ja mitä tällainen hyödyttää? Sinäkö sitten panet omaa äitiäsi ja siskojasi? Todella sairasta vaikka olisit hetero. Ja mitä vihaamiseen tulee niin tehdään nyt sekin selväksi. Ensinnäkin en vihaa äitiä ja siskojani enkä muitakaan sukulaisiani. Ja mitä taas tulee suvuttomiin naisiin niin riippuu siitä mikä on naisvihaa?

Eli jos se on vain sitä että haluat eristää kaikki naiset päättävistä elimistä seurakunnista kaikista työpaikoista kouluista ja lukita heidät johonkin perunakellariin, niin en missään nimessä ole naisvihaaja. Mutta jos se on sitäkin ettet ole koskaan pannut naista etkä muutenkaan elä etkä hyväksy kulissielämää, niin siinä tapauksessa otan suurella kunnialla kyseisen tittelin vastaan.

Ilman tietoa kyseisestä harrastuksestasi olisimme pärjänneet vallan maniosti, kiitos. Koko ajan haukut kaikki akat lutkiksi, joten haukut samalla sukulaisesi tajuamattasi edes asiaa. Sinähän se heidät haluaisit omien sanojesi mukaan ampua raketilla kuuhun, kun eivät sinua suuressa homoudessasi kiinnosta. Mieti edes joskus mitä sanot. Mistähän harrastuksesta sinä nyt oikeen höpiset? Johan haaveilit minun panevan äitiäni tai siskoani, on sinulla kierot fantasiat ja harrastukset, jos noin teet.

Joka ikisessä kirjoituksessani sanot miten kaikki naiset on lutkia jne, joten olet täynnä naisvihaa kaikkia naisia kohtaan. Puhut todella halventavasti heistä, koska et? Voi kun näsäviisauden kuninkaalla on vaikeaa taas. Tiedän kyllä tasan omat suuntautuneisuuteni, mutta siinähän mietit asiaa oikein urakalla, kun noin kiinnostaa: D Piti luoda uusi alias, kun vanha aiheutti niin kovia närästyksiä sinussa: Hauskaa miten syytät muita trollaamisesta vaikka itse täällä eniten sitä teet.

Tässä kin ketjussa sinun oikea juupas-eipäs -henkilöllisyytesi ja ainainen närästyneisyytesi on kuule huomattu jo aikoja ennenkuin minä sanoin mitään koko asiasta, saati tulin kommentoimaan koko ketjuun: D Nimimerkkisi valinta kertoo niin kovin taas sinun asenteestasi ulkomaailmaan ja muihin ihmisiin.

Kyllä siinä on romanttisilla karhuilla ja rehellisillä homoilla ja onnellisesti naimisissa olijoilla heti ihmettelyn aihetta ja karvat pystyssä, kun toinen on FUB-akkaviha-asenteella liikkeellä Itseäsihän närästi aiempi nimimerkkini, joten piti vaihtaa toiseen.

D Enpä tässä ole mitään moista kirjoittanut, en vain ymmärrä kapeakatseisuutta toisten elämäntapaa kohtaan. Jos asian kritisointi on juupas-eipäs, niin sitten on.

OIkein syväluotaavaa analyysiä tällä kertaa: D Näe asia noin, jos haluat, ei ole minulta pois. Naisia vastaan minulla ei ole yhtään mitään, he ovat oikein mukavia ihmisiä.

Et siis osaa erottaa tiettyyn henkilöön kohdistuvaa antipatiaa koko sukupuoleen kohidstuvasta? Olet typerämpi kuin osasin edes odottaa: Juu niin on kohdallasi tullut: D On se sinulle muka niin "viisaana" vaikeaa ohittaa toisten kommentteja, mielummin vaan haastat riitaa ja trollaat minkä ehdit. Ja noita typeriä kommentteja sinulta vasta löytyykin pilvin pimein.

Ja sehän se sinua Netin Valtiasta niin kovin ottaakin kupoliin, kun jäät keskusteluissa poikkeuksetta toiseksi ;D etkä olekaan Maailman Paras Trolli, Besserwisser tai Mielipidemuokkaaja, vaan joku osoittaa sinulle paikkasi. Asia ei voisi vähempää minua kiinnostaa.

Hienoa, jos olet noin ylpeä saavutuksestasi: Tottakai se sinua kiinnostaa.

SHEMALES RIGA HOMOSEKSUAALISEEN ESCORT